memo Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 wątpię z końcówką spieniającą było by zbyt pięknie
Dark Knight Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 dokładnie to pojemność 1,5 litra a konócówka jest na zamówienie specjalne 9 zł
memo Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 podjadę dziś do Casto w Gdańsku, zobaczę czy mają Kwazary
Marco Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 dokładnie to pojemność 1,5 litra a konócówka jest na zamówienie specjalne 9 złNo to trzeba przyznać ze dobra oferta
micha-ł Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Szukałem w casto w Łodzi i są tylko te ogrodnicze, pomarańczowe w standardowej cenie.... i we wszystkich ktoś zajumał dysze
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 micha-ł, Dysze pewnie przy kasie albo w punkcie obsługi, często drobne rzeczy są specjalnie odłączane żeby ktoś nie zapie...........
micha-ł Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 micha-ł, Dysze pewnie przy kasie albo w punkcie obsługi, często drobne rzeczy są specjalnie odłączane żeby ktoś nie zapie........... No fakt, nie pomyślałem o tym No to nie ufają klientom w takim razie... Z takich tam nowości, to dzwoniłem do Kwazara z zapytaniem o dyszę spieniającą do Merkurego. Myślałem że będzie pasować od np. Venusa. Pan uprzejmie mi odpowiedział, że nie pasuje, ale mają prototyp duszy właśnie do Merkury'ego. Nie jest jeszcze dostępna w żadnym sklepie, ale mogą mi sprzedać i wysłać pocztą nawet jedną sztukę. O cenę nie zapytałem
cash Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Castorama, Castroamie nie równe, mimo że do tej co jest promocja mam 5 min to pojechałem jeszcze do większej na Bielanach, a tam jeszcze większa bieda same pomarańczowe, wróciłem i kupiłem KWAZAR VENUS PRO + 1,5 L za 31zł niestety nie trafiłem na profi załoge i mieli problem żeby zamówić końcówkę, wiec na razie odpuściłem.
smalec Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 sprawdzałem w Castoramie w Warszawie przy Al. Jerozolimskich oraz dzisiaj w Łodzi - w obydwu sklepach znalazłem tylko zwykłe ogrodnicze pomarańczowe w standardowej cenie, a o końcówce nikt z obsługi nie słyszał
BiLu Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Castorama, Castroamie nie równe, mimo że do tej co jest promocja mam 5 min to pojechałem jeszcze do większej na Bielanach, a tam jeszcze większa bieda same pomarańczowe, wróciłem i kupiłem KWAZAR VENUS PRO + 1,5 L za 31zł niestety nie trafiłem na profi załoge i mieli problem żeby zamówić końcówkę, wiec na razie odpuściłem. Ja również zakupilem Venus pro 1,5l i zamówiłem dyszę na Granicznej, ale i tak czekam na premierę Fm10 u nas w kraju.
firmek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Pytanie o pojemnosc, czy 1L Kwazar z koncowka spieniajaca wystarczy na jednorazowe nalozenie piany na cale auto lacznie z felgami, czy brac wiekszy 1,5L tyle, ze mniej poreczny?
Administrator Evo Opublikowano 16 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Mi 1,7litrowy nie starcza na całe auto, co dopiero 1 czy 1,5...
Marco Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Na octavkę? weź większy.Litr starczy ale trza szybko zapitalac i tak po łebkach spryskiwać.
memo Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Z takich tam nowości, to dzwoniłem do Kwazara z zapytaniem o dyszę spieniającą do Merkurego. Myślałem że będzie pasować od np. Venusa. Pan uprzejmie mi odpowiedział, że nie pasuje, ale mają prototyp duszy właśnie do Merkury'ego. Nie jest jeszcze dostępna w żadnym sklepie, ale mogą mi sprzedać i wysłać pocztą nawet jedną sztukę. O cenę nie zapytałem Wraz z Mercurym dostałem wspominany tutaj "prototyp" dyszy ... dysza wymaga dopracowania przez Kwazar nie jest należycie wykonana i przez to nie pieni, tylko ciśnienie idzie bokiem i cieknie ...
DJ Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zastanawiam sie nad 1 Kwazarem, hmmm co powiecie: VENUS PRO+ 1L za 35 pln VENUS PRO+ 1.5 za 38pln VENUS PRO+ 2.0 za 40pln ORION PRO+ 3.0 za 110pln ORION PRO+ 6.0 za 115pln ceny do negocjacji Tylko czy w większym ciśnienie będzie bardziej efektywne? warto dołożyć? do mycia mam 2 samochody.
DJ Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Marco, czy im wiekszym tym nie ma lepszej wydajnosci jak go sie napompuje?
Marco Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 chodzi Ci o cisnienie? Jest takie samo
adamus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 DJ, a gdzie są takie ceny, że tak się zapytam, i do w dodatku do negocjacji
DJ Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 adamus, w Bialymstoku w pewnym zaprzyjaźnionym sklepie, zrobilo sie troche cieplej, trzeba bedzie brac sie za lakier na samochodzie ciekawe tylko jak z dostępnością koncowki spieniającej
Beny.rac Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, Panowie mam pytanie w jakiej cenie można kupic w miarę dobry Atomizer pianujący do użytku domowego ( auto średniej wielkości ) i jaką pojemność wybrać 1 czy 2 L i czy trzeba jakaś specjalną koncówkę ??? Ten Atomizer pianujący GLORIA jest rewelacyjny ale cena ...
BiLu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam,Panowie mam pytanie w jakiej cenie można kupic w miarę dobry Atomizer pianujący do użytku domowego ( auto średniej wielkości ) i jaką pojemność wybrać 1 czy 2 L i czy trzeba jakaś specjalną koncówkę ??? Ten Atomizer pianujący GLORIA jest rewelacyjny ale cena ... Cena Glorii nie jest niska, ale zakładając, że ułatwiasz sobie życie na długi czas, oszczędnie używasz aktywnej piany to suma sumarum warto. Zanim kupiłem Glorię zaopatrzyłem się w Kwazara Wenus Pro z końcówką pianującą i wierz mi, że warto zainwestować w Glorię - oszczędzisz czas, siły i aktywną pianę, a jakość mycia będzie lepsza.
Beny.rac Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Rozumiem tylko jedno mnie zastanawia aktywną piane stosuje sie tylko do cięzkich zabrudzeń czy przy każdym myciu auta ???
Administrator AreK Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zależy co masz na lakierze (wosk) i jaką pianą używasz. Są piany o neutralnym pH które nie zmyją wosku i wtedy możesz je używać nawet przy każdym myciu są one jednak trochę mniej skuteczne.
Rekomendowane odpowiedzi