Altay Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jasne, że odczekać, tak jak na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jutro będę nakładał na felgi Finish Kare oczywiście po ich wcześniejszym dokładnym oczyszczeniu,moje pytanie brzmi czy zaraz po nałożeniu polerować czy odczekać ? Dac mu spokojnie z 15-20 minut i potem polerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Altay,krd,dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czy działanie politury jest podobne do cleanera (lub moze to wlaściwie to samo?) ? Bo mam politure delikatną więc teoretycznie oczyszcze lakier pod wosk, ale czy to będzie ta sama zasada działania co gdybym użył cleanera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Krótkie pytanie Czy na Zymola Carbona mogę nałożyć OPTIMUM Opti-Seal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Króciutkie pytanie - czym wyczyścić te zapyziałe alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 luq92, zmniejsz rozmiar tej fotki i siadaj do lektury: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=736 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=1303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Króciutkie pytanie - czym wyczyścić te zapyziałe alu? Bierz sonax extreme do felg ( http://allegro.pl/sonax-do-czyszczenia- ... 87460.html ) i możesz też brać IronX swoją drogą to te felgi są dość Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dziękować panowie. Fota jest i tak po myciu. Domowym sposobem - płyn do naczyń + benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Panowie, czy warto Zymola Carbiona kłaść na zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Chat, Masz wybór? Jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damin Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Króciutkie pytanie - czym wyczyścić te zapyziałe alu? Bierz sonax extreme do felg ( http://allegro.pl/sonax-do-czyszczenia- ... 87460.html ) i możesz też brać IronX swoją drogą to te felgi są dość Ok Dodałbym do tego coś do usuwania smoły i asfaltu. Na pewno się trochę tego na felgach nazbierało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Chat, Masz wybór? Jaki? No mam, z małego arsenaliku ZymolC Autoglym HD Wax Collinite no. 476 Victoria Wax Concurs Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Meguiar's Ultimate Paste Wax Chemical Guys Pete's 53 wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No to próbuj. jak nie pójdzie to colli, co pewnie już wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czy na Zymola Carbona mogę nałożyć OPTIMUM Opti-Seal Zapewne można, ale nie wiem czy nie spłynie zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 to Colli, co pewnie już wiesz Jak nie zymola, to chyba strzelę Meguiar's Ultimate Paste Wax na Ultimate Polish ... latem trzymał się i kropelkował super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czy w którymś markecie dostanę pastę Autosol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 W Poznaniu na Mrągowskiej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czy w którymś markecie dostanę pastę Autosol ? w leroy merlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb29 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czym usunąć klej z lakieru ? tzn. rozmazany super glu . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik_Płock Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 testował ktoś może mydło pod prysznic jako szampon do mycia auta po myciu wstępnym ? chodzi mi tu konkretnie o Ziaja Blubel ma neutralne pH wygląd niczym dodo juce born to be mild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak dla mnie to bez przesady. Nigrin nie kosztuje nie wiem ile, żeby podbierać kobiecie płyn do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik_Płock Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ale nie wygląda tak efekciarsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jaki najlepszy cleaner (bez substancji sciernych)do Collinite 476 i fk 1000,Czy wystarczy sama IPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi