Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

DC Karol, natural raczej slabo domywa

a super snow /?

mam auto dosc uwalone (duzo soli) i jade z pianownica na myjke to ktora bys polecil??

Opublikowano

panowie co będzie lepsze do odszczurzenia 2 kompletów felg (chyba nigdy nie myte od wewnątrz)

AUTOBRITE VERY CHERRY ACID WHEEL CLEANER

czy

VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER

pozdrawiam

Opublikowano
2.Może wiecie jak z trwałością Nielsen S-A-S ?

Wiemy. Trwałość elegancka, zapach pasty do butów stosunek cena/jakość rewelacja :good:

Opublikowano

Aplikator LAKE COUNTRY CUTTING będzie ok do ręcznej pracy z UC ? Do tej pory robilem 3colorem ale tam ta twardsza strona to Polishing. Ręcznie cudów nie będzie ale czy cutting nie będzie za twardy ?

Opublikowano

Wyprałem wykładzine podlogi a mimo to smierdzi takim czyms starym, mam ją wyjętą, prewash z tenzitrucka a potem płukanie karcherem pomoże na ten zapach ?

Opublikowano
jest jakas alternatywa dla brinkmanna?
led lenser p7, 3m sungun, albo samemu zrobić sunguna z suszarki 230 V lub wersja 12V z wkrętarki
Opublikowano

Za pewne smalcował ktoś felgi FK1000p .... ile +/- trzymał?

Bo rozważam kupno dedykowanego sealantu do felg, ale jeśli Fk1000p spisywałby się nieco gorzej to kupiłbym go bo i wykorzystałbym do dolnych partii samochodu. ;)

Opublikowano

herusek14, w sezonie letnim 5miesięcy i 5kkm wytrzymał śmiało, a nawet trochę dłużej ale nie pamiętam końcówki, myty rękawicą i szamponami AG BSC, R&S, CG MaxiSudsII, ogólnie z neutrlanym pH jak nadwozie :)

Opublikowano

fireman No i tym co napisałeś rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości ;)

Dzięki.. ale jeśli ktoś miał jeszcze z nim doświadczenia to proszę pisać :good:

Coli będzie trzymał troszkę krócej ? :o

Opublikowano

Wiem że było milion razy ale zapytam poraz enty. Po korekcie na czarnym metaliku chcę dać PB BH i na to Natty's Red'a. Pytanie to czy musze czeklać jakiś czas między PB a Nattysem czy kłaść jedno na drugie. Czy jedna warstwa PB i 2 natysa będzie ok czy dać może 2 BH i 2 Reda i jakie pauzy pomiędzy nakładaniem?

Opublikowano

sinner, BH po spolerowaniu jest od razu gotowy na przyjęcie LSP.

Pomiędzy redami zrób 10 godzin przerwy to będzie super hiper ;)

Opublikowano
sinner, BH po spolerowaniu jest od razu gotowy na przyjęcie LSP.

Pomiędzy redami zrób 10 godzin przerwy to będzie super hiper ;)

Dzięki minetoo, jeszcze tylko czy jedna warstwa BH będzie gicior czy dać 2 i czy kłaść jedna na drugą czy może jakieś przerwy?

• Partner forum
Opublikowano

herusek14, Nie wiem jak spisze się starcie z chemią ale jednym na pewno hi temp przewyższa colli to temp. topnienia czyli z uwagi na to że na felgach często temp. może mocno wzrosnąć to w tym wypadku FK może mieć przewagę.

Opublikowano

Też tak sądzę ... tak samo maska..to chyba najbardziej wymagający element dla wosków.. ;)

Dobra...tak czy siak.. dzięki za opinie i FK1000 wleci do kolekcji ;)

Opublikowano

sinner, ale o czym Ty mówisz? UC nawet ręcznie coś tam mu zetrze tego lakieru, a potem SRP jeszcze troche zamaskuje. Po samym SRP korekty będzie praktycznie zero a tylko wypełnienie, które z kazdym myciem będzie słabsze

89matthew89, bardzo dobra ręczna kombinacja

Opublikowano

Szybkie pytanie...

Mam w domu remont...

Czy stosował ktoś np. APC do mycia płytek po fugowaniu ?? Ew IPA ?? :)

Tak się zastanawiam czy coś z "bagażnika" byłoby lepsze niż "Domestosy" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.