Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Użyłem: 1. Menzerna 500 2. IPA 3. Menzerna 2500 4. IPA 5. Menzerna 4000 6. IPA - czy ta IPA jest konieczna 7. teraz chcę użyć Cleaner DJ 8. Później Wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 6. IPA - czy ta IPA jest konieczna tak, teraz jeszcze umyć porządnie samochód mocną pianą/apc spryskać, żeby wymyć resztki past i dopiero cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 koledzy robił ktoś może zaprawki u lakiernika? Mam kilka takich małych białych punktów od spadających żołędzi i nie wiem ile może za to wziąć a nie chce malować całego elementu bo wszędzie mam oryginalny lakier. Może ktoś robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Panowie co zrobic jak na tygodniowym swiezo nawoskowanym aucie leżą wczorajsze soki z drzew? Jest sens mycia ciepłą wodą czy to coś da czy niestety tylko coś ala tar&glue remover? Czy zejdą? Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 6. IPA - czy ta IPA jest konieczna tak, teraz jeszcze umyć porządnie samochód mocną pianą/apc spryskać, żeby wymyć resztki past i dopiero cleaner Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Chat, jeśli chcesz się dowiedzieć jak wygląda lakier po finishu to musisz psiknąć ipa, bo to tłusta pasta i sporo kryje. Jeśli po 2500 było okej to nie powinieneś zobaczyć niczego dziwnego ALE tak jest zazwyczaj, na niektórych lakierach (niektóre pasty, choć z menzerną4000 na normalnych lakierach problemu nie miałem) finisch może narobić dziwnych rzeczy jak hologramy czy mikroswirle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Tak na szybko: czy ktoś orientuje się który konkretnie produkt Tenzi jest odpowiednikiem aktywnej piany marki CASTO, sprzedawanej w Castoramie? Dodam, że kolor ciemno zielony. Niestety Castorama już nie sprzedaje tego produktu, przynajmniej u mnie w Sosnowcu. Bardzo dobra piana w/g mnie do mycia przed pełnym procesem lub do typowego odszczurzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 g.pajak, Chyba tenzi specjal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 g.pajak, Chyba tenzi specjal. Dzięki SzaKal, No właśnie oglądam te piany na zdjęciach "po kolorze" i najbardziej pasuje mi "TENZI Super Green Specjal" ,ale wiadomo jak to jest ze zdjęciami ...inne też są zielone Kurcze, chciałbym być pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 g.pajak, No jest silna używałem jej kiedyś, jest troszeczkę słabsza od tenzi track clean. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 SzaKal, no właśnie Tenzi Truck Clean mam teraz i właśnie mi się kończy. Muszę kupić 5L jakiegoś "killera". Powiem szczerze, że ta Casto vel "Tenzi Special" zrobiła na mnie lepsze wrażenie niż Tenzi Truck - lepiej się pieni i lepiej domywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Czy opłaca się kupić do zabezpieczania dedykowany do felg POORBOY'S WORLD WHEEL SEALANT ? czy lepsze zabezpiecznie daje np cleaner plus colli lub finish kare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jaka jest różnica pomiędzy Gloria Sox 125 a GLORIA FM10 Foam Master ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 FM 10 to pianownica Sox 125 to opryskiwacz w stylu Marloex albo Kwazar Venus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak usunąć naklejkę z klapy która służyła jako podkładka (żeby nie rysować lakieru) pod antenę od CB radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 23 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Podgrzać opalarką i odkleić. Reszty kleju usunąć tar remooverem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A jak nie mam opalarki suszarka da rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 suszarka da rade ? Też da rade tylko troszkę dłużej trzeba podgrzewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Sparco, PB WS lub FK Hi temp, Colli na felgach z tej trójki poleży najkrócej (ale najkrócej nie znaczy 3 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mam szybkie pytanie, bo chce złożyć zaraz zamówienie w sklepie. Potrzeba mi dressingu do opon, oraz czegoś co bym mógł użyć na zewnętrzne uszczelki wokół szyb (teraz są lekko wypłowiałe/białawe, chciałbym aby nabrały głębi). Ma to być jeden środek ogólnego zastosowania. Polecono mi AG Instant tyre dressing, czy zgodzicie się z tym? Jakie on daje wykończenie? mat? satyna? gloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Nielsen Brillance, ja już 4 butelkę zacząłem i jestem zadowolony, opony, pedały, uszczelki etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a brilance nie wypada w testach gorzej? (tzn. krócej trzyma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 proton789, Na pedały to raczej bym nie nakładał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi