bmwsrc Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Witam, Jestem chętny do przetestowania tego produktu Można dołożyć naklejkę KA?? (mogą być nawet na dwa auta) pozdr
Wielebny Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Też jestem zainteresowany, pozdrawiam serdecznie
ble Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Jak bym mógł prosić też próbkę. Mam dość jasny lakier- kawa z mlekiem. ps. będę robił zamówienie na dniach.
buka Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Jak coś jeszcze zostało to sie piszemam dośćjasny lakier- jasny złoty metalic
Administrator Evo Opublikowano 8 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 CAR CRAZY, WMF nie ma, ale jest EZ-Creme do porównania
capricorn Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Ja mam PB Black Hole ale test najwcześniej mogę zrobić za tydzień
cayman9 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 jeśli można to z chęcią bym się załapał będę mógł porównać z szamponami Nielsen Shampers oraz Body Shampoo Conditioner z Autoglyma. niestety dopiero taką możliwość będę miał dopiero za tydzień na srebrnej octavii
Moderator rychu Opublikowano 8 Maja 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 damianTDCi, Się zaleje 10l wody i będzie
cayman9 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 ok... byłem troszkę nie kumaty... po 11 godzinach na uczelni nie wyrobiłem.. przepraszam wszystkich poza tym zasugerowałem się tym: http://chemicalguys.pl/product.php?id_product=84 a dopiski glaze już nie zauważyłem
Adrianeo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Test PB SS&W tutaj http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 8381#98381
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Witam wszyscy co się zgłosili do testu Glossworkz proszę o dane do wysyłki na PW. W ramach możliwości będziemy realizować wysyłki.
escimo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Paczuszka dziś dotarła. Postaram się w ciągu 2 tygodni zrobić test
bmwsrc Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Do mnie też dotarła wczoraj... Pani z poczty wiedziała od razu do kogo to przyszło Wkrótce testy... dzięki pozdr
VuDoo Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Do mnie również właśnie dotarła próbeczka super, bo już się bałem, że nie zdłam zrobić testu w ten weekend
guzzi Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Mariusz, Dzięki za przesyłkę. Wszystko SUPER. Do następnego razu. Pozdrawiam. Ps. "ShowCarShine" - pierwsza liga!
Wielebny Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 U mnie dotarła trochę późno ale to wiadomo ,że poczta polska robi jak chce.
malkolm Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 witam, panowie czy ktoś przetestował już Glossworkz glaze?? jak on wygląda w porównaniu do wet mirror?? czas nagli
Wielebny Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 W związku z tym iż będę teraz miał chwilkę czasu zrobię teścik ale proszę mi powiedzieć jak powinno to wyglądać czyli jak byście chcieli- oczywiście 50/50 zakłądam na masce Mondeo Mk2 2001r kolor srebrny .Powierzchnię Glossworks Glaze przygotować jakoś specjalnie czy wystarczy -> mycie + glinka + swirls (DODO JUICE) + glosworks glase??Lub mycie + glinka i od razu GLAZE? Nakładać aplikatorem czy mikrofibrą? Czy woskować (Mam dodo juice)miejsce po GLAZE czy zostawiać bez woskowania .Zdjęcie z kropelkowaniem zrobię. Proszę o odpowiedź.
Administrator Evo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Panowie, nie chce wychodzić na tego komu test Glossworkza przeszedł koło nosa i narzeka, a naprawdę chciałem zrobić test bo produkt mnie interesuje, ale jeśli ktoś się zgłasza do testu to powinien mieć pojęcie o środku który używa, mieć jakiś punkt odniesnia w postaci innych produktów, a przede wszystkim chęć i czas do opisania produktu na forum. Sugeruje to przemyśleć sprzedawcom i chętnym do testów, bo dobrze zrobiony ( w ogóle zrobiony ) test naprawdę wiele mówi o produkcie i pomaga w jego kupnie/sprzedaży.
kuflik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Evo, zgadzam się w 100%, nie bardzo rozumiem co myśli sobie osoba zgłaszająca się do testów nie znająca podstaw detailingu;/ Powiem więcej, ja wiedząc, że czasu nie mam i nie lubię robić obszernych fotorelacji to nawet nie zgłaszam się do testów. Czasami coś tam skrobnę jak mi all4auto wciśnie jakieś buteleczki podczas zakupów. Ale na prawdę, aby to wszystko miało sens to testy powinny być robione przez osoby mające możliwość porównać produkt do czegoś innego;/ No i przede wszystkim osoba testująca musi wiedzieć jak danego produktu się używa!!
malkolm Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Evo popieram w 100%, ja w ciemno zamówiłem GLOSSWORKZ glaze, mam nadzieję że warto, może ja zrobię test jeśli dostanę próbkę czegoś do porównania
BiLu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 "Winni" są głównie sprzedawcy, bo to oni powinni dokonać selekcji, a że każdy chętnie zgłasza się po darmowe próbki to w sumie logiczne
Rekomendowane odpowiedzi