Carire Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Evo, może nie imponujące ale victorie juz mam i będę testował a porobie foty stuffu i dam do odpowiedniego działu jak cos to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek1976 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kupiłem sobie na próbę samplerek RG55 który cleaner dać PB PP czy AB CHerry Glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kupiłem sobie na próbę samplerek RG55 który cleaner dać PB PP czy AB CHerry Glaze Cleaner Race Glaze zostawia tępe, skrzypiące pod palcami wykończenie. Nie znam żadnego z tych środków,a ta informacja może Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 bobek1976 Zrób pare elementów na PB PP, cześć na AB CG, potestuj na którym wosk lepiej trzyma (jeśli na tym Ci najbardziej zależy) i po problemie. Trzeba testować, próbować i ogólnie bawić się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czy któryś z naszych partnerów, ma w ten pędzelek swojej ofercie? Fajna alternatywa dla tego z drewnianą rączką. Oczywiście w przypadku gdy twardość taka sama. http://www.perfectlycleaned.co.uk/valet ... 3671-p.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek1976 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 KeepeR, Fakt nie wpadłem na to. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 uzywa ktos prime amigo? jakie sa wasze opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam mam pytanie. Potrzebuję środka typu AIO, nie będę go często używał, ale jak się nie ma czasu na położenie wosku to warto czymś lakier przelecieć. Myślę o Auto Glym SRP (czy to na pewno AIO?) lub Duragloss 101. Który z tych środków jest lepszy? Czy ochrona lakieru po takim AIO wytrzyma miesiąc czasu? Na który z nich można położyć Coli476? Będę aplikował ręcznie. Może polecacie coś innego w podobnej cenie? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 kupszczelisty, ColorX/SRP/101/Cherry Glaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Myśle ze SRP będzie bardzo dobrym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dziękuję. SRP dodane już do listy zakupów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 http://allegro.pl/polerka-samochodowa-e ... 80665.html Na początek wystarczy??Poki co nakladanie cleanera i praca z UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak tylko do cleanera, ew lekkiego odświeżenia lepiej sobie kup maszyne DA (dual action).Nie narobisz sobie tym kłopotów, a ta maszyna co podałeś ma troche dziwny zakres obrotów. Zaczyna się od 1000 a to trochę za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Naprawdę nie warto inwestować w takie wynalazki do 200 zł, lepiej dołożyć i cieszyć się z wygodnej i sprawnej pracy, niż wkurzać się. Gdy jednak się już kupi taką szlifierko-polerkę to prędzej czy później zainwestujesz w lepszy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 lu5asz, przydałyby się niższe obroty. Na Twoim miejscu mocno bym się zastanowił nad http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 czym usunac klej do szyb z lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pytanie mało detailingowe, orientuje się ktoś gdzie poza alledrogo mogę kupić dystanse firmy RH? Potrzebuję do Merca 2 sztuki 15mm i 2 sztuki 20mm, roztsaw 5x112 i otwór 66,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jeszcze jedno pytanie o które zapomniałem zapytać. Co lepiej kupić? WOLF'S CHEMICALS DECON GEL, BRAKE DUSTER 1 L CAR PRO IRONX 500ML Produkty będę używał na 3 kompletach felg mało zabrudzonych i na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja bym wybral IronX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja bym wybral IronX A ja jeszcze z alternatyw polecam Tenzi Prix działa całkiem dobrze i cena w miarę atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 W miarę? Za 40 zł otrzymujemy 2 razy więcej produktu w porównaniu do ironx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No a Wolfs 1L kosztuje 52zł, dla tego pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A czy wzięliście pod uwagę jakość produktu? IronX moim zdaniem jest silniejszy i łatwiej usuwa osad niż w/w Wolf's. Ale można zaoszczędzić, a później się wkurzać że trzeba jeszcze raz potraktować element. Moim zdaniem aktualnie na rynku nie ma dobrego zamiennika na IronX'a w tańszej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 cptolgierd, pomyśl też nad BILT-HAMBER Korrosol bardzo dobry produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No a Wolfs 1L kosztuje 52zł, dla tego pytałem. ...ale jest kiepski dlatego nie wiem czy to oszczędność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi