micky Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Hej. A czym i jak umyć szybę w aktualnych temperaturach?
kubik Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Hej. A czym i jak umyć szybę w aktualnych temperaturach? Bez zmian,Megs GC i tak odparuje
saddam Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Używał ktoś z Was Clina Anti-Fog na szybach samochodowych? Jakieś opinie?
damin Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jeśli oczekujesz, że po umyciu tym płynem szyby nie będą parować to odpowiedź brzmi - nie. Używałem go do czyszczenia i wydaję mi się, że jest trochę tłusty i zostawia mazy.
saddam Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kupiłem go dziś rano z ciekawości. Testowo wymyłem lustro w łazience i pochuchałem Para się nie pojawiała jak zazwyczaj ale widać było skropliny. Smug nie zaobserwowałem
lukas10313 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 AG naprawdę daje rade, sam używam. A w połączeniu z http://shiningcar.pl/pl/p/Monster-Shine ... o-szyb/200 mycie szyb to bajka
kinek01 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 A w połączeniu z http://shiningcar.pl/pl/p...zka-do-szyb/200 mycie szyb to bajka Też jestem z niej zadowolony, tylko moje gdzieś złapały brud i nie sposób ich wyczyścić tak aby były całkiem czyste
damin Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kupiłem go dziś rano z ciekawości. Testowo wymyłem lustro w łazience i pochuchałem Para się nie pojawiała jak zazwyczaj ale widać było skropliny. Smug nie zaobserwowałem Być może wpływ na to, że u mnie pojawiały się smugi był fakt, że były to resztki płynu wyniesione z domu i nie wiadomo ile to czasu leżało na półce
saddam Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Możliwe. W każdym razie efekt krótkotrwały, para powróciła po kilku dniach. EDIT (16.12.2012, 01:28): Zakupiłem kilka ściereczek CleanPRO z tej aukcji: http://allegro.pl/listing/user.php?string=%C5%9ACIERKA+MIKROFIBRA+WAFLOWA&us_id=2488565 (była o nich mowa wcześniej) i muszę przyznać, że bardzo fajne są. Tzn. łatwo się nimi czyści szyby, w połączeniu z Megsem Glass Cleanerem nie pozostawiają smug, nie są "tępe", miękkość OK.
rickson Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wczoraj zauważyłem, że kończy mi się Nu-glass. Macie jakieś sprawdzone środki o podobnym działaniu? Czy zostać przy Duraglossie?
soll Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 saddam, też kilka kupiłem, do szyb bardzo dobre, powiem więcej, do osuszania również, choć są średniej wielkości
dzinkins Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wczoraj zauważyłem, że kończy mi się Nu-glass.Macie jakieś sprawdzone środki o podobnym działaniu? Czy zostać przy Duraglossie? Używałeś 1Z Glaspolish lub AG Car Glass Polish - ja używam i się sprawdzają
daniel87 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 1Z Glaspolish gdzie mogę go dostać bo powoli kończy mi się AG CGP...
dzinkins Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 1Z Glaspolish gdzie mogę go dostać bo powoli kończy mi się AG CGP... U MX Nowicki
rickson Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 dzinkins, Nie, kupiłem duraglossa, w sumie jestem z niego zadowolony i zastanawiam się czy warto szukać dalej. Przy nastepnych zakupach może dorzucę Autoglyma
kruszon Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Napiszę jeszcze raz... Mam problem mianowicie wycieraczki zamiast zbierać wodę tylko ją rozmazują. Podczas deszczu jest bardzo ograniczona widoczność. Winowajcą okazał się wosk na mokro firmy CARVALET USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNKTU REGULAMINU(sami się do tego przyznali na tej aukcji ). Próbowałem już to usunąć wszystkim nawet benzyną ekstrakcyjną i nic!. Wycieraczki wymienione na nowe BOSCHa. Czy ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić? pozdrawiam
kamilgt Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś?
kruszon Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło...
malkolm Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 nałóż na wierzch niewidzialną wycieraczkę może przykryje to , a później razem spłynie
maciety1989 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 ostatecznie tlenek ceru, ten wszystko skasuje.
kojak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Ale kurde, żeby po tylu środkach, produktach nie chciał zejśc zwykły hydro wosk ?!
rickson Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Jakiekolwiek mleczko do szyb na maszynie musi załatwić sprawę
kojak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Już ta benzyna ekstrakcyjna powinna temu zaradzic, tak mi się wydaję przynajmniej.
Wax Paradise Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 kruszon, AG Car Glass Polish / 1Z Glaspolish próbowałeś? Powiem tak... mój kolega posiada cały tabun kosmetyków do pielęgnacji aut. Czy próbował dokładnie tych to nie wiem, ale z 5-6 rodzajów użył i nic nie poszło... Spróbuj Duragloss Nu-Glass #755. Jest zdecydowanie skuteczniejszy od wyżej wymienionych i sobie z czymś takim bez problemu poradzi.
Moderator krd Opublikowano 26 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 AG Glass Polish na maszynie jeszcze niczego mi pozniej nie zostawil, jedynie tafle wody.
Rekomendowane odpowiedzi