Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moja pracowala juz duzo godzin i trzyma sie dobrze :) grunt to ja przesmarowac na "dzień dobry"

A jakim smarem potraktować tą przekładnie? Może być taki do łożysk?

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przeczytałem cały ten wątek i widzę że ceny w funtach tej maszynki leciały ostro w górę :) Zamawiał ktoś ostatnio ta polerkę może, ile go wyniosła na PL jak wiadomo ceny walut poszły ostro w górę i zastanawiam sie czy nie było by lepiej mi zamówić ją z linku powyżej :|

Opublikowano

właśnie zamówiłem ta polerkę można się umówić że sprzedawcą że nie daje Ci gratisowych gąbek za to wysyłka za free czyli płacisz 210 i jesteś spokojny :)

Opublikowano

Jeszcze raz napiszę może będzie mniej ciągłych zapytań:

1. Posiada stablizację (silverstorm 1200W kod 129659):

129659.jpg

2. Nie posiada stabilizacji (1200W kod 264569):

264569.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś jaka teraz cena wychodzi za maszynę, zamawiał ktoś ostatnio? na szybko po kursie z dzisiaj 226zł wychodzi licząc po 5,38z / funt a bank zapewne swoją prowizję jeszcze kilkanaście gr policzy :o

więc może w polsce z fv skoro ta sama cena...

Opublikowano

Trochę drogo jak za tą polerkę. W PL kupisz już za 250zł w sklepie z gwarancją polską.

Opublikowano

Silverline na promo w tym momencie, zamówienie złożone, z konta pobrało ~213zł

Smarować od razu czy najpierw przetestować czy włącznik działa dobrze i regulacja obrotów? Ewentualnie co na szybko pod kątem sprawności mogę sprawdzić "na sucho"?