Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy zna ktoś z Was jakiś zapach o podobnej barwie jak czarna choinka "Black Classic"?

...Fajny jest ten zapach, ale choinka za szybko umiera :D

Opublikowano

jak IronX i Billberry Wheel Cleaner wpływa na chromowane felgi? nic się nie stanie?

Opublikowano

no nic, zobaczymy potestuje :)

a dostalem jeszcze próbke pasty Megsa 82 (Swirlx Free) - na jakim padzie na DA jej użyć i jaki numerek obrotów? :P

Opublikowano

Na zaokrąglonych powierzchniach powinno się matować papierem na klocku czy "w ręce" ?

Opublikowano
AUTOGLYM BUMPER CARE - mogę zastosować do plastików wewnątrz i na opony?

BC właśnie jest przeznaczony do plastików zewnętrznych, ale na opony się nie nadaje.

Opublikowano

@ Szymon871, AG Bumper Care moze byc do opon ale na plastiki raczej zewnetrzne niz wewnetrzne

(zalezy jaki efekt chcesz osiagnac, jesli sie uprzesz na AG BC do wnetrza tez nic nie uszkodzisz ; )

pozdrawiam

Opublikowano
mam pytanie - czy pady są jednorazowego użytku ? tzn jedno auto zrobie i do wyrzucenia ?

No co Ty ;) Myjesz, pierzesz czy jak tam wolisz i dalej używasz póki się nie rozwalą :)

Opublikowano
w ręce masz większe wyczucie na takich powierzchniach... Kleckiem może zz mocno zmatowić.

pozdro.

Klocek sciera rownomiernie, recznie zawsze gdzies zetrzesz wiecej gdzies mniej. Sa rozne klocki, nie tylko plaskie, ja tam reka wole nie szlifowac.

• Administrator
Opublikowano

Szymon871, jeszcze raz zadasz dwa razy to samo pytanie w różnych działach i żegnasz się z forum. Na WSZYSTKIE dotychczas zadane pytania były już na forum odpowiedzi, więc sugeruję postudiować trochę tematów, a dopiero potem zadawać pytania.

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanie:

rozumiem ze pad musi byc wiekszy od BP ?

np pad 150 na BP 125 ? lub pad 80 na BP 75 ?

jakie rozmiary padow i BP potrzebne beda na poczatek ?

Opublikowano

mam pytanko czy apc w rozcieńczeniu 1;5 zmyje wosk chodzi o to że na aucie leży wosk a teraz użyć apc i istnieje mozliwość że cześciowo popłynie na lakier

Opublikowano

COLLINITE 915 można zaliczyc do wosków wytrzymałościowych na sezon zimowy?. Czy jest to typowo letni wosk?

Opublikowano

Szybkie pytanie :

R222 Paintwork Cleanser czy Dodo Lime Prime ?

Z czym się lepiej pracuje ręcznie, co jest bardziej wydajne ?

Do pełnego zestawu brakuje mi właśnie dobrego cleanera.

• Moderator
Opublikowano

Tworek, miałem ten sam dylemat i mimo, iż wiele osób z "marszu " proponuje Dodo ja wybrałem R222 i jestem zadowolony

Dodam jeszcze, że stosuję przed PB EX-P, Duraglos #111, #16, Smartwax Concours i nie zauważyłem nic niepokojącego. Dlatego też polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.