ANB Karol Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja używam VP natural snow foam lub autobrite super snow foam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 DC Karol, natural raczej slabo domywa a super snow /? mam auto dosc uwalone (duzo soli) i jade z pianownica na myjke to ktora bys polecil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 panowie co będzie lepsze do odszczurzenia 2 kompletów felg (chyba nigdy nie myte od wewnątrz) AUTOBRITE VERY CHERRY ACID WHEEL CLEANER czy VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jagmar, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 2.Może wiecie jak z trwałością Nielsen S-A-S ? Wiemy. Trwałość elegancka, zapach pasty do butów stosunek cena/jakość rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Aplikator LAKE COUNTRY CUTTING będzie ok do ręcznej pracy z UC ? Do tej pory robilem 3colorem ale tam ta twardsza strona to Polishing. Ręcznie cudów nie będzie ale czy cutting nie będzie za twardy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Wyprałem wykładzine podlogi a mimo to smierdzi takim czyms starym, mam ją wyjętą, prewash z tenzitrucka a potem płukanie karcherem pomoże na ten zapach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jest jakas alternatywa dla brinkmanna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jest jakas alternatywa dla brinkmanna?led lenser p7, 3m sungun, albo samemu zrobić sunguna z suszarki 230 V lub wersja 12V z wkrętarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 warto za te pieniądze kupić CHEMICAL GUYS MICROFIBER MAX SOFTEST TOUCH ? - to jest ta z jednej strony zółta z drugiej szara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 15 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 kuchar, Wg mnie warto. Naprawdę świetna fibra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Za pewne smalcował ktoś felgi FK1000p .... ile +/- trzymał? Bo rozważam kupno dedykowanego sealantu do felg, ale jeśli Fk1000p spisywałby się nieco gorzej to kupiłbym go bo i wykorzystałbym do dolnych partii samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 herusek14, w sezonie letnim 5miesięcy i 5kkm wytrzymał śmiało, a nawet trochę dłużej ale nie pamiętam końcówki, myty rękawicą i szamponami AG BSC, R&S, CG MaxiSudsII, ogólnie z neutrlanym pH jak nadwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 fireman No i tym co napisałeś rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości Dzięki.. ale jeśli ktoś miał jeszcze z nim doświadczenia to proszę pisać Coli będzie trzymał troszkę krócej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wiem że było milion razy ale zapytam poraz enty. Po korekcie na czarnym metaliku chcę dać PB BH i na to Natty's Red'a. Pytanie to czy musze czeklać jakiś czas między PB a Nattysem czy kłaść jedno na drugie. Czy jedna warstwa PB i 2 natysa będzie ok czy dać może 2 BH i 2 Reda i jakie pauzy pomiędzy nakładaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sinner, BH po spolerowaniu jest od razu gotowy na przyjęcie LSP. Pomiędzy redami zrób 10 godzin przerwy to będzie super hiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sinner, BH po spolerowaniu jest od razu gotowy na przyjęcie LSP.Pomiędzy redami zrób 10 godzin przerwy to będzie super hiper Dzięki minetoo, jeszcze tylko czy jedna warstwa BH będzie gicior czy dać 2 i czy kłaść jedna na drugą czy może jakieś przerwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sinner, jedna wystarczy. Dla mnie BH i tak jest do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Lutego 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 herusek14, Nie wiem jak spisze się starcie z chemią ale jednym na pewno hi temp przewyższa colli to temp. topnienia czyli z uwagi na to że na felgach często temp. może mocno wzrosnąć to w tym wypadku FK może mieć przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Też tak sądzę ... tak samo maska..to chyba najbardziej wymagający element dla wosków.. Dobra...tak czy siak.. dzięki za opinie i FK1000 wleci do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 UC(ręcznie tricolorem) +SRP(jako cleaner) i tech wax 2.0(jako LSP) próbował ktoś takiej kombinacji, jak się spisuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 89matthew89, Jeżeli SRP to po co UC? Myślę że z UC czy bez, efekt będzie identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 UC- polerka ręczna później SRP - żeby przykryć niedoskonałości polerki a na koniec tech wax 2.0 AG SRP chyba do polerki się nie nadaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 sinner, ale o czym Ty mówisz? UC nawet ręcznie coś tam mu zetrze tego lakieru, a potem SRP jeszcze troche zamaskuje. Po samym SRP korekty będzie praktycznie zero a tylko wypełnienie, które z kazdym myciem będzie słabsze 89matthew89, bardzo dobra ręczna kombinacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszAJM Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szybkie pytanie... Mam w domu remont... Czy stosował ktoś np. APC do mycia płytek po fugowaniu ?? Ew IPA ?? Tak się zastanawiam czy coś z "bagażnika" byłoby lepsze niż "Domestosy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi