Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Evo,

może nie imponujące ale victorie juz mam i będę testował a porobie foty stuffu i dam do odpowiedniego działu :) jak cos to pw ;)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Kupiłem sobie na próbę samplerek RG55 który cleaner dać PB PP czy AB CHerry Glaze :o

Cleaner Race Glaze zostawia tępe, skrzypiące pod palcami wykończenie.

Nie znam żadnego z tych środków,a ta informacja może Ci pomoże ;)

Opublikowano

bobek1976 Zrób pare elementów na PB PP, cześć na AB CG, potestuj na którym wosk lepiej trzyma (jeśli na tym Ci najbardziej zależy) i po problemie.

Trzeba testować, próbować i ogólnie bawić się tym ;)

Opublikowano

Witam mam pytanie.

Potrzebuję środka typu AIO, nie będę go często używał, ale jak się nie ma czasu na położenie wosku to warto czymś lakier przelecieć. Myślę o Auto Glym SRP (czy to na pewno AIO?) lub Duragloss 101. Który z tych środków jest lepszy? Czy ochrona lakieru po takim AIO wytrzyma miesiąc czasu? Na który z nich można położyć Coli476? Będę aplikował ręcznie. Może polecacie coś innego w podobnej cenie?

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Jak tylko do cleanera, ew lekkiego odświeżenia lepiej sobie kup maszyne DA (dual action).Nie narobisz sobie tym kłopotów, a ta maszyna co podałeś ma troche dziwny zakres obrotów. Zaczyna się od 1000 a to trochę za dużo.

Opublikowano

Naprawdę nie warto inwestować w takie wynalazki do 200 zł, lepiej dołożyć i cieszyć się z wygodnej i sprawnej pracy, niż wkurzać się. Gdy jednak się już kupi taką szlifierko-polerkę to prędzej czy później zainwestujesz w lepszy sprzęt.

Opublikowano

Pytanie mało detailingowe, orientuje się ktoś gdzie poza alledrogo mogę kupić dystanse firmy RH? Potrzebuję do Merca 2 sztuki 15mm i 2 sztuki 20mm, roztsaw 5x112 i otwór 66,5mm

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie o które zapomniałem zapytać. Co lepiej kupić?

WOLF'S CHEMICALS DECON GEL, BRAKE DUSTER 1 L

CAR PRO IRONX 500ML

Produkty będę używał na 3 kompletach felg mało zabrudzonych i na lakierze.

Opublikowano
Ja bym wybral IronX

A ja jeszcze z alternatyw polecam Tenzi Prix :good: działa całkiem dobrze i cena w miarę atrakcyjna :mrgreen:

Opublikowano

A czy wzięliście pod uwagę jakość produktu? IronX moim zdaniem jest silniejszy i łatwiej usuwa osad niż w/w Wolf's. Ale można zaoszczędzić, a później się wkurzać że trzeba jeszcze raz potraktować element.

Moim zdaniem aktualnie na rynku nie ma dobrego zamiennika na IronX'a w tańszej cenie.

• Administrator
Opublikowano
No a Wolfs 1L kosztuje 52zł, dla tego pytałem.

...ale jest kiepski dlatego nie wiem czy to oszczędność.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.