Łukasz94 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam Wszystkich Chcę zadbać o swoją Audi więc jestem tu by poradzić się Was o pomoc , jak przywrócić jej blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielovsky01 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzień dobry, eldo, siemandero. Zwią mnie Daniel, lat 18. Pasja to przede wszystkim motoryzacja ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam użytkowników, mam nadzieję zdobyć wiedzę potrzebną do zadbania o moją czarną, podrapaną Ibizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster-b Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał 75 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich. Pragnę dzięki tej skarbnicy wiedzy i doświadczenia zgłębiać temat :-) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć! Zaczynam swoją przygodę z detailingiem, najpierw mój wóz, później kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejer Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich, forum śledzę już od dłuższego czasu, teraz przyszedł czas na rejestracje, aby również móc podzielić się swoimi doświadczeniami oraz dalej pogłębiać wiedzę , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_92 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu po to aby nauczyć się profesjonalnie pielęgnować swoje auto. Mam nadzieję wiele się od was nauczyć . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huuuuudy Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich, na forum trafiłem gdyż szukałem jak używać odpowiednio apc i widzę, że jest to niesamowita kopalnia wiedzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezp Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć Antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam, Sławek - Zabrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ploosh Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witamwszystkich. Uwielbiam kiedy mój samochód jest czysty i pachnacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matsember Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam serdecznie. Konto mam założone od 2013 rok jednak dopiero w zeszłym roku zacząłem poważniej myśleć o pielęgnacji samochodu, dlatego pomyślałem, że czas zacząć przeglądać forum częściej i dokształcać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwmariusz Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czesc wszystkim jestem Mariusz jestem szczesliwym posiadaczem audi rs4 w czarnym kolorze. (kolor na którym widac kazdą nawet najmniejszą skaze) a co za tym idzie mam zamiar podszkolic sie w detalingu . Mam nadzieje ze to forum mi w tym pomoze Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrona Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Uszanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartlomiej78 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich detailerów bardzo miło;) Dodane po 2 minutach 41 sekundach: Krótkie pytanie na początek. Potrzebuję dobry sklep internetowy z kosmetykami i akcesoriami do detailingu, który może towar wysyłać zagranicę ( Niemcy ). Dzięki z góry za podpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordal93 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggikk Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Powitać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cordoba12 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n82 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Moje uszanowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabarly Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi