kuraś Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 to idę skladać owiewkę w moto dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 booohal, Citrus Bling fajnie sobie z tym radzi, ale........... Jest to produkt wielozadaniowy i np w moim przypadku wyraznie skrócił działanie wosku naturalnego (którym defakto też może być - szybki wosk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Panowie czym najlepiej pozbyć się wosku z lakieru przed korektą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgrywussdz, może jakiś Ludwiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgrywussdz, cleaneram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Eryczek, dzięki, ale pośpieszyłem się, bo wystarczyło wklepać w szukajkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgrywussdz, sam sie zderze przy korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Może ktoś polecić miejsce w Warszawie ( najlepiej okolice Bemowo, Wola, Bielany ) gdzie porządnie piorą tapicerkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micrus Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Przyłączam się do pytania. I mam kolejne. Czy jeżeli auto miało kiedyś lakierowaną maskę po zarysowaniu gwoździem to czy robiąc grubą korektę mogę dość do tej rysy czy została ona już wypełniona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 micrus, jak praca lakiernicza została poprawnie wykonana to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 srp czy cherry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 czym zmyć zaschnięty olej z wnęki na koło zapasowe? apc w stężeniu 1:2 nie dało rady. teraz prickbortem spryskałem. jakby dorwał poprzedniego właściciela za niewytarcie dokładnie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 tenzi truck 1:3 powinno dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może ktoś polecić miejsce w Warszawie ( najlepiej okolice Bemowo, Wola, Bielany ) gdzie porządnie piorą tapicerkę ? http://kanar-customs.pl/ na forum tez siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 maya, tenziego nie mam. prickbort sie z tym w 15minut rozprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelg303 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Pytanie, czym się różnią POORBOY'S WORLD Quick Wax Plus QW+ od POORBOY'S WORLD Quick Detailer Plus QD+?? potrzebuję czegoś na wywoskowane auto, po myciu (coś takiego jak DG Aquawax), bo chcę spróbować coś innego. Z góry dziękują za pokazanie różnić i który byłby lepszy na moje potrzeby (kolor samochodu czarny). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Quick Wax Plus jak nazwa wskazuje jest woskiem w spreju. Drugi produkt jest po prostu QD. Czyli w teorii podbija wosk znacznie mniej. Ale jak ze wszystkim... porownaj obydwa i napisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A co rozumiesz pod pojęciem "podbija" ? Bo ja mysle,że właśnie to QD podbija wygląd,blask wosku.Ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ktoś kiedyś wrzucał taką mapkę samochodu do spisania grubości powłoki lakierniczej. Czy może ktoś poratować linkiem do tego załącznika lub wrzucić gdzieś (sendspace.com), jak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 canta8, jak na w miare swieżo wywoskowane auto to po kazdym myciu uzywaj quick detailera nie żadnego quick waxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patnet Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Koledzy mam pytanie czym wyczyścić plamy (osad) z wody która kapała na dach samochodu w garażu ? próbowałem UC ale nie zeszło Auto czarna toyota celica lakier bardzo zadbany tylko ta woda syfu narobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 próbowałem UC ale nie zeszło na czym? tj jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patnet Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 próbowałem UC ale nie zeszło na czym? tj jak? padem tricolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ktoś kiedyś wrzucał taką mapkę samochodu do spisania grubości powłoki lakierniczej. Czy może ktoś poratować linkiem do tego załącznika lub wrzucić gdzieś (sendspace.com), jak ma? http://www.sendspace.com/file/mfy27f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 DawPi, chwytaj: diagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi