zeea Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Never give up! Zrzutka i działamy dalej
analyzator Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Słuchajcie a dajcie proszę technikalia. Rozmiar typ bazy, ruch, wyświetlenia. Invision jest płatne? Kto jest właścicielem domeny?
Administrator Administrator Opublikowano 13 godzin temu Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Prosimy wszystkich użytkowników, aby nie organizowali zbiórek ani innych inicjatyw finansowych. Decyzja o zamknięciu forum została podjęta przez właściciela forum. 1
analyzator Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @Administrator kto jest właścicielem forum? Jeśli ma być forum zamknięte zupełnie. Czy rozważacie przekazanie własności forum, baza domena software. Mam na to pomysł. Drodzy. My tu wszyscy jesteśmy gośćmi. I kustoszami. To jak z kilkudziesięcioletnim zabytkowym samochodem. Nie jesteś właścicielem a opiekunem. Należy do historii i przyszłych pokoleń. Masz obowiązki. Obowiązkiem jest zakończyć to z klasą. Myślałem o tym chwilę. Mam pomysły. Wręcz wydaje się to dosyć robialne. Pogadamy? 15
Moderator Eryczek Opublikowano 8 godzin temu Moderator Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Temat odblokowany.
PawelRDM Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Przykro się to czyta, może i nie jestem tu od zawsze ale pamiętam jak z wypiekami na buzi oglądałem relacje z pucowania zielonej fabii. Ostatnio mniej czasu to i mniej aktywności z mojej strony ale przeglądam regularnie. Bardzo szkoda, większość mojej wiedzy pochodzi z tego forum.
maciekelga Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Ehh szkoda, pomimo, że nie jestem super aktywnym użytkownikiem zawszę tu zaglądałem po wiedzę, po sprawdzone rozwiązania, żeby pooglądać różne projekty. Zdecydowanie szkoda...Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @BiałyGTi serio po prostu chce usunąć i tyle?
Administrator CleanerFreak Opublikowano 5 godzin temu Administrator Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Spokojnie - znajdziemy z pewnością jakieś sensowne rozwiązanie. Faktem jest, że po otrzymaniu nowych faktur za serwer i techniczne wsparcie (znów znacznie wyższe), postanowiłem nie przedłużać umów - stąd ta informacja o zamknięciu forum. Natomiast nie spodziewałem się tak pozytywnego rezonansu. Jestem zaskoczony, więc pracuję nad tym, aby forum dalej istniało. Dajcie mi / nam parę dni na przygotowanie rozsądnego planu. Mnie również zależy na tym, aby te wszystkie informacje i wypociny nie poszły do kosza. Pozdrawiam Wszystkich 7 11
Eidos71 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Właśnie otworzyłem ten temat i... Szok !!! Podpisuję się pod wszystkimi powyższymi postami - nie można i nie wolno zamykać forum !!! Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale (poza DW) jest to najprężniej działające i rozwinięte forum o tematyce detailingowej w Europie !!! Zakończenie działalności KA będzie dla polskiego detailingu tym, czym byłoby dla kultury zamknięcie Muzeum Luwr w Paryżu... KA to skarbnica wiedzy i doświadczeń. Bez tego forum "starzy detailerzy" jakoś sobie poradzą, ale zaczynający (lub planujący rozpocząć) przygodę z detailingiem / valetingiem będą mieli zdecydowanie pod górkę. YT i grupy na FB / Insta to nie wszystko... Zdaję sobie sprawę, że wprowadzenie opłat za członkostwo KA spowoduje odpływ części forumowiczów, ale 150 PLN rocznie to nie majątek - to raptem wyjście na jedną sobotnią imprezę (czasem takie wyjście generuje większe koszty). Liczę na to, że uda się utrzymać działanie forum i czekam na dalszy rozwój (pozytywny) sytuacji. 9
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 13 minut temu Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 minut temu @CleanerFreak my także jako marka oferujemy wsparcie finansowe rzeczywiście mozna tutaj merytoryczne i pogadać, przekazać wiedze a także wsłuchać sie w głosy użytkowników. Niestety żadna grupa na fb tego nie da
Rekomendowane odpowiedzi