Jump to content

Recommended Posts

Posted

A moze dali bysmy rade zrobic jakies spotkanko w przyszlym tygodniu, taki mini spocik Wawka i okolice ??? (spotkamy sie gdzies na jakiejs colce, poznamy i pogadamy)

Np. Czwartek 21.05.2009 kolo 20:00. Miejsce mozna by cos wspolnie ustalic.

Taka luzna propozycja :oops:

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Administrator
Posted
A moze dali bysmy rade zrobic jakies spotkanko w przyszlym tygodniu, taki mini spocik Wawka i okolice ??? (spotkamy sie gdzies na jakiejs colce, poznamy i pogadamy)

Np. Czwartek 21.05.2009 kolo 20:00. Miejsce mozna by cos wspolnie ustalic.

Taka luzna propozycja :oops:

Ogólnie bardzo, ale w przyszłym tygodniu mnie nie ma w Wawie :/

(jak co roku 24h Nürburgring się kłania ;) )

Tydzień później jest CWWC2009.

Posted

świetnym pomysłem było by się spotkać przy okazji cwwc2009 i napić się "kawy" przy wywoskowanych autach ;)

Posted

Mi bardziej chodzilo zeby jakos w tygodniu wieczorkiem sie spotkac bo łikendy to juz musze na 100% zonka i mlody :D hehehhehe i wez tu sie chlopie ozen i miej dzieci :P nie ma czasu na autko i kumpli :P

Posted

grubeer, dokładnie,a jak koledzy mówili ze po ślubie sie urwie to człowiek nie wierzył :mrgreen:

co do spota to też może by mi sie udało jakoś wyrwać wieczorkiem ale dopiero w przyszłym tygodniu bo auto w naprawie

Posted

Ja jestem do końca maja w Warszawie i chętnie się stawię... W weekendy piszę niby pracę inżynierską, więc nawet lepiej w tygodniu ;) Tylko będę musiał coś wymyślić z samochodem, bo on jest czysty tylko podczas wypadów w rodzinne strony podlaskie (działka), w Warszawie tylko mycie z grubsza :)

Posted

Globy, czystoscia autka to sie nie przejmuj bo tak to kazdy ma jak mieszka w bloku :( i tylko łikendy zostaja tak jak powiedziales, "jak sie jest u rodzinki" :D

no to spoko temacik jest i sie bedzie rozwijal :P

Posted

Jestem jak najbardziej "na tak" :) qrcze... trzeba popracować nad GF-ką!

• 4 weeks later...
Posted

no sorki ale mi sie teraz juz dziecie urodzilo i troszke zabiegany bylem i w sumie jestem, ale nie dlugo sie unormuje to wroce do tematu :mrgreen:

• Administrator
Posted
no sorki ale mi sie teraz juz dziecie urodzilo i troszke zabiegany bylem i w sumie jestem, ale nie dlugo sie unormuje to wroce do tematu :mrgreen:
GRATULACJE :!: Jest powód do .... woskowania :lol:

Temat Spotkania coś ucichł....
Był 28.05 ;)
Posted

ja też, kawa jest idealna, zapewne nikt z nas nie lubi rezygnować z powrotu swoim autem, wiec piwo odpada;)

Posted

ja nic nie mowię, samochód służy do jeżdżenia;) a 23.06 nie damy rady ogarnąć?

Posted
ze swojej strony 26.06

bardzo możliwe ze już wrócę z urlopu to moze i ja podjadę na chwilę :P