Pacek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dziekuje, na pewno pojade tam sprawdzic ta myjnie w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzmudzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A jak jest w Lublinie z regeneracją lakieru? Są jakieś firmy? Znalazłem jakiś adres na stronie diamondbrite (elizówka 35), ale nie wiem czy to tylko dealer produktów, czy detailing też robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jest na Turystycznej firma, która się zajmuje detailingiem. Prowadzi ją jeden kolega z forum. Wiosną chłopaki mieli tam spota, szkoda że jeszcze wtedy nie byłem na forum. Big może opowiedzieć coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Firma nazywa się Primus i mieści się na Turystycznej 9 na terenie dawnych zakładów miejskich. A co do spota to rozmawiałem niedawno z właścicielem i twierdzi że jak się zrobi pogoda (czyli pewnie na wiosnę) to można akcję u niego powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzmudzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dzięki za info, ciężko coś w internecie o tym co jest w Lublinie znaleźć. A kojarzy ktoś firmę działającą pod szyldem Diamondbrite na Elizówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witol Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Rzmudzior, o samej firmie nie wiem nic, ale na forum była kiedyś dyskusja, w której określono tę technologię jako... hmmm... nie do końca zgodną z obietnicami. 6 lat ochrony dla lakieru... Za ułamek ceny tejże usługi kupisz zestaw środków, które stosowane regularnie, nawet ręcznie, dadzą Ci taki sam lub lepszy wygląd i porównywalną ochronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzmudzior Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Właśnie zaproponowali mi cenę pomiędzy 1000 a 2200 zł, co mnie w sumie z nóg zwaliło, a wiem, że za to miałbym ładny zestaw kosmetyków i własną polerkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 pomiędzy 1000 a 2200 zł, o kurde ale rozstrzal cenowy... a czym uzasadniali az tak duze roznice miedzy cena minimum a maximum? uzalezniali to czym przyjedziesz? micra czy tirem z naczepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzmudzior Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 pomiędzy 1000 a 2200 zł, o kurde ale rozstrzal cenowy... a czym uzasadniali az tak duze roznice miedzy cena minimum a maximum? uzalezniali to czym przyjedziesz? micra czy tirem z naczepa? Właśnie nie napisali, a podałem im dokładnie auto i jego stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jest na Turystycznej firma, która się zajmuje detailingiem. Prowadzi ją jeden kolega z forum. Wiosną chłopaki mieli tam spota, szkoda że jeszcze wtedy nie byłem na forum. Big może opowiedzieć coś więcej. Było fajnie :] Big załatwił maskę od Octavii i sobie trenowaliśmy różnymi pastami, padami, i polerkami :] Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a Maciek z Primus'a zna się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andpgud Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam. Fajnie ze jest was tylu w okolicach Lublina. jest tu ktos kto zna sie na polerowaniu, i mógl by sie ze mna spotkac i wytlumaczyc oc i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witol Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Andres, w sumie większość z nas dopiero się uczy tego fachu. Teraz raczej trudno o jakieś spotkanie przy autach, bo nawet nie bardzo jest gdzie robić. Temperatury znów spadają i nawet umyć porządnie nie ma gdzie. Trzeba czekać do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jeśli będzie jakieś spotkanie na wiosnę to i ja mogę przyjechać ze Stalowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darorock Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dawno mnie tu nie było ale w razie jakiegoś spotkania też się piszę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No, faktycznie można by cosik zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja też jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 4 Lutego 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witol Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To zapodajcie miejsce, gdzie można umyć żeby łapy nie odpadły z zimna, i się zmawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 http://www.groupon.pl/oferty/lublin jest oferta myjni bezdotykowej na grouponie, był tam ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jeśli chodzi o ta myjnie to jak dla mnie raczej słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 a jest w Lublinie myjnia z odkurzaczem piorącym? co prawda miałem praną tapicerkę w ub. roku, ale po zimie w paru miejscach bym przejechał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na wylotowej (tej małej ulicy wzdłuż Witosa) jest odkurzacz piorący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintmc Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Faktycznie jest odkurzacz piorący ( tak jak Kylo pisze na bocznej Witosa, wjazd np od ronda przy makro, zaraz za wjazdem chyba do Carfua). Z tym że ja nigdy nie widziałem by działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 To co ze spotkaniem bo temat ucichł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Koledzy kto w naszym regionie najlepiej okolice Zamościa,Biłgoraja zajmuje się detailingiem,potrzebuję zrobić korektę lakieru bo jest troszkę rys i hologramów.Jak wygląda to cenowo mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi