analyzator Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Patgor rclinic rejtuje wysoko ale osobiście nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ok sprobuje, dzieki!Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Weekend? Mam jakieś fajne rzeczy do zabawy, k2 sigma pro, deturner zestaw w drodze, tajny QD od showcarshine. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 @analyzatorna weekend to chyba będzie brak pogody na zabawe Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 3 godziny temu, Sebalbn napisał: @analyzatorna weekend to chyba będzie brak pogody na zabawe Niestety. No sobota pięknie się zapowiada a w niedzielę cóż wybrudzi się :---) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Bedziecie zamawiać moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Jak na tą chwile kalendarze są za darmo. Zbierać chętnych i robić grupowe zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Panowie, myjnia na Gali już działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @tazman osatnio jak byłem, pisałem gdzieś wyżej, to wyglądało, że prawie gotowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 @tazman i jak gala, otwarte? Lublin, spot w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @analyzatornoo przydało by się coś umyć, ale dzisiaj to u mnie będzie ciężko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @Sebalbn team Seba co tam u was? Może dzisiaj jakiś spocik, o 16:00 albo 17:00? Pogoda sprzyja. Mam jakieś detunery bazuki sigmy pro i inne zabawki do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Dobra Lublin niedziela zapowiada się ślicznie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 21 godzin temu, analyzator napisał: Dobra Lublin niedziela zapowiada się ślicznie. ? No tak to dawno nie było A o której godzinie Ci pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 2 godziny temu, Sebalbn napisał: No tak to dawno nie było A o której godzinie Ci pasuje ? Heja Wczesne popołudnie, 16 ? Ale. Nie wiem czy dam radę tak na 100% - młoda mi wykręciła sztuczką ~40*c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Co tam Lublin? Sezon powinien być dawno wystartowany. Zdrowo się trzymacie? Może ta cholera zaraz wymrze to coś umyjemy. @Sebalbn było polerowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Coś byśmy umyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy. Mam pytanie: Gdzie mozna umyc samochod własną chemią, chodzi mi o dostęp do wody(mieszkam w bloku)Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu TapatalkaDoczytałem się tylko ze na Koncertowej i przy Motokasi mozna myc, ale to juz dawno ktos napisał, takze mogło się cos zmienic, albo jest jakies nowe lepsze miejsce ; )Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 11 godzin temu, adr31 napisał: Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy. Mam pytanie: Gdzie mozna umyc samochod własną chemią, chodzi mi o dostęp do wody(mieszkam w bloku) Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Doczytałem się tylko ze na Koncertowej i przy Motokasi mozna myc, ale to juz dawno ktos napisał, takze mogło się cos zmienic, albo jest jakies nowe lepsze miejsce ; ) Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Na koncertowej jest miejscówka na "górze" LUXMEDU - w zimie czasem zjazd jest mocno oblodzony. Przy Motokasi na Bursakach jest myjnia lecz czy tam można używać swojej chemii to nie wiem... właściciel kiedyś sam przygotowywał opryskiwacze do pre washu kół lecz co w środku siedziało tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Na koncerowej jest jakis koles o powiedział ze nie mozna myc swoją chemiąWysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W dniu 6.09.2019 o 21:04, cimals napisał: Dzięki za miłe spotkanie. To mój pierwszy spot kosmetyki od kilku lat Wyjątkowo pozwolę sobie zacytować ze zdjęciem. Fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jest propozycja, zeby się spotkac w sobotę 19.12. Jest ktos chętny?Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 https://m.facebook.com/events/320320709883881?acontext={"source"%3A"3"%2C"action_history"%3A"null"}&aref=3 Wybieracie sie na dzien otwarty w motokasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 @pablo15005 a możliwe. Byłem na poprzednim z shiny garage i było nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi