łukash Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 ja również bedę na 99%. Pozdro i do zobaczenia
julian Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 no no, to nam się spotkanie nietuzinkowe szykuje! kto z reprezentacji Poznania wpadnie?
zajonc Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja na pewno nie jadę innym razem
PN Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 A ja już byłem, wróciłem (niestety) i wszystkim dziękuje za super spotkanie!
fernando Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 A ja dziękuję za przemiłe spotkanie i wzięcie do testów mojego auta Przepraszam, że było ono takie zaniedbane (niektórzy nawet się zgorszyli) A na progach wewnętrznych znajdował się od dawna znany, choć niedoceniany i unikany przez Użytkowników tego Forum, środek WOW Dirt
julian Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 a ja dziękuję wszystkim za zajebiste humory, które ze sobą przynieśli, w szczególności metysowi , duże wow dla naszych gości, którzy przemielili parę ładnych kilometrów, żeby do nas dołączyć. pozdrawiam i czekam na więcej
metys Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ja również dziękuję za spota. Szacunek dla tych, którzy są właśnie w drodze do domu
KubaCK Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ja również dziękuje za spotkanie. Było warto jechać tyle kilometrów - a żeby poznać takich ciekawych ludzi mogę jechać nawet 10x tyle Do następnego spotkania !!
Administrator CleanerFreak Opublikowano 11 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 I ja dziękuję za przybycie (zwłaszcza tym z daleka) i za miłe oraz konstruktywne spotkanie.
Gość Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Miło było poznać tych, których nie poznałem wcześniej.
kanar Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak zwykle bylo git, troche posiedzielismy wczoraj Fernando nie przejmuj sie, nie widziales mojego auta A Zaino pewnie jeszcze schnie [ Dodano: 11 Luty 2010, 08:48 ] Aaa i bym zapomnial spoznione sto lat jescze raz Smiesznie wczoraj bylo
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Również dziękuję za miłe towarzystwo Aaa i bym zapomnial spoznione sto lat jescze raz O tak - wszystkiego najlepszego raz jeszcze
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 dajcie foty Ja niestety wczoraj za wiele nie robiłem ... jakoś wyleciało mi to z głowy.
łukash Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ...podróż 120 km na spota: 50PLN.... ...2 Cheeseburgery w McDonaldzie: 6 PLN... ...rozmowy do północy w temacie autodetailingu...: bezcenne pozdrowienia dla wszystkich spotowiczów
Gość Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 szkoda, czekałem na R i was też oczywiście. będzie okazja napewno, volvo nie odpuszczam tak łatwo. dzisiaj w domu-już wczoraj mnie coś brało.Trzymta sie, scyzoryki
KubaCK Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 marctwain i tak nie daliśmy rady dotrzeć R - nie skończona jeszcze nie było czasu, przyjechaliśmy BMW ze zniszczonym lakierem.
kanar Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ale za to byla okazja sie pobawic troche roznymi diwajsami
zajonc Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak będzie wiadomo kiedy następne spotkanie to postaram się wpaść we większym składzie
Administrator CleanerFreak Opublikowano 11 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 dajcie foty Coś nie tak...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Obejrzałem pierwsze zdjęcia ze spociku na parkingu. Dobrze, że Was nie zawinęli Pusty parking, fury juz żadnej nie ma, wszystkie wyczyszczone, kilka do jumy zostało i ustawka na nastepny numer Teraz inna kultura
malkolm Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 KubaCK, jeśli byś kiedyś się wybierał na następne spotkanie to napisz pw, można by się wybrać razem, do kielc nie jest znowu tak daleko
SZyBA Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Dzięki że przyjeliście nowego. Wszystkim dziękuje za spotkanko powiem jedno Miła i super atmosfera i o to chodzi w spotach a za autka i pasje szacun Dzięki jeszcze raz
Administrator CleanerFreak Opublikowano 12 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Dzięki że przyjeliście nowego. Wszystkim dziękuje za spotkanko powiem jedno Miła i super atmosfera i o to chodzi w spotach a za autka i pasje szacun Dzięki jeszcze raz Mimo iż wybiłeś szybę, połamałeś cztery krzesła i jeden stół , to jesteś nadal bardzo mile widziany.
Rekomendowane odpowiedzi