sebol_s Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, Mam pytanie jak Wam się udało zakupić ten sprzęcik kartą debetową z mBanku ? Mi cały czas wywala bład "Card number is not correct" a używam wspomnianego "delfina" czyli VISY ELECTRON. Wielkie dzięki honciv, zrobiłem to samo co Ty i już mi wszystko działa.
Majkelo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Polerka zamówiona wczoraj i wysłana dzisiaj Wyszło 183zł, płacone wirtualną kartą kredytową banku WBK
honciv Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Hi, ja płaciłem zwykłą kartą Visa z Delfinem, i zakup się udał, ale przed zakupami zagranicznymi musiałem zadzwonić do mBanku i uruchomili mi ta funkcję,po zalogowaniu, pojawia się dodatkowa funkcja w karcie płatniczej, i tam zwiększam sobie limit do płatności zagranicznych Pzdr Tomy
Manolito77 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Przed chwilą złożyłem zamówienie na Amazonie na Silverline'a. Do zapłacenia jest 40,21 funciaków. Przy dzisiejszym średnim kursie daje to jakieś 184pln. Zobaczymy ile ściągną z konta. Doręczenie wyliczone na 5 sierpnia. Pzdr.
Shaddy Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Informacja praktyczna dla wszystkich chcących zamówić sprzęt na Amazonie i płacących kartą visa Electron mBanku (ta z delfinkiem). Nie jest konieczne kontaktowanie się z mLinią celem ustalenia limitu transakcji internetowych. Wystarczy zalogować się na konto w banku i po lewej stronie z paska menu wybrać karty. Potem wejść we właściwą (czyli pewnie jedyną przypisaną do tego konta) i w zakładce transakcje internetowe ustalić limit. Co ważne należy ustalić jednocześnie limit jednorazowy i miesięczny (ten drugi nie może być mniejszy od pierwszego, bo wywali nam błąd).
Majkelo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Polerka dostarczona. Wszystko w najlepszym porządku Muszę do tego dokupić jeszcze resztę...
Manolito77 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Polerka odebrana w dniu 3 sierpnia. Wszystko w najlepszym porządku. Teraz pozostaje zakup past i wzięcie się za robotę. Pzdr.
zgoda150 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jak to jest z płatnościami na amazon? posiadając zwykłe konto bankowe nie da się zapłacić? edit: doczytałem i wiem że się nie da może jest ktoś z mińska i mógłby mi zamówić? Jaką kartę mógłbym wyrobić, bez opłat żadnych aby tylko dokonać zakupu? PayPal nie przyjmują?
Majkelo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 zgoda150, http://prepaid.bzwbk.pl/ - wyrobienie kosztuje 1zł i później żadnych kosztów. Bezpieczne i działające na amazonie (do tego nie ma jakichś wielkich prowizji przy przewalutowaniu)
zgoda150 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 przypomniałem sobie że brat ma izzykonto w mBanku. Czy amazon obsługuje takie konto?
pogromca Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 przypomniałem sobie że brat ma izzykonto w mBanku. Czy amazon obsługuje takie konto? Obsługuje, tylko musisz mieć wyrobioną wirtualną kartę VISA do tego konta. Też otrzymałem już polerkę, widzę, że nieźle się kręci już od 1 biegu i wychodzi na to że bieg 2,5-3 to chyba maksimum co można używać?
Maniek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 blokada na koncie na 205,15 zł na dzień dzisiejszy, ciekawe kiedy doleci
delphin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzisiaj zamowiłem - cena 40.57 funtów; po dzisiejszym kursie z konta zdjęło 199,68zł Dostawa na 6 wrzesnia.
delphin Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 A dzis tj. 02/09/2011 jest juz u mnie w domu
Hymen Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 No i panowie jak według was ta polerka się sprawuje? Czytając wcześniejsze wypowiedzi gdzie ludzie piszą, że polerka się zacina albo nie działa, mam lekkie wątpliwości co do jej kupna. W końcu będzie to moje pierwsze narzędzie do nauki
Vein Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 3 dni pod rząd po 10 godzin i nie zauważyłem żadnych niepokojących objawów. Tylko głośna cholernie, ale nie mam porównania do innych
borek88 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 czy polerka z uszkodzona stabilizacja obrotow nadaje sie jeszcze do polerki?? jakie skutki to za sobia niesie??
wasyl156 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Nadaje się, ale to zmniejsza o wiele komfort pracy. Musisz łapać obroty na czuja
Arek_ Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Ostatnio do mnie przyszła polerką martwiłem się o problemy z zmianą obrotów ale u mnie działa to super, nic się nie zacina, może już to poprawili ogólnie ok, wszystko działa, tylko trochę naklejkę silverline krzywo nakleili
Poirot Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Jakie szczotki są w Silverline, tzn. jakie trzeba kupić w ramach zapasu?
zegarek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Jakie szczotki są w Silverline, tzn. jakie trzeba kupić w ramach zapasu? Zapasowe są w zestawie.
Poirot Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Oprócz tych, które powinny być w zestawie.
Shaddy Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 ...tylko trochę naklejkę silverline krzywo nakleili U mnie też była krzywo, ale nagrzałem lekko suszarką żony i poprawiłem. Teraz jest A'propos hałasu to po pierwszej 10-cio godzinnej robocie rozkręciłem głowicę, nałożyłem smar na koła zębate (bo smaru tam ful tylko wszystko po kątach) i jakby trochę ciszej. Zobaczymy jak długo...
borek88 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 szukałem tej polerki i znalazłem to w najlepszej cenie http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silverstorm-129659-Sander-Polisher/dp/B0021L95WA/ref=sr_1_1?s=diy&ie=UTF8&qid=1316454038&sr=1-1 ktos pisał ze kupił za około 40f z presyłka a tu chyba jeszcze 25f za przesyłke dochodzi nie czaje tej strony pomozecie mi znalezc w lepszej cenie?? czy to na okazje poprostu trzeba czekac??
Rekomendowane odpowiedzi