Administrator CleanerFreak Opublikowano 26 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 gdbyby nie ten fartuch to i tak by mu nic nie wyszlo dlatego ubrał i wyszło
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale strzeliłem minę A przy okazji, pamiętacie to BMW co przyjechało ? Podoba mi się tak fotka
julian Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Łukasz, nic sie nie martw i przypomnij sobie tzw. wampira;) lepiej tego nie wstawiaj na forum, bo bana dostane za tamtą minę;P
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Łukasz, nic sie nie martw i przypomnij sobie tzw. wampira;) lepiej tego nie wstawiaj na forum, bo bana dostane za tamtą minę;P Właśnie sobie i tą fotkę obejrzałem ... wampir i robot na jednym zdjęciu ... pięknie
metys Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 złej baletnicy przeszkadza nawet mankiet przy spódnicy Łukasz jako prawdziwy PRO nawet woskując kombinerkami nie rysuje lakieru ja na szczęście obrączki nie mam, na zegarekmnie nie stać, a ten od komunii przepiłem
metys Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 już nie bo nie mam więcej zegarków
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Łukasz jako prawdziwy PRO nawet woskując kombinerkami nie rysuje lakieru Prawie jak Chuck Norris ja na szczęście obrączki nie mam, na zegarekmnie nie stać, a ten od komunii przepiłem Spokojnie przyjdzie na Ciebie czas i któraś założy Ci na palec GPS
metys Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Spokojnie przyjdzie na Ciebie czas i któraś założy Ci na palec GPS powiem Ci, że chętnie . Może wpadnę do działu "ogłoszenia"
kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 dostaniesz ode mnie wosk na prezent slubny heh. panawiam pytanie, zaopiekowal by sie ktos maska na aucie ktorym przyjade? niebieski akryl.
julian Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 kanar, jasne! no w ogóle takiego pytanie nie powinieneś zadawać ja już rozgrzewam sprzęt może coś na tej masce wytestujemy, jak już będzie? ale to pytanie bardziej do Arka.
Przemek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 metys, lepiej nie wpadaj, bo to żadko dodaje obrączkę na palec. Łukasz, oczywiście, że ja to z uśmiechem pisałem, nie mniej jednak, zdarzyło mi sie kiedyś przeciągnąć zegarkiem po lakierze, jak również zdarzyło mi się, że mi dłoń z pada ześlizgnęła. Oczywiście, wierze w Twe umiejętności i ich nie neguje. Mam nadzieje, że je w końcu będę mógł poznać i podpatrzeć kilka technik od Ciebie i metysa. Schudłeś... Jak to zrobiłeś, opowiadaj. Metys, nie masz zegarka, coś Ci załatwimy....
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 ...zdarzyło mi sie kiedyś przeciągnąć zegarkiem po lakierze, jak również zdarzyło mi się, że mi dłoń z pada ześlizgnęła... Bo nie miałeś ubranego fartuszka PRO
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Schudłeś... Jak to zrobiłeś, opowiadaj. Zeszło jak na razie 17kg w ciągu 3,5 miesiąca Odpowiedni sposób odżywiania i to wystarczy ... uprzedzę pytanie, nie - nie jest to żadne głodzenie się tylko normalne jedzenie, ale odpowiednio dobranych produktów z odpowiednią dawką białek i węglowodanów (5 posiłków dziennie). A i jak ktoś chce schudnąć to jedna zasada - nie ma czegoś takiego jak "nie jedzenie po 19" - to najgorszy błąd odchudzających się. Ostatni posiłek musi być około 40 minut (1h) przed pójściem spać oraz pierwszy max. 40 minut (1h) po wstaniu Metys, nie masz zegarka, coś Ci załatwimy.... Nie ma sensu ... i tak następnego dnia sprzeda i kupi jakiś wosk
Przemek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Ja w ciągu 2 miesięcy poszedłem 12 kg w dół, ale czeka mnie jeszcze daleka droga... Uważasz, że sprzeda i za kase wosk kupi.... To nie dostanie zegarka. Co do odżywiania, to owszem, 5 posiłków, odpowiedniej jakości, zgodze się z Toba. Ja natomiast mam taki problem, że nie mam z kim na basen jeżdzić, a samemu to tak sie troche nie chce. Niestety, kazdy chętny do momentu, gdy się nie podaje konkretnego terminu, wtedy wychodzi, że nie ma czasu, że żona podała do stołu zupę za słoną, że wogóle to mu się gdzieś strój kąpielowy zgubił, i takie tam inne. Zresztą zasada działania występuje nie tylko odnośnie basenu... Cleaner Freak, poprawiłem sie, zakupiłem semi pro fartuszek Meg'sa.... Natomiast kumpel ma hafciarnie w domu i u niego postaram sie wychaftować ileś fartuszków, by miec na zmianę. Może z firmowym logo forum? A potem zacznę sprzedawać..... (btw koszt około 30 zł netto z wyhaftowanym logo, fartuszek z pełną regulacją wysokości i szerokości)
Przemek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 To może zrobimy listę firm i logotypów na fartuszkach i logo forum?
kanar Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 ja jestem chetny, odezwe sie na priv
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Natomiast kumpel ma hafciarnie w domu i u niego postaram sie wychaftować ileś fartuszków, by miec na zmianę.Może z firmowym logo forum? A potem zacznę sprzedawać..... (btw koszt około 30 zł netto z wychaftowanym logo, fartuszek z pełną regulacją wysokości i szerokości) Przemek, może dowiedz się co i jak, bo taka rzecz była by bardzo fajna. Ja się rozglądam za takim fartuszkiem - ten Arkowy był fajny tylko jakby ciut za krótki (jakieś 15 cm więcej by się przydało). Jakby był z takiego pluszowo-mikrofibrowego materiału z kieszonkami to w ogóle było by super.
julian Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 rewlacyjny pomysł, ja też chce fartuch, myślę, że nawet 3;)
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 rewlacyjny pomysł, ja też chce fartuch, myślę, że nawet 3;) Ja być może kupię sobie coś takiego
julian Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 zamiast kupować specjalny fartuch może lepiej po prostu doszyć kawałek materiału i wiazać, ew. coś z rzepem?
Administrator CleanerFreak Opublikowano 27 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Temat fartucha przeniesiony TUTAJ
Administrator CleanerFreak Opublikowano 14 Grudnia 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ponieważ test ręczników nie jest jeszcze przygotowany, a temperatura na zewnątrz nie zezwala na test kropelkowania, zapraszam jutro na luźne, przedświąteczne i ostatnie w tym roku rozmowy w hali od godziny 18-tej. Jak zwykle: napoje, słodycze i pizza w cenie wstępu. Chętnych proszę o wpisywanie się na listę. 1.CleanerFreak
Rekomendowane odpowiedzi