Gość Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam Was el Borato! Zawitałem do was z polecenia chłopaków Z FFP. Mianowicie zawsze używałem twardych wosków typu autoland w puszcze z supermarketów, jednak pomyslałem że o autko trzeba w końcu bardziej specjalistycznie zadbać. Auto to fiat Bravo z 2010 r kupiony z wyprzedaży rocznika w marcu tego roku wiec użytkowany od niecałych dwóch miesiecy w kolorze Rossa Maranello z miką. Mam nadzieje że podzielicie sie radami jak zadbac o taki lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak22 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Siema, jestem Arczi i dopiero zaczyna się moja przygoda z detalingiem ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam szanowne grono lubiące czyste auta. Od jakiegoś czasu posiadam auto marki BMW 10 letnie w czarnym oraz pod opieką auto z salonu marki vw golf VI również w czarnym perłowym. Mam nadzieje że czytając forum dowiem się tyle, żeby nie wyrządzić autom krzywdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam07 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów Napotkałem forum w sieci przez przypadek no i wciągnęło mnie czytanie o auto detalingu.pozisadm 4 lotnie bmw x3 i mam nadzieje że przy pomocy forum będę w stanie zachować jego idealny wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prrzemek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombeiusz Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich na forum trafiłem przypadkiem ale po przeczytaniu kilku tematów bardzo się wciągnąłem, chciałbym zacząć przygodę z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml0dy Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich! Na forum trafiłem przez opcję google. Posiadam Alfe romeo GT. Autko jest zadbane, jednak że w wolnym czasie lubię ją dodatkowo odświeżać i upiększać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 SerwuS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_ol Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Wszystkich. Od 3 lat jestem w posiadaniu toyoty corolli sedan w kolorze czarnym metalik. Samochód zawsze myty i sprzątany. Ale po wstępnej lekturze forum stwierdziłem, że jeszcze długa droga przede mną aż ponownie stwierdzę że mam zadbany samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemolkas Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron84 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, jestem Bartek od pewnego czasu interesuje się auto detalingiem,w piątek stałem się posiadaczem nowego golfa wkrótce czeka mnie pierwsze mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów... Jestem Paweł, posiadma autko bmw e46 touring w kolorze topasblau, mało wdzięczny kolor, ale dajemy rade. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich maniaków i niemaniaków czystych aut. Przy Waszej pomocy chciałbym doprowadzić swoje Volvo do "porządku" i mam nadzieję,że mi pomożecie. Swoją przygodę chcę zacząć od testerów. Pozdrawiam i do usłyszenia w innych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja21184 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Wszystkich. Przeglądam projekty od jakiegoś czasu i już mam pewien plan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Wszystkich fanatyków motoryzacji .Zajmuje sie detalingiem samochodowym około 6 lat .Pracuje w znanej firmie w wawie .Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazmac Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam. Jestem pod wrażeniem efektów waszej ciężkiej pracy. Mam nadzieję, iż dzięki temu forum też pozytywnie zarazę się tą chorobą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, Lubie mieć czysty samochód, ale dzięki temu forum stanie się on na prawdę czysty i błyszczący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTY Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich - obserwuje juz to forum od dłuższego czasu dzisiaj postanowiłem sie zarejestrować gdyż mam pewne pytanie odnośnie myjki ciśnieniowej.... Niestety nie mam uprawnień do pytania w odpowiednim dziale, a potrzebuje pilnej porady,... W jednym z supermarketów budowlanych jest w ofercie taka myjka za 600 zl http://www.garten.com/product_info.php?products_id=1062 Co myślicie o tym modelu czy warto??? Nie znalazłem tego modelu na żadnej innej stronie nawet na stronie lavora.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 czesc od jakiegos czasu szukam informacji na temat renowacji lakieru auta, oraz techniki i srodkow jakimi moge bezpiecznie myc swoje auto, takim sposobem trafłem na to forum, juz wyczytałem mase ciekawych info, a z biegiem czasu mam nadzieje, ze pozyskam jeszcze wiecej pozytecznych rzeczy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, Mam na imię Mariusz, lat 23. Interesuje się głownie motoryzacją i stąd moja obecność na tym forum. Zaczynam się interesować autodetaling- iem, chociaż nigdy nie mam aspiracji zostać mistrzem w tej dziedzinie, po prostu lubię dbać o samochody i dzięki temu forum chciałbym się nauczyć jak to robić poprawnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, Mateusz, lat niespełna 20. Interesuje mnie motoryzacja, oraz ostatnio zaczynam trochę interesować się autodetailingiem. pozdrawiam Siewcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam!!!! Mam na imię Adam i chce mieć na lakierze lusterko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Ania chce naprawic szkody na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xman Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Dopiero zaczynam przygodę z autodetailingiem i mam zamiar w przyszłości aktywnie uczestniczyć w dyskusjach na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi