Monia Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 nie ma po nim smug Że tak się zapytam, nie ma smug jak się myje w słońcu czy w zacienionym miejscu? Nie chodzi mi akurat o lusso ale i megsa i inne polecane tu środki. Jeśli wycierasz odrazu, to nie ma znaczenia.
SEBOOL2006 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak się ma preparat do czyszczenia szyb CAR PRO FOG FIGHT ? Stosował ktoś czy lepiej tego nie używać. Zależy mi głównie na tym by szyba nie miała smug jak i by nie parowała. Jeżeli macie coś innego do polecenia to każda propozycja jest mile widziana.
escimo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 SEBOOL2006, wyszukiwarka -> http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8679
SEBOOL2006 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 escimo podziękował. Szczerze nie klikałem w wyszukiwarkę tylko leciałem po tematach
SEBOOL2006 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 Może i głupie pytanie,które nie dotyczy szyb samochodowych,ale może mi ktoś powiedzieć czy użycie 1z Einszett Glaspolish będzie bezpieczny do użycia bezpośrednio na szyby w kabinie prysznicowej ? Czy najpierw na niewielkiej powierzchni wypróbować niewielką ilość i zobaczyć czy pomorze czy zaszkodzi ? Nie miałem jeszcze możliwości używania tego środka na szkle więc nie wiem jak będzie się zachowywała cała reakcja.
Qub@ Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 http://www.myjauto.pl/product/61/sonax- ... -szyb.html Kupiłem ten środek ostatnio przypadkiem w tesco i naprawdę daje radę, za tą kasę ciężko o coś lepszego, świetnie radzi sobie z owadami rozbziknietymi na szybie.
swietlikk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 A ja kupiłem na testy produkt: Stockmeier - Lerapur Glasreiniger (ciężko kupić) za 10 zł, alkohol czuć, ale jakby czyści lepiej niż produkt Mafry, tj więcej zostaje syfu na ściereczce po użyciu Stockmeiera. Lustro w łazience bardzo ładnie wyczyszczone, bez smug i jakiś pozostałości.
Młody666 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 A ja kupiłem na testy produkt: Stockmeier - Lerapur Glasreiniger (ciężko kupić) za 10 zł, alkohol czuć, ale jakby czyści lepiej niż produkt Mafry, tj więcej zostaje syfu na ściereczce po użyciu Stockmeiera.Lustro w łazience bardzo ładnie wyczyszczone, bez smug i jakiś pozostałości. ogólnie rzecz biorąc to stockmeier ma bardzo dobre kosmetyki, tylko dostarczane w większych opakowaniach, wtedy mniejsza cena. u nas znajomy w myjni zaopatruje sie w stocka i jest szczególnie polecam płyn do prania tapicerki, szyb nie testowałem
kicaj Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Sonax w modzie więc i ja też zakupiłem ich płyn do mycia szyb. Użyłem go w pierwszej kolejności potem przeleciałem jeszcze szybki z zewnątrz autoglym car glass polish i..
escimo Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 kicaj, zaopatrz się więc w płyn do spryskiwaczy z Sonaxa z serii Extreme Dla mnie number 1
wojtassss Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 kicaj, zaopatrz się więc w płyn do spryskiwaczy z Sonaxa z serii Extreme Dla mnie number 1 +1
franekfr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Co do Autoglym Car Glass Polish, czy mogę TYM czyścic szybę przyciemnianą folią?
saddam Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 http://www.autoglym.com/products/products/car-glass-polish The polish can be used on interior and exterior glass. If your windows are Perspex, acrylic or plastic use Fast Glass instead. Czyli ja bym nie ryzykował.
misoch Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Ja niedawno pytałem czy można użyć tego na lampach i dostałem taką odpowiedź z AG: No, this should only be used on glass. You can clean plastic headlights with shampoo or Fast Glass then use Super Resin Polish or HD Wax after to seal. PS Pytanie dotyczyło nowej formuły.
wojtassss Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Ja obleciałem tym lampy i nic złego się nie stało
franekfr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Chyba nie ma co ryzykować i trzeba się uzbroić w meg's glass concentrate
w0jta5 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 AG CGP z nową formułą jest już dostępne w PL? Przeglądałem większość sklepów i nie widzę. Trzeba ściągać z Halfords'a?
Tomek WRO Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Jakiś czas temu AG o CGP pisał, że nie można używać na "pleksie" i szybach przyciemmnionych folią. Teraz niby jest to nowa formuła i już nie ma takiego opisu
MarkPol Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 http://allegro.pl/temachem-glass-polish ... 32753.html Miał ktoś z tym do czynienia? Brzmi zachęcająco.
Młody666 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 http://allegro.pl/temachem-glass-polish-mleczko-do-szyb-i3255232753.html Miał ktoś z tym do czynienia? Brzmi zachęcająco. Autoglym użyty wewnątrz samochodu doprowadzał mnie do szału, tu problemu nie ma. Muszę mieć baniak ;] takimi komentarzami to bym jednak kupił AG zawsze możesz wypróbować pierwszy, nie mniej jednak AG i Meguairs nie ma lepszych
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Maja 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 w0jta5, U mnie w SCS jest świeży CGP, dostałem info z dystrybucji że to najnowsza poprawiona wersja Przyjechała do Polski w zeszły piątek.
w0jta5 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Czyli w takich buteleczkach? Czekam na przypływ gotówki i się zgłaszam
Marek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie. Nowa formuła lepiej doczyszcza szyby i ma funkcję Antfrost. Jednak przestrzegam przed stosowaniem na pleksi i folię . Tylko na szkło. Klosze plastikowe zdecydowanie SRP. I jak wspomniał Mariusz nowe CGP jest w Polsce.
Rekomendowane odpowiedzi