luq92 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Przypomnieliście mi dopiero, że w wiosce obok mam myjnię Ale i tak na razie nie mam i raczej nie będę miał szamponu, a nie będę za każdym razem na myjkę ganiał, więc zostanę przy samej wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadin Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak się pozbyc kurzu z garażu o powierzchni ok.60m2? Chodzi mi dokładnie o to żeby on się nie pojawiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sprzatac regularnie Zalezy od tego co w garazu jest i jaka posadzka to na mokro tez umyc ja i dbac i czystosc. Kurz nie pojawia sie w szczelnie zamknietych pomieszczeniach tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Arkadin, ja raz na 2-3 dni wjeżdzaj odkurzaczem + magiczna sztotka do kurzu i po sprawie ale wiadomo jak się dużo chodzi, drzwi otwiera + centralne ogrzewanie to kurzu jest więcej niestety... kup sobie dustera do auta pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadin Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 No w garażu stoją 2 samochody. Ale 75% garażu to wylewka a pozostałe 25% to niestety glina, drzwi są drewniane bardzo duże nie są zbyt szczelne i problem jest z oknami, które są popękane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Więc masz co robić na wiosnę, wymiana okien, uszczelnienie drzwi i wypadałoby coś z podłożem zrobić bo od dołu mocno Ci zimno i wilgoć ciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadin Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ok, dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 chłopaki chciałbym przejść na wyższy lvl z woskami, dotąd używałem coli 476 co byście mi polecili? myślałem nad: Pinnacle Souveran Carnauba Paste Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 chłopaki chciałbym przejść na wyższy lvl z woskami, dotąd używałem coli 476 co byście mi polecili?myślałem nad: Pinnacle Souveran Carnauba Paste Wax Trochę egzotyczny wybór. Może lepiej Zymol Carbon w podobnej kasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kup Carbona a bedziesz Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 karambol, zdecydowanie polecam Ci carbona w połączeniu z HDC pięknie się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a jak z trwałością carbona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tak jak z kazdym woskiem, 2 miesiace polezy spokojnie., Jak zadajesz pytania o trwalosc, to dopkup sobie druga puszke Colliego i nic nie zmieniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 karambol, albo titanium od zymola jeśli chcesz większą trwałośc zagłębiaj się w forum a wszystko wyczytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a czy przy tego typach woskach można zastosować wcześniej PB WD czy to tylko zepsuje efekt końcowy? oczywiście wcześniej HDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 karambol, HDC w zupełności wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Przy woskach zymola i użyciu HDC nie ma sensu już nic innego kłaśc. Samo HDC dobrze ukrywa niewielkie ryski i w połączeniu z woskiem daje super efekt. Wszelkiego rodzaju politury wiadomo podkręcają efekt ale musisz wiedziec że osłabiają przez to działanie wosku. Bedziesz zadowolony z HDC i carbona/titaniuma zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ponawiam pytanie: Spotkał się może ktoś z lancami do karchera k7 lub serii 7xx, które mają podobny szeroki strumień wody do tych lanc z myjek bezdotykowych? Znalazłem coś takiego: http://www.anzasklep.pl/lanca-5stopniow ... -2643.html Ktoś używał? Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 witam, czy warto zaopatrzyc sie w Farcela 3G? potrzebuje odnowic lakier do sprzedazy auta a nie chce kupowac past po 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 glorusek, Pasty Menzerna / Koch Chemie występują w opakowaniach 250ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 250ml na ile mi wystaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 zaleznie od wielkosci samochodu ale na kilka napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Golf iv czarny kolor jaka pasta najlepsza, zeby nei bylo jej wiele, planuje kupic maszyne Graphite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Menzerna - FG500 | PF2500 | FF3000/SF4000 Koch Chemie - SCHLEIFPASTE | FEINSCHLEIFPASTE | HOCHGLANZ-ANTIHOLOGRAM Zaczynając od ściernych na wykończeniu kończąc Oba systemy warte rozważenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kolega chyba planuje robić szybkie polerki jedną pastą z tego co widzę po postach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi