juventinio2603 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 było fajnie, miło było widzieć takich wariatów opowiadających z pasją (yesfan ) wrzućcie fotki pzdr Łukasz
Sucre Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Właśnie-Yesfan szacun za zebraną kolekcję Do tej pory pamiętam zdumienie jak otworzyłeś bagażnik Małe OT: jaka dziś pogoda we Wrocku i jak się zapowiada??
cayman9 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Właśnie-Yesfan szacun za zebraną kolekcję Do tej pory pamiętam zdumienie jak otworzyłeś bagażnik Małe OT: jaka dziś pogoda we Wrocku i jak się zapowiada?? no jeszcze trochę i Yesfan nie miałby gdzie upychać kolekcji... a najlepsze było to jak stwierdził że to tylko to co ciekawsze a wrocek w słońcu można po mieście jeździć czystym autem
SzaKal Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Świetne spotkanie, fajna atmosfera, mam nadzieję że takie spotkania będą coraz częściej
PIOTREK77 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Nam też bardzo się podobało Podejście naszego "guru" - Marka jak najbardziej konkretne. Teraz już wiemy co do czego użyć a jeszcze wiele nauki przed nami. Przygotowaliśmy już całą fotorelację by Gabi czekamy tylko na resztę zdjęć od Michała(pinio) i w tedy wrzucimy całość Pozdrawiamy Wszystkich i nie możemy się doczekać kolejnego spotu.
SzaKal Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Sucre, Pochwal się jak tam impregnat ?
Sucre Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Nio właśnie muszę się zebrać i iść do garażu Przy okazji zobacze jak w deszczu zachowuje się rubber cleaner położony na oponach.
cayman9 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Nio właśnie muszę się zebrać i iść do garażu Przy okazji zobacze jak w deszczu zachowuje się rubber cleaner położony na oponach. rubber cleaner bardzo fajnie uprzedzam a co do impregnatu to może jakieś zdjęcie wrzucisz?
Marek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Witajcie moi drodzy. Wielkie dzięki za dobre słowo.Cieszę się, że czas spędzony na spocie nie uważacie za sracony. A , mimo wielu zrobionych rzeczy, jeszcze sporo mamy do przetestowania. Jeżeli spodobało się Wam, jestem naprawdę usatysfakcjonowany. I bez narzucania się- jeśli tylko jest aprobata- juz teraz możecie powoli ustalać termin kolejnego spotu. Myślę, że jeszcze przed wakacjami.
patol Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Jestem jak najbardziej na tak i wydaje mi się, że pod koniec czerwca kto będzie chciał to przyjedzie (powiedzmy, że termin urlopowy to lipiec - sierpień). Teraz już wiem co i jak funkcjonuje i będzie można dopracować plan działania... i zajefajne jest to, że cała teoria podparta była praktyką!
krzychu147 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 ja również jestem bardzo zadowolony ze spotkania można było dowiedzieć się na prawdę ciekawych rzeczy na temat firmy AG Dzięki raz jeszcze
PIOTREK77 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 no! udało nam się to wszystko jakoś zmontować https://picasaweb.google.com/1060375924 ... 6107408162 gdyby ktoś miał jakieś uwagi to śmiało oczywiście wszystkie zdjęcia możemy przesłać też na maila,wiec jak coś to piszcie. pozdro
Sucre Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Noo wreszcie, już się nie mogłem doczekać zdjęć Piotrek dzięki za linka do tej pasty, trzeba ją będzie wypróbować Jeśli to nie problem to proszę zdjęcia na misiovios@o2.pl Pzdr i już czekam na kolejnego spota
patol Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Elegancko zrobiona składanka... respect
SzaKal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 PIOTREK77, Świetnie zmontowany filmik Jeżeli to nie problem to ja też poproszę o przesłanie zdjęć na aqua@onet.eu
Sucre Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Jestem po pierwszych testach impregnatu do tapicerki....coś chyba nie zagrało bo cała wylana woda wsiąknęła w tapicerkę.. Jak rozkminie jak wrzucić filmik to obejrzycie. Póki co bardzo mi się podoba efekt po Aqua Wax, na zdjęciach kropelkowanie zakurzonego samochodu. Na ostatnim zdjęciu moja pomocnica
damian Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Widzę, że bawiliście się ściągaczką do wody A te gąbki do mycia to jakieś bezpieczne dla lakieru?
spons Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Jezeli dostales impregnat od Szakala (wnioskuje z postow), ktory jest naszym impregnatem, musisz go wygrzac suszarka, tak zeby powierzchnia w dotyku grzala reke (tj. zeby sie dosc nagrzala). Na chwile obecna, jezeli preparat juz wysechl, zros fotel woda i wysusz suszarka jak pisalem wczesniej, potem zrob test
Marek Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Filmik z (nie)działania impregnatu: Raczej nie działa Zadam pytanie komu trzeba . Jest to jeden z testów na następny spot. Podziękowania dla GABI za świetną relację
SzaKal Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 spons, Ja twój impregnat cały czas mam, jeszcze nie testowałem bo najpierw chcę wyprać fotele, impregnat który testował Surce to jest on z od Marka z Auto Glym...
spons Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Przepraszam za wlazenie z butami w cudzy temat, ale filmik obrazowal zachowanie dokladnie jak po naszym impregnacie bez wygrzania suszarka No i jeszcze gdzies mi sie w pamieci przewinal Twoj post z zapytaniem o jego efekty
Marek Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Przepraszam za wlazenie z butami w cudzy temat, ale filmik obrazowal zachowanie dokladnie jak po naszym impregnacie bez wygrzania suszarka No i jeszcze gdzies mi sie w pamieci przewinal Twoj post z zapytaniem o jego efekty I bardzo dobrze Rafał Może przez przypadek i z pomoca Adama "odkryjemy" sposób na powyższy impregnat
Rekomendowane odpowiedzi