Administrator Evo Opublikowano 6 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 dress code - czyste auto Biorąc pod uwage droge dojazdową może być słabo z tym
julian Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 a jaki problem z drogą dojazdową jest?
Administrator Evo Opublikowano 6 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Przypomina szwajcarski ser,przynajmniej już w okolicach numeru 41c
julian Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 widać, że dawno Cię tam nie było. conajmniej od 2 miesięcy jest piękny, równiutki asfalt, idealny wręcz;)
Administrator Evo Opublikowano 6 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 No byłem tylko dwa razy i to zdaje się jeszcze przed świętami,więc dobrze to słyszeć
Administrator Evo Opublikowano 6 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 dress code spełaniam teraz tak jak z pewnością żadne auto w okolicy,ale co z tego jak jutro jade na narty
julian Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 narty ważniejsze o pogadania o woskach...co za czasy;)
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 dress code spełaniam teraz tak jak z pewnością żadne auto w okolicy,ale co z tego jak jutro jade na narty Chyba należy się ban za takie stwierdzenia
Arglist Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 dress code spełaniam teraz tak jak z pewnością żadne auto w okolicy,ale co z tego jak jutro jade na narty Chyba należy się ban za takie stwierdzenia A brudnym można przyjechać ja swój umyje jak temperatura będzie bliższa +10
Łukasz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 A brudnym można przyjechać ja swój umyje jak temperatura będzie bliższa +10 Kolejny ban
Arglist Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 A brudnym można przyjechać ja swój umyje jak temperatura będzie bliższa +10 Kolejny ban Dzięki Łukasz wiedziałem, że chociaż ty mnie zrozumiesz
KubaCK Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 to ja też się piszę na tego spota W poniedziałem zamawiam urlop. Przyjadę z kolegą, z którym upiększamy fury - być może uda się już skończyć s60 R to się pochwalimy.
Administrator Evo Opublikowano 7 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Jaki ban ? Ja przecież jade w góry jako przedstawiciel forum,pomyśl ile ludzie moge nawrócić Bawcie się dobrze
Łukasz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja przecież jade w góry jako przedstawiciel forum,pomyśl ile ludzie moge nawrócić Od tej strony tego nie analizowałem Dobra, zostaje Ci to wybaczone
kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 taa opatentuj mycie sniegiem bez rysowania i zbijesz kasiure hehe Na spotkaniu bede, jak zwykle
KubaCK Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 dobra chłopaki - mogę potwierdzić przyjazd na 100 % (poza przypadkami ponad programowymi ) Co wziąść na takie spotkanie ?? O Sparkym już wiem. Brać jakieś kosmetyki ?? Może whiskey, koks, dziewczyny ?? Cokolwiek bo głupio tak z pustymi ręcami Przyjedziemy s60 R, mam nadzieję że będzie w miarę czysto. Bardzo jestem ciekaw waszej opinii co do pracy ...
Łukasz Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Brać jakieś kosmetyki ?? Może whiskey, koks, dziewczyny ?? Cokolwiek bo głupio tak z pustymi ręcami Kosmetyki nie potrzebne, ale reszta :-] Przyjedziemy s60 R, mam nadzieję że będzie w miarę czysto. Bardzo jestem ciekaw waszej opinii co do pracy ... Zanim dojedziecie to będzie cały usyfiony
kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 chlopaki zwykle sa tak nawaleni, ze i tak nic nie widza koks mozesz wziasc
kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 ja wezme decabit do usuwania smoly, ma takie raczej rozweselajace dzialanie
Lukasz20VT Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 No i doopa. U mnie od rana mocno sypie śnieg. Niestety ale w taką pogodę jazda tym autem to profanacja. Z resztą nie mam odwagi prowadzić 304KM w FWD i letnich gumach Toyo Proxes. To samobójstwo. Moją wizytę będę musiał przełożyć. Wybaczcie...
julian Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 ale spotkanie dopiero jutro, może jeszcze się rozpuści;)
Rekomendowane odpowiedzi