LUKAS103 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Czy u któregoś z partnerów forum jest dostępny Tenzi Top Perfekt ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Może ktoś oferuje galonik CHEMICAL GUYS AFTER WASH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Maja 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Używałeś tego produktu ? Jakieś opinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie, ale przy zakupie w kilka osób zdecydowanie niższy koszt ewentualnej wtopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Może nie pytanie o produkty a o konkretne sklepy czy któryś z obecnych tutaj na forum posiada system rabatów którego progi zwiększają się wraz z ilością wydanych środków w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 kepa416, Shiningcar ma system rabatowy oparty na punktach=złotówki wydane na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 U którego z partnerów dostanę Duragloss Squeaky Clean? Niby Deep Gloss ma na allegro ale w żadnym sklepie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Potrzebuję duster budżetowy. California duster wygląda całkiem dobrze. Posiada ktoś z Partnerów na tą chwilę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 który sklep posiada na stanie Gtechniq G5 i I1 500ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 proximo, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... ?limit=all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 dzięki Kamil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czy któryś sklep może mi coś sprawdzonego polecić nie do auta a do standardowych drzwi garażowych opuszczanych. Drzwi są chyba z PCV koloru brązowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ktoś ma w ofercie P21S/R222 Gel Wheel Cleaner i Total Auto Wash? Po dzisiejszym myciu Wheel Regular muszę mieć resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Żele jeszcze są i to na wyprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wkk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, przenoszę się na jakiś czas do Łodzi, kto z partnerów handlowych prowadzi tam przyzwoicie wyposażony, stacjonarny sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ktoś ma w ofercie P21S/R222 Gel Wheel Cleaner i Total Auto Wash? Po dzisiejszym myciu Wheel Regular muszę mieć resztę. Będę miał R222 Gel Wheel Cleaner 1 litr w przyszłym tygodniu myślę koło środy/czwartku w dobrej cenie.( z 15 zł taniej niż w sklepach ) Zainteresowany jesteś w ogóle jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Już trochę zakupiłem, ale bardzo chętnie kupie Total Auto Wash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blainemono Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 zna Ktoś może jakiś sklep specjalistyczny w UK? Nie ebay i nie Halfords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Pytanko - czy któryś z naszych forumowych Sprzedawców będzie miał w ciągu najbliższych 1-2 tygodni Duragloss Squeaky Clean w opakowaniu 473 ml ? Sprawa dosyć pilna - a najlepiej, gdyby ten sam Sprzedawca posiadał też jednocześnie ręczniki GYEON Q2M Silk Dryer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Pytanko - czy któryś z naszych forumowych Sprzedawców będzie miał w ciągu najbliższych 1-2 tygodni Duragloss Squeaky Clean w opakowaniu 473 ml ? Sprawa dosyć pilna - a najlepiej, gdyby ten sam Sprzedawca posiadał też jednocześnie ręczniki GYEON Q2M Silk Dryer... Jestem na 99,999999% pewien że nikt nie będzie miał sprawdzę czy mam może małe opakowanie jeśli cię to urządzą co do Gyeona mam zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Jestem na 99,999999% pewien że nikt nie będzie miał sprawdzę czy mam może małe opakowanie jeśli cię to urządzą co do Gyeona mam zapas Będę zobowiązany - w tej chwili nawet małe opakowanie mnie urządzi. Już jestem gotowy zamiennie wziąć AF Tough Prep Pre Sealant Cleaner, chociaż wydaje mi się, że jest to "gorszy/mniej uniwersalny" produkt od DG SC... Może się mylę, ale DG jest bardzo podobny do sporo droższego DP Coating Prep Polish...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wczoraj coś Forum nie trybiło mam 2 małe buteleczki odezwij się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Fireball/Fireballkorea, ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 czy któryś sklep posiada Nielsen Odourkill 500ml/1L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Widzę, że tu jest : http://www.centrumblasku.pl/zapachy-i-n ... 500ml.html i tu : http://www.sklep.mastershine.pl/nielsen ... p-179.html i tu : http://www.sklep.pielegnacjaaut.pl/niel ... -1640.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi