Łukasz94 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam Wszystkich Chcę zadbać o swoją Audi więc jestem tu by poradzić się Was o pomoc , jak przywrócić jej blask
danielovsky01 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Dzień dobry, eldo, siemandero. Zwią mnie Daniel, lat 18. Pasja to przede wszystkim motoryzacja ! Pozdrawiam !
Konioklonio Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam użytkowników, mam nadzieję zdobyć wiedzę potrzebną do zadbania o moją czarną, podrapaną Ibizę.
majster-b Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam. Kuba
Rafał 75 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich. Pragnę dzięki tej skarbnicy wiedzy i doświadczenia zgłębiać temat :-) Pozdrawiam serdecznie
Johny3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć! Zaczynam swoją przygodę z detailingiem, najpierw mój wóz, później kto wie
mejer Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich, forum śledzę już od dłuższego czasu, teraz przyszedł czas na rejestracje, aby również móc podzielić się swoimi doświadczeniami oraz dalej pogłębiać wiedzę , pozdrawiam
Piotrek_92 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu po to aby nauczyć się profesjonalnie pielęgnować swoje auto. Mam nadzieję wiele się od was nauczyć . Pozdrawiam.
Huuuuudy Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich, na forum trafiłem gdyż szukałem jak używać odpowiednio apc i widzę, że jest to niesamowita kopalnia wiedzy. Pozdrawiam
ploosh Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Witamwszystkich. Uwielbiam kiedy mój samochód jest czysty i pachnacy.
matsember Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Witam serdecznie. Konto mam założone od 2013 rok jednak dopiero w zeszłym roku zacząłem poważniej myśleć o pielęgnacji samochodu, dlatego pomyślałem, że czas zacząć przeglądać forum częściej i dokształcać się
vwmariusz Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Czesc wszystkim jestem Mariusz jestem szczesliwym posiadaczem audi rs4 w czarnym kolorze. (kolor na którym widac kazdą nawet najmniejszą skaze) a co za tym idzie mam zamiar podszkolic sie w detalingu . Mam nadzieje ze to forum mi w tym pomoze Pozdrawiam wszystkich.
Bartlomiej78 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich detailerów bardzo miło;) Dodane po 2 minutach 41 sekundach: Krótkie pytanie na początek. Potrzebuję dobry sklep internetowy z kosmetykami i akcesoriami do detailingu, który może towar wysyłać zagranicę ( Niemcy ). Dzięki z góry za podpowiedź. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi