evolutionx7 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam Ciebie, osobo czytająca! PS. czyli pewnie nikogo nie przywitałem A jednak przywitałeś Pozdrawiam A jednak Powitać powitać! PS. Widzę, że kolega też świżynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiraki Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 heja ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelka Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Czołgiem. Mimo, że forum wertuje już troszkę czasu, wypadałoby chociaż przywitać się. Zaczerpniętą wiedzę staram się przekładać na swoje osobiste autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodziak Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam, witam . Przybyłem nauczyć się ogólno pojętego detailingu i w końcu może polerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silent Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam wszystkich. Po długim czasie czytania anonimowo zaczynają rodzić się pytania i tym samym postanowiłem się zarejestrować. Jako, że o poprzedni samochód w zasadzie nie dbałem wcale to obiecałem sobie, ze mój obecny zabytek będę się starał pielęgnować w miarę możliwości czasowych i finansowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorsz Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Siemano pozdro dla wszystkich z Trójmiasta. Car detailingiem interesuję się od wielu lat. Przybyłem tu zgłębiać wiedzę i poznać różne metody dbania o autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi77 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam wszystkich, w końcu się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalmat Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie zakupiłem swoje wymarzone auto i wymaga ono troszkę pracy nad lakierem. Mam nadzieję się sporo dowiedzieć od bardziej doświadczonych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szympi Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Siemaneeeelo Zawsze miałem fioła na punkcie czystego auta (szmatka pędzelek i jazda z tym brudem) pora zaczerpnąć porad fachowców i ludzi obytych w temacie. Z góry dzięki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki19 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvid1111 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam wszystkich użytkowników. Od dłuższego czasu regularnie czytam forum, wiec po zakupie wymarzonego auta przyszedł czas na rejestracje na forum i pucowanie furki Pozdrawiam wszystkich Dawid . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAATT Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam Jestem posiadaczem volvo c70, kiepski lakier zachęcił mnie do odwiedzenia forum i zbierania wiedzy na temat detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć wszystkim! Forum czytam już bardzo długo ale przyszedł dzień na rejestrację i aktywny udział Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim zarejestrowanym, dzięki którym bardzo dużo się dowiedziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solange Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mogles Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryb@ Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusiek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielka23 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wita Was Daniela, mam nowe auto - Nissan 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoll Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Uszanowanko! Dzięki za to co robicie Przywitałbym się dużo wcześniej, ale dopiero wczoraj otrzymałem klawiaturę do kompa (prezent na 1.VI) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertico Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Paweł, jestem z Wrocławia. Od dłuższego czasu ,,kręci mnie,, autodetailing, więc postanowiłem się zarejestrować. Zajmuję się lakierowaniem, chętnie podzielę się swoją wiedzą i doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof a4 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam wszystkich użytkowników. mam na inie Krzysztof jestem z legionowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena K Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Cześć, jestem Magda i bezgranicznie kocham moją czarną strzałę- Audi A3 . Kupiłam go niedawno i poprzedni właściciel nie przykładał szczególnej wagi do pielęgnacji samochodu.. A ja chcę to teraz zmienić z Waszą pomocą . Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kur Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam, jestem nowy w temacie "autoDetailingu" i mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagg Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam wszystkich maniaków " czystości" i "blasku" 4 kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczek93 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam wszystkich od dłuższego czasu próbuję zacząć przygodę z autodetalingiem i dopiero dzięki forum dowiedziałem się bardzo cennych uwag itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi