MM.MM Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 smartdressing dobry do wewnatrz? Bardzo dobry, wydajny, naturalny efekt, nie jest tłusty. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Czy zna ktoś z Was jakiś zapach o podobnej barwie jak czarna choinka "Black Classic"? ...Fajny jest ten zapach, ale choinka za szybko umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Bardzo dobry, wydajny, naturalny efekt, nie jest tłusty. POLECAM Mam zupełnie odwrotne odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 jak IronX i Billberry Wheel Cleaner wpływa na chromowane felgi? nic się nie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 m1chal, billberym robilem i nic sie nie dzialo zawsze na jakims kawalku mozesz spr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 no nic, zobaczymy potestuje a dostalem jeszcze próbke pasty Megsa 82 (Swirlx Free) - na jakim padzie na DA jej użyć i jaki numerek obrotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 degreaser czy APC?? Jaka różnica?? W zasadzie i jeden i drugi jest polecany do mycia silnika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon871 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 AUTOGLYM BUMPER CARE - mogę zastosować do plastików wewnątrz i na opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Na zaokrąglonych powierzchniach powinno się matować papierem na klocku czy "w ręce" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon871 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 w ręce masz większe wyczucie na takich powierzchniach... Kleckiem może zz mocno zmatowić. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm5 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mam pytanie - czy pady są jednorazowego użytku ? tzn jedno auto zrobie i do wyrzucenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 AUTOGLYM BUMPER CARE - mogę zastosować do plastików wewnątrz i na opony? BC właśnie jest przeznaczony do plastików zewnętrznych, ale na opony się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neclocus Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @ Szymon871, AG Bumper Care moze byc do opon ale na plastiki raczej zewnetrzne niz wewnetrzne (zalezy jaki efekt chcesz osiagnac, jesli sie uprzesz na AG BC do wnetrza tez nic nie uszkodzisz ; ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon871 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A powiedzcie mi czy to się nada do wytworzenia piany? Wlewam do srodka roztwór woda pina i będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilus100 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mam pytanie - czy pady są jednorazowego użytku ? tzn jedno auto zrobie i do wyrzucenia ? No co Ty Myjesz, pierzesz czy jak tam wolisz i dalej używasz póki się nie rozwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 w ręce masz większe wyczucie na takich powierzchniach... Kleckiem może zz mocno zmatowić. pozdro. Klocek sciera rownomiernie, recznie zawsze gdzies zetrzesz wiecej gdzies mniej. Sa rozne klocki, nie tylko plaskie, ja tam reka wole nie szlifowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Szymon871, jeszcze raz zadasz dwa razy to samo pytanie w różnych działach i żegnasz się z forum. Na WSZYSTKIE dotychczas zadane pytania były już na forum odpowiedzi, więc sugeruję postudiować trochę tematów, a dopiero potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm5 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 to jeszcze jedno pytanie: rozumiem ze pad musi byc wiekszy od BP ? np pad 150 na BP 125 ? lub pad 80 na BP 75 ? jakie rozmiary padow i BP potrzebne beda na poczatek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Takie jak wymieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 rozumiem ze pad musi byc wiekszy od BP ? Nie musi, moze byc taki sam, tylko z mniejszym bp jest bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mam pytanko czy apc w rozcieńczeniu 1;5 zmyje wosk chodzi o to że na aucie leży wosk a teraz użyć apc i istnieje mozliwość że cześciowo popłynie na lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 COLLINITE 915 można zaliczyc do wosków wytrzymałościowych na sezon zimowy?. Czy jest to typowo letni wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 "wytrzymałościowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Szybkie pytanie : R222 Paintwork Cleanser czy Dodo Lime Prime ? Z czym się lepiej pracuje ręcznie, co jest bardziej wydajne ? Do pełnego zestawu brakuje mi właśnie dobrego cleanera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 19 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tworek, miałem ten sam dylemat i mimo, iż wiele osób z "marszu " proponuje Dodo ja wybrałem R222 i jestem zadowolony Dodam jeszcze, że stosuję przed PB EX-P, Duraglos #111, #16, Smartwax Concours i nie zauważyłem nic niepokojącego. Dlatego też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi