Gibon86 Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 qurde właśnie mi przypomniałeś że sam musze to zrobic.
Darorock Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Kurczak, no to nieźle się zapowiada! W pomieszczeniach Automobilklubu przy I Armii WP? P.S. Piszę się pod każdym eventem!
Gibon86 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Hehehe skąd wiedziałeś? Od połowy kwietnia będę wynajmował tą częśc tzn te 3 stanowiska. Będzei myjka parowa , auto kosmetyka, konserwacja podwozia i stanowisko warsztatowe na wynajem na godziny to z kanałem. Za tydzień będę troszke odświeżał lokal tzn malowanie ścian w środku także jak ktoś chętny to zapraszam AAA jakby co malowanie ścian to też event
Darorock Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Znajomy miał tam serwis, głównie car-audio i elektronika, ale Automobil klub chciał to sprzedawać i póki nie wyszła afera z blaszakiem to zdążyli przenieść firmę. W sumie to bardzo dobre miejsce. OT: A po malowaniu glinka?
OsTrY Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 OT: A po malowaniu glinka? Nie, polerką ściany na błysk Gibon, fajny lokal w fajnym miejscu.. Jak dopiero rozkręcasz biznes to pomyślimy nad jakąś reklamą na lubelskich forach motoryzacyjnych :] A co do malowania ścian, ja mogę przywieźć pizze i cole jak sie zmęczysz bo co do prac remontowych to jestem
Gibon86 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Co do spotkania to myślę że 90% w kwietniu będzie. Lokal niestety na długo do wynajęcia nie będzie bo ktoś chce jego wykupic i coś innego postawic ale moją jedyną inwestycją będzie troche farby do ścian także jakoś się wyjdzie a stałych klientów mam nadzieję zdobędzie ( no i będzie gdzie posiedziec )
Big Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 PAnowie no to co z tym spotkaniem? Ja jestem gotowy. Miejsce też mamy (u kumpla w firmie detailingowej) tylko czas ustalić datę i chętnych. No to co ?
Gibon86 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 No ja się piszę. Podaj termin Big. Jak będzie konkretna data tak juz na sztywno to myśle że chętni będą.
Big Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 A co powiecie np. na 25 marca czwartek?
Gibon86 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 No niech będzie zalezy od godziny ale wstępnie pasuje.
malkolm Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 w sumie chyba do zrobienia, ja na 100% dopiero w środę będę wiedział
Darorock Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Prawdopodobnie nie dam niestety rady w ten czwartek
OsTrY Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 w najbliższy czwartek jestem free od 18:30
Big Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Słuchajcie romaziwałem z kumplem i jest mała zmiana. Czy pasowało by wam 26.03.2010 r. (piątek) w godzinach popołudniowych? No i jest pomysł żeby każdy wiął jakieś sowje kosmetyki kumpel załatwi jakąc maske czy błotnik i popróbujemy swoich sił i różnych kosmetyków
Darorock Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Słuchajcie romaziwałem z kumplem i jest mała zmiana. Czy pasowało by wam 26.03.2010 r. (piątek) w godzinach popołudniowych?No i jest pomysł żeby każdy wiął jakieś sowje kosmetyki kumpel załatwi jakąc maske czy błotnik i popróbujemy swoich sił i różnych kosmetyków Bardzo dobry pomysł
Big Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Darorock, czyli rozumiem że nas dwóch juz jest chetnych na spota w terminie 26.03.2010 godz. powiedzmy 17:00 Czyli 1. Big 2. Darorock Kto nastepny?
OsTrY Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 1. Big 2. Darorock 3. OsTrY No i jest pomysł żeby każdy wiął jakieś sowje kosmetyki kumpel załatwi jakąc maske czy błotnik i popróbujemy swoich sił i różnych kosmetyków wezmę ze sobą polerkę z klasy low budget czyli power up właśnie zamówiłem na allegro
Gibon86 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Ja też się pojawię. Wezmę moją Makite, Meguiarsa DA-220 i troche kosmetyków.
OsTrY Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Może być ciekawie Miejsce też mamy (u kumpla w firmie detailingowej) Big podaj jakieś bardziej dokładne namiary, adres czy coś no chyba, że robimy zbiórkę w jednym miejscu i razem jedziemy na miejsce docelowe.
Big Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 OsTrY, już podaję : Firma PRIMUS ul. Turystyczna 9 (teren dawnych zakładów mięsnych). Jadąc od centrum miasta skręca się z Turystycznej w prawo w pierwszą bramę prowadzacą na teren dawnych zakładów mięsnych. Nastepnie jedzie sie ok. 300 m po czym przy wulkanizacji/myjni skreca się w lewo i tam, za ok. 50 m, znajduje się ta firma (nad bramą wjazdową będzie baner reklamowy "Primus Car-Detailing").
OsTrY Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Big, dzięki za info. Ja w każdym razie i chyba też Darorock będziemy na 100% Firma PRIMUS uu z tego co widziałem na stronie Megsa, Primus jest oficjalnym dystrybutorem :] Jak mnie najdzie jakiś nieoczekiwany przypływ gotówki to już wiem gdzie się zaopatrzyć co by nie kupować przez neta
Big Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Ja w każdym razie i chyba też Darorock będziemy na 100% No to super uu z tego co widziałem na stronie Megsa, Primus jest oficjalnym dystrybutorem Ano jest jeśli chcecie to na miejscu można dokonać zakupów
OsTrY Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Już tam dziś kumpla na mycie auta wydelegowałem w sumie nie byłem ale jeśli myjnie ma Twój kolega to w temacie raczej tak samo jak i Ty siedzi
Darorock Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Czyli widzimy się jutro (piątek, 26.03) o 17.00 na Turystycznej 9 w siedzibie firmy Primus? Jeśli nie będzie problemu, to zabiorę znajomego, który co prawda na forum nie jest zapisany, ale na punkcie maszyn i dbania o nie, ma strasznego fioła. Do zobaczenia!
Rekomendowane odpowiedzi