Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może nie pytanie o produkty a o konkretne sklepy czy któryś z obecnych tutaj na forum posiada system rabatów którego progi zwiększają się wraz z ilością wydanych środków w sklepie?

Opublikowano

U którego z partnerów dostanę Duragloss Squeaky Clean? Niby Deep Gloss ma na allegro ale w żadnym sklepie ma.

Opublikowano

Potrzebuję duster budżetowy. California duster wygląda całkiem dobrze. Posiada ktoś z Partnerów na tą chwilę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy któryś sklep może mi coś sprawdzonego polecić nie do auta a do standardowych drzwi garażowych opuszczanych. Drzwi są chyba z PCV koloru brązowego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś ma w ofercie P21S/R222 Gel Wheel Cleaner i Total Auto Wash? Po dzisiejszym myciu Wheel Regular muszę mieć resztę. :mrgreen:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ktoś ma w ofercie P21S/R222 Gel Wheel Cleaner i Total Auto Wash? Po dzisiejszym myciu Wheel Regular muszę mieć resztę. :mrgreen:

Będę miał R222 Gel Wheel Cleaner 1 litr w przyszłym tygodniu myślę koło środy/czwartku w dobrej cenie.( z 15 zł taniej niż w sklepach )

Zainteresowany jesteś w ogóle jeszcze ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanko - czy któryś z naszych forumowych Sprzedawców będzie miał w ciągu najbliższych 1-2 tygodni Duragloss Squeaky Clean w opakowaniu 473 ml ? Sprawa dosyć pilna - a najlepiej, gdyby ten sam Sprzedawca posiadał też jednocześnie ręczniki GYEON Q2M Silk Dryer...

Opublikowano
Pytanko - czy któryś z naszych forumowych Sprzedawców będzie miał w ciągu najbliższych 1-2 tygodni Duragloss Squeaky Clean w opakowaniu 473 ml ? Sprawa dosyć pilna - a najlepiej, gdyby ten sam Sprzedawca posiadał też jednocześnie ręczniki GYEON Q2M Silk Dryer...

Jestem na 99,999999% pewien że nikt nie będzie miał sprawdzę czy mam może małe opakowanie jeśli cię to urządzą co do Gyeona mam zapas ;)

Opublikowano
Jestem na 99,999999% pewien że nikt nie będzie miał sprawdzę czy mam może małe opakowanie jeśli cię to urządzą co do Gyeona mam zapas ;)

Będę zobowiązany - w tej chwili nawet małe opakowanie mnie urządzi. Już jestem gotowy zamiennie wziąć AF Tough Prep Pre Sealant Cleaner, chociaż wydaje mi się, że jest to "gorszy/mniej uniwersalny" produkt od DG SC... Może się mylę, ale DG jest bardzo podobny do sporo droższego DP Coating Prep Polish...?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.