Big Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja ostatnio myję na BP vis a vis biurowców telekomunikacji na Smorawińskiego. Można spokojnie sobie umyć i jeszcze nigdy nikt z obsługi nie zwrócił mi uwagi, że myję ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Późną jesienią na koncertowej pojechałem spłukać auto z ptasich kupsk. A że ciśnienie w dyszy było mocne, to postanowiłem najpierw je trochę rozmoczyć a później dopiero spłukać auto. No i gdy już kończyłem moczyć te kupy, przyszedł właśnie ten grubsz, wyższy koleś z czarnymi włosami i mnie opieprzył że mu wodę tracę, że musi jakieś wiadra uzupełniać a miało na całą noc wystarczyć itp. Nie wiem o co konkretnie chodziło. Dobrze że jak w lecie myłem furę na 2 wiadra i glinkowałem w ostatnim boksie, to nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Coraz gorzej na Koncertowiej... A takie spokojne miejsce było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Późną jesienią na koncertowej pojechałem spłukać auto z ptasich kupsk. A że ciśnienie w dyszy było mocne, to postanowiłem najpierw je trochę rozmoczyć a później dopiero spłukać auto. No i gdy już kończyłem moczyć te kupy, przyszedł właśnie ten grubsz, wyższy koleś z czarnymi włosami i mnie opieprzył że mu wodę tracę, że musi jakieś wiadra uzupełniać a miało na całą noc wystarczyć itp. Nie wiem o co konkretnie chodziło. Płacisz to tracisz, co mu do tego, jakiś nonsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wychodzi na to, że i już za bezsensowne lanie wody się przyczepić może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingKong Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może kolega maclaz nie wrzucił złotówek, lecz na sępa te kupy zmywał Jego słowa to sugerują: A że ciśnienie w dyszy było mocne, to postanowiłem najpierw je trochę rozmoczyć a później dopiero spłukać auto. Zimową porą z pistoletów cały czas leci woda, ale ona nie służy do zmywania kup, lecz do tego, żeby dysze nie zamarzły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może kolega maclaz nie wrzucił złotówek, lecz na sępa te kupy zmywał Jego słowa to sugerują:A że ciśnienie w dyszy było mocne, to postanowiłem najpierw je trochę rozmoczyć a później dopiero spłukać auto. Zimową porą z pistoletów cały czas leci woda, ale ona nie służy do zmywania kup, lecz do tego, żeby dysze nie zamarzły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 ale nie koniecznie ma to teraz sens jesli caly czas woda leci to gdzie tu strata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ma ktoś w lublinie albo okolicy flexa vrg? I byłby na tyle uprzejmy żeby można było podjechac ze swoimi pastami i padami i zrobić ze 2-3 przejazdy na swoim aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Odezwij się do kolegi Denis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tak dokładnie. Moczyłem je na sępa żeby trochę odmokły. Później wrzuciłem kasę żeby już normalnie umyć furę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 widzę wywołano mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Denis będę bardziej czasowy to będę sie do Ciebie usmiechal(pisal) to mam nadzieję się jakoś ustawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie, gdzie można oddać auto z idealną powierzchnią i powłoką ceramiczną Gyeona na bezpieczne mycie ręczne w Lublinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekM Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja swego czasu będąc w Lublinie korzystałem z DetailKing w Tarasach Zamkowych. Byłem zadowolony, ale może koledzy lepiej zorientowani w Lublinie poleca coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 SzymekM, dzięki, sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Na koncertowej jest promocja po 22 1zł = 1 min Dodane po 5 minutach 21 sekundach: Panowie, gdzie można oddać auto z idealną powierzchnią i powłoką ceramiczną Gyeona na bezpieczne mycie ręczne w Lublinie ? Polecam ten zakładzik: http://jkstudio-lublin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Cześć, oddam AutoBrite Direct do Alcantary za free W obecnym aucie mam już skórę i nie chce, żeby sobie leżało bez potrzeby, więc jeśli ktoś by potrzebował niech się odezwie na PW Użyty tylko raz właściwie, jeszcze jest 3/4 butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Chyba najwyższa pora rozruszać nieco wątek Proponuję spotkanie w stylu old-school czyli czwartek godzina 19 myjka na piętrze przy Luxmedzie ul. Koncertowa. Tak aby każdy na spokojnie zarezerwował sobie termin, proponuję spotkać się 21.07. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 na 80 % bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Grzegorz obowiązkowo z żoną, ja będę z synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Postaram się dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Cos ktos big ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi