SZyBA Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak ale szukałem w Warszawie z odbiorem osobistym.
GR_BKP Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 i pytałeś gościa z Opola gdzie kupił? spoko
Biszkopt Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 SZyBA, http://www.tenzi-mazowsze.pl/kontakt.html Podejrzewam, że jak nie mają, to będą mieli jak zamówisz.
Damianldz Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Reasumując , ten środek tenzi rozwala wszystkie SRP,Cherry glaze , tripple jesli chodzi o maskowanie rys ?
Kot Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Z tego co widać to jest wart zakupu. Sam zamówiłem dla jak to ktoś napisał "giełdziorzy" Jedź teraz kup auto....bez IPA się nie wybieraj
FSO-Team Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 planowalem na wiosne zrobic porównanie pc1 hdc i chery glaze ale jak preparat ten zyskuje tak szybko popularność to pewnie ktoś mnie uprzedzi i zrobi szybciej takie porównanie
kafarszczak Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Cherry glaze robi naprawde dobrą robote patrząc na testy które zostały zrobione nim... jest warty kasy i pasuje do kazdego rodzaju lakierów
Kot Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Doszedł mi dziś PC-1...powiem tak: 1) Nałożyłem aplikatorem, odczekałem z 5minut, wypolerowałem...efekt....średnio 2)Nałożyłem maszynowo, odczekałem 10minut, wypolerowałem...efekt...średnio Szakal ma chyba jakiś ukryty sposób na aplikacje tego środka bo mnie coś tak nie wychodzi
SzaKal Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Kot, Dawaj tego dużo, i ja od razu po nałożeniu ścieram.
Sucre Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Szakal maszynowo można uzyskać lepszy efekt?? On tylko wypełnia czy jest choć delikatnie ścierny??
Artih Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Cherry glaze robi naprawde dobrą robote patrząc na testy które zostały zrobione nim... jest warty kasy i pasuje do kazdego rodzaju lakierów W ostatnim teście z AIO od SG i czymś tam jeszcze był najsłabszy ...
SzaKal Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Sucre, Maszynowo można, ale ręcznie daje radę więc używam go ręcznie, coś tam usuwa, ale nie wiele.
Siwy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 SzaKal - mozesz napisac jak dlugo wytrzymuje PC1, czego nalezy unikac, zeby efekt byl jak najdluzszy
GiovaniiGruby Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Dołączam się do pytania Siwy,. Sprawdzałeś jeszcze na jakimś lakierze czy tylko VW
art'ek Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Tomek WRO, Jak myje auto raz w tygodniu to utrzymuje się 4-6 tygodni.FSO-Team, Aplikowane ręcznie, ale na bogato strone wczesniej napisal.....
GiovaniiGruby Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Wychodzi moje lenistwo, inaczej tego nie określę...
cesarz Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy to cudo da radę zamaskować zmatowienia lakieru? http://www.detailer.pl/sklep/politura-g ... glaze.html Jak rozumiem to tym się robi jakby "polerke" ręczną a potem czymś trzeba zabezpieczyć żeby nie zeszło po pierwszym deszczu
jarekcrx Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 cesarz leniu uzyj funkcji "szukaj" - jest nawet cały temat o tym produkcie...
golden0282 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Na korekte brakuje czasu , a auto musi jakoś wyglądać , z pomocą przyszedł auto balm BH, mam ten wosk już ponad pół roku, a dopiero dzisiaj odkryłem jego prawdziwe moce
Sekundka Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Trzymając się tematu : Muc off pre wax cleanser + wosk dodo juice blue velvet lub Auto finesse tripple + wosk dodo juice blue velvet pacjent granatowy metalic palety skody co da szczerze lepszy efekt ? wytrzymałościowo mogę podbijać to jeszcze Sonaxem bsd bo takowego też mam na stanie miło by było o szczere porady i opinie
booohal Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Cleaner muc offa jest super. Nieźle kryje i podbija kolor. Tripple nie używałem. Wolę jednak drogę cleaner + wosk niż AIO + wosk.
Mateusz00 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie chciałbym ręcznie nałożyć Tenzi PC-1 tylko nie wiem jakiego aplikatora użyć? Może wystarczy tylko mikrofibra? Drugie pytania tyczy się w/w Tenzi + wosk. Czy jest sens nakładać jakiś wosk po tym? Efekt będzie bardziej długotrwały? Pozdrawiam!
FSO-Team Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie chciałbym ręcznie nałożyć Tenzi PC-1 tylko nie wiem jakiego aplikatora użyć? Może wystarczy tylko mikrofibra?Drugie pytania tyczy się w/w Tenzi + wosk. Czy jest sens nakładać jakiś wosk po tym? Efekt będzie bardziej długotrwały? Pozdrawiam! Aplikator dowolny piankowy. Ja używam to co jest pierwsze pod ręką, słoneczko megsa, niebieskie słoneczko zymola, a dziś użyłem miękkiej strony tricolora ( trzeba zrobić pranie bo czyste aplikatory się skończyły ) Tenzi + wosk chyba nie zagra. PS: nie wiem czy ktoś wspominał więc napiszę: PC1 nie boi się wody spod klamek i szczelin nic a nic, plastików nie brudzi podobnie jak cherry glaze. Czas na aplikacje PC1 jest porównywalny z czasem aplikacji QD
malypb Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Ja polecam Wolf's Chemicals Shine&Glaze. Naprawdę fajny produkt Kilka zdjęć z efektów tutaj: http://www.facebook.com/piotr.boguslaws ... 2590544535 Pracuje się tym bardzo szybko, rotacją (DA też można). Daje jakieś tam już zabezpieczenie, a najlepiej współgra z sealantami nano od Wolf's. Ale pytałem Jesse i można też na to położyć jakiś szybki wosk.
Rekomendowane odpowiedzi