kamil8700 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kolego chotek, ja mam do puław rzut beretem, więc spotkać się można, tyle że ja rownież amator w sprawach detailingu, a moje auto po ostatnich przygodach to obraz nędzy i rozpaczy, akurat nadaje się do działu mało śmieszne:/ a swoją drogą fajne działasz kolego tym aparatem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To może na weekend majowy jakieś spotkanie w Puławach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 czemu nie ja chętnie, mogę potwierdzić przybycie:) czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Niestety w weekend wybywam wiec nie dam rady, pogode zapowiadaja super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Hmm i teraz mowimy o sobocie-niedzieli (przed 1-3 maja czy po)? Czy o dniach 1-3 maja? U mnie nie zanosi sie na zaden wyjazd na tygodniu. Natomiast z weekendami jest roznie. kamil8700, i wlasnie dlatego trzebaby sie spotkac i cos podzialac by zaczac wychodzic z tego amatorstwa - chyba w tym celu odwiedzilismy forum?! Jeszcze nie wiem kiedy bedzie spot/zlot grillowy grupy lubelskiej V40.pl Ogolnie to jestem na tak, czekam na propozycje terminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mogę podjechać do Puław jedynie w dniach 1-3 maja, wcześniej wyjeżdżam odpocząć kilka dni, a później wracam na południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 chotek pewnie, że spotkać się można u mnie jakiś wyjazd na pewno będzie, ale spontaniczny bo nie wiem jakie dni w maju bedę miał wolne wieksze prawdopodobieństwo że będę mógł się spotkać tak od 3 do 6 maja, ale to termin ruchomy na pewno się zgadamy na jakiś dzień, tym bardziej że wielu nas napewno nie będzie kolego borowa skoro tak to możemy spróbować w tych dniach, aby nas więcej przybyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja będę cały ten tydzień od 1 do 6 maja więc mi wszystko jedno Ale że trzeba jakąś datę rzucić to może 3 maja, godzinę jeszcze się ustali a miejsce to np. parking pod Lidlem albo Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 niech będzie 3 maja, godzina do ustalenia a miejsce mi obojetne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jak by ktoś z Puławian potrzebował jakieś kosmetyki to mogę kupić w Rzeszowie na miejscu albo zajechać do EXCEDE jak będę wracał Zawsze wysyłka odejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ok, w takim razie na 99% odwiedzę Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 no i gitara quadrifoglio, podaj jakies adresy sklepow internetowych w tych firmach w ktorych mozesz zrobic zakupy na miejscu. Zerkne sobie ceny i pomysle czy jakiejs drobnicy nie chce Bo faktycznie zamawiac cos wartosci do 100zl i placic 20pln za wysylke to srednia przyjemnosc No to ja do weekendu naszykuje sprzet, wyczyszcze obiektywy etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chotek, kolegaquadrifoglio pisał coś o EXCEDE, ich znajdziesz w dziale partnerów forum.. to trzeba furkę trochę podmyć jak mają być zdjęcia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 to trzeba furkę trochę podmyć jak mają być zdjęcia hehe jest bezdotykowa w pulawach choc w sumie ja wyjscia nie bede mial i bede musial z niej skorzystać ;P to jaki w koncu termin? [ Dodano: 18 Kwiecień 2012, 09:43 ] ok cos tam przejrzałem ten sklep, nie jest zle. Na wylocie na Pulawy ten sklep jest wiec czasem bedzie mozna podjechac Na start zapewne bede chcial APC i recznik do osuszania ale poki co to nie szaleje z kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tak, EXCEDE znajdziecie wśród partnerów i nie ma problemu jak będę wracał mogę zajechać. W Rzeszowie mogę podjechać do Rascallu tylko że oni nie mają żadnego sklepu online ale ceny podobne jak u partnerów forum. chotek napisz jakie to APC i ręcznik jak się zdecydujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 spoko spoko... czekaj a kiedy Ty dokladnie bedziesz jechal przez Lublin? Jesli znacznie musisz zbaczac z trasy to nie bede Cie ganial przez LBN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Będę jechał albo 27 albo 30 jeszcze dokładnie nie wiem. Z trasy zbaczać nie trzeba bo sklep jest przy wylocie na Puławy zaraz za salonem Seata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok spoko moze cos wymysle, a jak nie to przeciez do lublina nie mam daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Puławian nie chce kupić ok. pół butelki Endurance?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Haha... a moze ktos chce sprzedac klape bagaznika (z blenda) do V40 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a ile chcesz za te pół butelki? ok. wracamy do tematu. Kiedy sie widzimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 padło chyba na 3 maj, godzina to myślę że jakaś popołudniowa, ale raczej wcześniej co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no tez mi sie tak wydaje ... rzucajcie propozycje bo ja to i tak jestem w Pulawach to sie dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tak btw, ma ktos w okolicy Pulaw miejsce gdzie moznaby podjechac z samochodem na caly dzien... byle z dostepem do bieżącej wody...? [ Dodano: 25 Kwiecień 2012, 21:35 ] Pany, ktory jest obecnie w okolicy Pulaw i kumaty nt CD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kontynuacja tematu o spocie w Puławach tu bo szczerze gdybym przypadkiem tu nie wszedł nawet bym nie wiedział żę w Puławach jest coś organizowane: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 228#226228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi