damian Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Poszukaj w testach są testowane produkty Carvalet przez Impulsator. Co do zapachu to też się zastanawiam, gdzieś wyczytałem na internecie, że o zapachu gumy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Może temat nie detailingowy, ale czy wyważacie koła co każdy sezon? Przyjmując, że jeździcie na tym samym komplecie felg i opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja tak chociaż się teraz zastanawiam czy faktcznie trzeba co sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Może temat nie detailingowy, ale czy wyważacie koła co każdy sezon? Przyjmując, że jeździcie na tym samym komplecie felg i opon. to raczej zależy od przebiegu jaki robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Około 15kkm zrobiłem na letnich w zeszłym roku. Chyba wyważę teraz dla świętego spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Około 15kkm zrobiłem na letnich w zeszłym roku. Chyba wyważę teraz dla świętego spokoju. to już bym wyważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Evo ojciec jedzie i tak myślę, że można coś kupić. a jakiś sklep bliżej Linz? jeżeli wypali to przywiozę coś dla forumowiczów. widzę, że ceny wyższe niż w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Około 15kkm zrobiłem na letnich w zeszłym roku. Chyba wyważę teraz dla świętego spokoju. to już bym wyważył Dopoki nie mam drgan na kierownicy nic nie robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Justyna, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creasy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czy jedna warstwa Poorboy's Wheel Sealant wystarczy czy lepiej nałożyć kilka? Jeśli tak to w jakich odstępach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 widzę, że ceny wyższe niż w pl ale jest troche gadżetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 mnie zainteresowały te pędzelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Około 15kkm zrobiłem na letnich w zeszłym roku. Chyba wyważę teraz dla świętego spokoju. to już bym wyważył Dopoki nie mam drgan na kierownicy nic nie robie. Moim zdaniem wyważenie kół robi się w trosce o siebie i o własny samochód. Nierównomierne obracanie się koła raczej źle wpływa na układ kierowniczy, opony, zawieszenie it. Lepiej wyważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Tak, tylko kiedy wiesz ze kolo jest nie wywazone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Czytałem temat o halogenach, ale czy ktoś może powiedzieć jaka moc będzie najlepsza? Wiem już z własnego doświadczenia, że 150 wat to za mało, ale czy np: 300 wat już wystarczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Czytałem temat o halogenach, ale czy ktoś może powiedzieć jaka moc będzie najlepsza? Wiem już z własnego doświadczenia, że 150 wat to za mało, ale czy np: 300 wat już wystarczy ??mowisz o HQI czy zwykłym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie no zwykłym. HQI to metahalogen tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie no zwykłym. HQI to metahalogen tak?tak i wtedy 150W wystarcza bo jest jasno (tak wyczytałem na forum ) zwykły 300W napewno wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jednak wyważyłem dzisiaj koła przy zmianie (50zł za całość). Okazało się, że trzeba było trochę zdjąć na jednej feldze, na drugiej trochę dodać :-) Więc myślę, że warto to zrobić raz do roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czy FK EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE faktycznie ma jakieś właściwości antystatyczne i jak to opisuje producent 'auto jest czystsze między myciami', czy to tylko ściema i są jakieś inne QD, które mają lepsze właściwości antystatyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czym zmyć plamy oleju z kostki brukowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 jodan: coś tam daje, ale nie jest tak, że auto wcale się nie kurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 cash, spróbuj płynem do mycia silnika,ja kiedyś już tak zmywałem i nie było sladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobelOCP Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Gdzie w Warszawie dostanę IPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzema Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czym wyczyścić białe pasy na oponach motocykli takich jak H-D , czy samochodów zabytkowych jak np. Cadillac Fleetwood? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi