Rudy Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Przepraszam ze sie nie pojawiłem ale miałem bliskie spotkanie z TIRem i zanim sprawa została wyjaśniona nie było juz sensu i humor nie dopisywał ;/
Administrator CleanerFreak Opublikowano 22 Października 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Serdecznie dziękuję Wszystkim za przemiłe spotkanie. Bardzo się cieszę, iż mogłem poznać tyle sympatycznych osób, z którymi mnie ta sama choroba łączy.
zajonc Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Chciałbym Wszystkim Serdecznie podziękować za miłą atmosferę i to że mogłem zobaczyć Was osobiście Myślę, że co jakiś czas będę wpadał na spotkania P.S. W domu byłem o 2:00
RudyTygrys Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Dzięki za spotkanie, naprawdę świetna atmosfera i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję spotykać się częściej może kiedyś w plenerze Brava dla organizatora
kanar Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Swietne spotkanie, gratuluje organizatorom. Niespodziewalem sie, ze ludzie z branzy detailingu sa tak otwarci i z takim zaangazowaniem dziela sie swoja wiedza z niedoswiadczonymi osobami, amatorami, takimi jak ja
łukash Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Super spotkanie i naprawdę brawa dla organizatorów za profi podejście do tematu. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotu.
Łukasz Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Również dziękuję wszystkim za miłe spotkanko - miło było część z Was w końcu poznać osobiście Wielki szacun dla osób, które były spoza Warszawy
zajonc Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 tak naprawdę to daleko nie jest tylko, że nudno w czasie drogi
Łukasz Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 tak naprawdę to daleko nie jest tylko, że nudno w czasie drogi Trzeba było zgarnąć po drodze jakąś autostopowiczkę, która też jechała w tamtym kierunku
zajonc Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 tak naprawdę to daleko nie jest tylko, że nudno w czasie drogi Trzeba było zgarnąć po drodze jakąś autostopowiczkę, która też jechała w tamtym kierunku pech chciał, że żadna nie była chętna
Gość Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Dziękuje Wszystkim za przemiłe spotkanie! Dobrze, że udało Nam się bliżej poznać i pogadać! Pełen szacunek dla Organizatorów! Zdjęcia są extra! Gdy się dowiedziałam, że będę jedyną kobietą trochę się zdenerwowałam ale po kilku minutach czułam się bardzo dobrze do zobaczenia
Tomasz KRK Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Cieszę się, że mogłem wziąć udział w spotkaniu w tak sympatycznej atmosferze. Pozdrawiam
łukash Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Podziękowania również dla nieobecnej Alex która przygotowała dla nas identyfikatory. Pozdro.
Gość Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 łukash, dzięęęęęki za pamięć
Gość Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Właśnie właśnie... dzięki Alex!!!
Administrator CleanerFreak Opublikowano 26 Października 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Gwoli przypomnienia (dla tych, którzy znajdą wolny czas) - następne spotkania: - wtorek 17.11 godz.18-ta (temat: testy wosków na autach; polerowanie ręcznie lub maszyną) - wtorek 15.12 godz.18-ta (temat: testy ręczników waflowych i mikrofibry do wysuszania; testy wosków na autach)
marian Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 bardzo fajnie- zwalniam się z pracy na te dni
Administrator CleanerFreak Opublikowano 13 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 W ubiegłym tygodniu rozpoczęliśmy nową rundę testów wosków. Tak jak uzgodniliśmy na ostatnim spotkaniu, test wosków przygotowujemy zawsze na dwóch samochodch: VW Caddy i auto osobowe jednego z członków forum. Pierwszą parę samochodów opracowaliśmy w środę w zeszłym tygodniu. @Metys przygotował najpierw VW Caddy, a potem rzucił się na Audi A4 od @Łukasz. @Łukasz, właściciel A4, nie chciał pozostawić przyjemności polerowania @metysowi i poszedł wyjąć z bagażnika swoje zabawki. @Łukasz wogóle nie wspomniał, że cokolwiek przywiezie ze sobą. Moje oczy nie chciały uwierzyć w to co tam ujrzałem. Ale zobaczcie sami: Nie dałem rady sfotografować Makity, ponieważ Lukasz natychmiast rzucił się na maskę i w taki oto sposób tańczyły dwie lalki: @Metys &@Lukasz @Metys pozwalał Festool SHINEX naprawdę tańczyć. Wypróbował Festool na CWWC2009 , sprzedał wkłasną Makitę i sprawił sobie Festool – pasuje! Następnie nałożyliśmy woski: Zymöl Vintage Swizöl/Swissvax Crystal Rock Collinite # 476 Chemical Guys Hardcore Paste Wax ale z taką różnicą, że woski, które są w Caddy ABC9 u góry, są w Audi A4 na dole, a te, które nałożyliśmy w Caddy na dole, są w A4 u góry. Dlaczego? Chcemy sprwdzić, czy woski, które nałożyliśmy u góry, będą miały (w warunkach deszczowych) ewentualnie wpływ na niżej położone woski. Jeśli wyniki będą jednakowe na obydwu samochodach (Caddy + samochód członka forum), wtedy jest wszystko jasne. Ale jeśli wyniki okażą się niejednakowe? ... Zobaczymy. Podczas gdy @metys wypolerował połowę maski plus przedni prawy błotnik, @łukasz wypolerował pól maski i prawie cały lewy bok. Nałożyliśmy woski na dodatkowo wypolerowane części samochodu i nie byliśmy jeszcze całkiem gotowi, jak zegarek wskazał prawie północ. Dwa dni później przerobiliśmy następną parkę samochodów – tym razem przybył @PN ze swoim X5, ale ponieważ nie miał zbyt dużo czasu wieczorem, postanowiliśmy opracować „tylko“ „małą“ maskę. @Łukasz także przyszedł. Podczas gdy @Metys znowu pozwolił tańczyć Festool na masce BMW X5 @Łukasz obrobił dach na w swoim Audi A4. @PN również nie siedział bezczynnie i …. odkurzał. - przy trójce dzieci, które @PN i jego żona wożą swoją X5, odkurzacz miał co robić. A jakie słodkości były do znalezienia?..... Nałożyliśmy woski: Swizöl/Swissvax Saphir Swizöl/Swissvax Concorso Collinite # 915 Caramba Carnauba Edel Wachs tak jak w ABC14 , ale w odwrotnej kolejności. @PN udał się do swoich dzieci i lepszej połówki, a my, czyli @Metys, @Lukasz i ja (przy czym ja poświęciłem się częściowo innym testom: części plastikowe, uszczelki itd.) nakładaliśmy następnie woski na dach: Zymöl Concours Meguiar´s Deep Crystal Step 3 Chemical Guys E-Zym Paste Wax Poor Boys Natty´s Paste Wax) tak jak w ABC16 . Tak minął czas prawie do północy, ale byliśmy Happy! Następne autka od @Julian i @Arglist, jak również dwa Caddy, będziemy przygotowywać na następnym spotkaniu Forum w przyszły wtorek, na co czekam z niecierpliwością.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 A czy można zgłosić swoje auto? Chętnie udostępnię volviaka
Administrator CleanerFreak Opublikowano 13 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 A czy można zgłosić swoje auto? Chętnie udostępnię volviaka Chętnie, tylko nie wiem czy damy radę wszystkie autka zrobić we wtorek. Jeżeli możesz, to przyjedź. Zobaczymy, może się uda
kanar Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 18-ta, Bodycha 41c. duze korki na dojezdzie sa zwlaszcza na hynka, nie wiem jak w alejach ale pewnie tak samo wiec warto wczesniej wyjechac
julian Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 ja na ostatnie spotkanie jechałem 1:05 z wilanowa...
kanar Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 ja wyjechalem o 16-tej z rembertowa i sie spoznilem
fernando Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 A może następne spotkania (oczywiście nie to najbliższe) dało by się zorganizować później? Ja też z Grochowa jechałem 1:30, to trochę szkoda czasu...
Rekomendowane odpowiedzi