Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

chyba jedyną zaletą silvera jest to, że ma stabilizację obrotów.

widziałem wczoraj w obi tego einhella i jest bardzo podobny. nie wiem czy posiada stabilizację.

zawsze można za podobną kasę kupić urządzenie "power up" (jeśli dobrze pamiętam nazwę).

dużą wadą silvera są kłopoty w razie awarii.

niby jest 3 letnia gwarancja producenta, ale pewnie mało komu chce się słać urządzenie do UK.

tak czy inaczej, całe szczęście, że kupiłem silvera, bo mało brakowało a brat namówiłby mnie na ściepę na "polerkę" z lidla za 80 złociszy :D to by dopiero była wtopa. a tak, za trochę ponad 2 razy tyle mam coś co przynajmniej spełnia swoją funkcję ;)

Opublikowano
Tylko chciałbym potwierdzić zanim dokonam zakupu.

Tj ten model Silverline który powinienem wybrać tak?:

Model 129659

:good:

znowu promocja.

A to dziady, ja placilem ~41GBP :D Zamowiona 16.06, kasa sciagnieta nastepnego dnia z tego co pamietam, dzisiaj przyszla.

Opublikowano

A to dziady, ja placilem ~41GBP :D Zamowiona 16.06, kasa sciagnieta nastepnego dnia z tego co pamietam, dzisiaj przyszla.

Ja tak samo.

Akurat kilka dni przed tym jak my kupiliśmy (ja 15tego) była promocja i kilka dni po znów obniżyli :D

Ale ważne, że dotarła i działa ;)

Opublikowano

Sprawdzajcie dokładnie czy polerka działa w porządku, bo ja musiałem jedną im odsyłać, bo źle działała regulacja prędkości.

W drugiej trochę kiepsko chodzi soft start, bo jest za duże opóźnienie, ale da radę się przyzwyczaić. Na szczęście nie jest to moja podstawowa rotacja.

Niska cena nie bierze się znikąd widać - na dwie polerki, dwie różne wady.

Opublikowano
Sprawdzajcie dokładnie czy polerka działa w porządku, bo ja musiałem jedną im odsyłać, bo źle działała regulacja prędkości.

Mógłbyś opisać jakie objawy dokładnie występowały ?

Prędkość obrotów nie zmieniała się, czy może za wysokie/wolne obroty były na odpowiednich biegach ?

Opublikowano

Mógłbyś opisać jakie objawy dokładnie występowały ?

Prędkość obrotów nie zmieniała się, czy może za wysokie/wolne obroty były na odpowiednich biegach ?

Na 1 biegu było już ponad 1500 obrotów i nie było płynnego przejścia obrotów.

A reklamacja jest bajecznie prosta o ile zmieścicie się w 30 dniach.

Cały koszt wysyłki do nich został mi zwrócony po pokazaniu faktury od kuriera.

Nowy sprzęt wysyłają od razu po zgłoszeniu, zanim stary do nich dojdzie.

[ Dodano: 25 Czerwiec 2011, 23:47 ]

Sorki za może prozaiczne pytanie ale w czym jest ona lepsza od popularnego power upa ?

Stabilizacja obrotów, bez której nie ma sensu się bawić.

Opublikowano

zegarek, powiedz mi proszę, jakie opóźnienie to już za dużo? mam wrażenie, że u mnie może to być troszkę za długo, bo maszyna rusza jakieś 2 sekundy (może niecałe) od naciśnięcia spustu. to moja pierwsza polerka, więc nie mam porównania.

Opublikowano

W tej drugiej co mam jest opóźnienie rzędu 1-1,5 sekundy zanim cokolwiek zacznie się kręcić.

Soft start jest po to, żeby nie startowało od razu z ustawionych obrotów, tylko powoli się rozkręcało.

A tu zanim zacznie się rozkręcać, to jest jeszcze pauza

W tej pierwszej eleganco działało.

Opublikowano

eeee, no właśnie, u mnie też jest pauza dochodząca tak na oko do dwóch sekund zanim zacznie się rozkręcać.

torszkę to wkurza przy pierwszych obrotach rozprowadzania pasty bo chciałoby się tak pulsacyjnie popykać dla zminejszenia obrotów i rozchlapu ;) ale da radę ogólnie pracować bez większego problemu.

Opublikowano
orszkę to wkurza przy pierwszych obrotach rozprowadzania pasty bo chciałoby się tak pulsacyjnie popykać dla zminejszenia obrotów i rozchlapu ;) ale da radę ogólnie pracować bez większego problemu.

Da radę pulsacyjnie, tylko trzeba wyczuć, żeby nie dać mu się zatrzymać. Wciskasz, puszczasz, wciskasz nie robiąc przerwy pomiędzy naciśnięciami.