gerypl Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Niektórzy robią korektę tri-colorem i dają radę, a tutaj ludzie narzekają na sprzęt który jest 1000x lepszy od gąbki i ręki a do tego nie kosztuje fortuny (max 2 dni słabej pracy, a dla niektórych z forum pewnie z 0,5 dnia). Zestaw startowy past i padów wychodzi drożej niż ten sprzęt i to przy nich lepiej wylewajmy swoje żale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Uprzejmie donoszę, że poprawiłem producenta W związku z małym porządkowaniem garażu (za tydzień przyjeżdża czarne auto na odświeżenie lakieru) znalazłem 5-metrowy przewód zasilający który pozostał po myjce B&D. Chwila zastanowienia, śrubokręt w dłoń i dawaj Graphita na kolano Minęła chwila i już polerka ma konkretnej długości przewód Przy okazji wypędzelkowałem ją wewnątrz... Trochę syfu w rękojeści się zebrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekn Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A czy po takim zabiegu nie tracimy gwarancji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tracimy, ale niektórym jej brak nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 radekn, straciłem ją już wcześniej rozkręcając "główkę" i poprawiając smar na zębatkach Jest ryzyko, jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 radekn, straciłem ją już wcześniej rozkręcając "główkę" i poprawiając smar na zębatkach Jest ryzyko, jest zabawa ja też dziś rozkręciłem głowicę i poprawiłem smar, bo tak jak piszesz był wszędzie tylko nie na przekładni... a plomba na głowicy zawsze może się zetrzeć przy robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 plomba na głowicy zawsze może się zetrzeć przy robocie A przy czyszczeniu? Wilgotna szmatka i te naklejki znikają same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadlook Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ma ktoś porównanie do K2 L5315? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBuŚ Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam, przeczytałem cały temat od porządku do końca........... Najbardziej osłabiało mnie to, że ludzie pytali sie o to, co było pisane wcześniej Przeczytałem cały temat, morał z tego jest jeden: wszystko już wiem Wielkie dzięki osobom którzy dzielą się doświadczeniem na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam, przeczytałem cały temat od porządku do końca........... Najbardziej osłabiało mnie to, że ludzie pytali sie o to, co było pisane wcześniej Przeczytałem cały temat, morał z tego jest jeden: wszystko już wiem Wielkie dzięki osobom którzy dzielą się doświadczeniem na forum... Polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aki1982 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zastanawiam się nad zakupem polerki w ostateczności kupię Graphite, ale co powiedzie na temat tych maszyn: 1. http://allegro.pl/polerka-elektryczna-f ... 45237.html 2. http://allegro.pl/polerka-samochodowa-e ... 30649.html 3. http://allegro.pl/polerka-elektryczna-s ... 76398.html pkt. 3 wydaje się fajna ze względu na regulację obrotów od 0 do 3000, ale ciężar 4 kg to sporo porównując ją do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Poczytaj tez to: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=14132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekanian Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Pewnie ciężko będzie znaleść Ci użytkownika co ma jeden z wymienionych sprzętów. Ja osobiście mam wkrętarkę bavaria i może akumulatory ma "by Einhell" ale reszta ... nowe bity trzeba było kupić tego samego dnia co zaczęcie pracy tym cudem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ale po jakiego grzyba pytać ciągle o to samo ,jest 20 stron o Graphicie-za drogo????- to brać K2,polecone i sprawdzone sprzęty,a nie wynalazki z allegro-to samo tylko inny kolor obudowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aki1982 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 biorę Graphicie, macie rację nie ma co dziadostwa kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekanian Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 U mnie już w domu Graphit leży , i jestem mile zaskoczony nie liczyłem na taka jakość za tą kasę , tylko czekam na pady jeszcze nie doszły .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pope Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Chce kupić swoją pierwszą polerkę i myślę którą wybrać Graphite czy LARE EPL-51 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 pope, jak chcesz się pobawić graphitem to możesz wpaść do mnie to zobaczysz. o Lare nie ma żadnej informacji o stabilizacji obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pope Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 O Lare nie mogę znaleźć opinii niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian87 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 witam czy wiadomo Wam coś ojakiejś promocji na graphite?? Poszukuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwsrc Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 witamczy wiadomo Wam coś ojakiejś promocji na graphite?? Poszukuje:) Taniej niż na Allegro nie kupisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Taniej niż na Allegro nie kupisz... chyba że na forum Ale z tego co można zaobserwować w dziale "sprzedam" - Graphite pojawia się tam najrzadziej spośród preferowanych polerek Dobrze to o nim świadczy - ludzie nie chcą się go pozbywać Bierz nową, z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny.rac Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, Panowie mam pytanko czy moze ktos sprawdzic jaki rozmiar i jaka dlugosc maja sruby mocowania rekojesci dodatkowej poniewaz zostaly mi w PL ( a urlop planuje w sierpniu dopiero ) ... Z gory dziekuje za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 O lare epl-51zaczyna sie temat w dziale handlowym partnerów forum czekam na rozwój sytuacji, mam na nią chentke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi