Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomnieliście mi dopiero, że w wiosce obok mam myjnię :lol: Ale i tak na razie nie mam i raczej nie będę miał szamponu, a nie będę za każdym razem na myjkę ganiał, więc zostanę przy samej wodzie :D

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Sprzatac regularnie ;) Zalezy od tego co w garazu jest i jaka posadzka to na mokro tez umyc ja i dbac i czystosc. Kurz nie pojawia sie w szczelnie zamknietych pomieszczeniach tylko.

Opublikowano

Arkadin,

ja raz na 2-3 dni wjeżdzaj odkurzaczem + magiczna sztotka do kurzu i po sprawie :)

ale wiadomo jak się dużo chodzi, drzwi otwiera + centralne ogrzewanie to kurzu jest więcej niestety...

kup sobie dustera do auta pomaga ;)

Opublikowano

No w garażu stoją 2 samochody. Ale 75% garażu to wylewka a pozostałe 25% to niestety glina, drzwi są drewniane bardzo duże nie są zbyt szczelne i problem jest z oknami, które są popękane :/

Opublikowano

Więc masz co robić na wiosnę, wymiana okien, uszczelnienie drzwi i wypadałoby coś z podłożem zrobić bo od dołu mocno Ci zimno i wilgoć ciągnie.

Opublikowano

chłopaki chciałbym przejść na wyższy lvl z woskami, dotąd używałem coli 476 co byście mi polecili?

myślałem nad:

Pinnacle Souveran Carnauba Paste Wax

Opublikowano
chłopaki chciałbym przejść na wyższy lvl z woskami, dotąd używałem coli 476 co byście mi polecili?

myślałem nad:

Pinnacle Souveran Carnauba Paste Wax

Trochę egzotyczny wybór. Może lepiej Zymol Carbon w podobnej kasie?

• Moderator
Opublikowano

Tak jak z kazdym woskiem, 2 miesiace polezy spokojnie.,

Jak zadajesz pytania o trwalosc, to dopkup sobie druga puszke Colliego i nic nie zmieniaj.

Opublikowano

Przy woskach zymola i użyciu HDC nie ma sensu już nic innego kłaśc. Samo HDC dobrze ukrywa niewielkie ryski i w połączeniu z woskiem daje super efekt. Wszelkiego rodzaju politury wiadomo podkręcają efekt ale musisz wiedziec że osłabiają przez to działanie wosku. Bedziesz zadowolony z HDC i carbona/titaniuma zobaczysz ;)

Opublikowano

Menzerna - FG500 | PF2500 | FF3000/SF4000

Koch Chemie - SCHLEIFPASTE | FEINSCHLEIFPASTE | HOCHGLANZ-ANTIHOLOGRAM

Zaczynając od ściernych na wykończeniu kończąc :good:

Oba systemy warte rozważenia ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.