Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie a dajcie proszę technikalia.

Rozmiar typ bazy, ruch, wyświetlenia. Invision jest płatne? Kto jest właścicielem domeny?

Opublikowano

@Administrator kto jest właścicielem forum? Jeśli ma być forum zamknięte zupełnie. Czy rozważacie przekazanie własności forum, baza domena software. Mam na to pomysł.

Drodzy. My tu wszyscy jesteśmy gośćmi. I kustoszami. To jak z kilkudziesięcioletnim zabytkowym samochodem. Nie jesteś właścicielem a opiekunem. Należy do historii i przyszłych pokoleń. Masz obowiązki. 

Obowiązkiem jest zakończyć to z klasą. 

Myślałem o tym chwilę. Mam pomysły. Wręcz wydaje się to dosyć robialne. Pogadamy?

• Lubię to 15
Opublikowano

Przykro się to czyta, może i nie jestem tu od zawsze ale pamiętam jak z wypiekami na buzi oglądałem relacje z pucowania zielonej fabii. Ostatnio mniej czasu to i mniej aktywności z mojej strony ale przeglądam regularnie. Bardzo szkoda, większość mojej wiedzy pochodzi z tego forum. 

Opublikowano

Ehh szkoda, pomimo, że nie jestem super aktywnym użytkownikiem zawszę tu zaglądałem po wiedzę, po sprawdzone rozwiązania, żeby pooglądać różne projekty. Zdecydowanie szkoda...

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Spokojnie - znajdziemy z pewnością jakieś sensowne rozwiązanie.

Faktem jest, że po otrzymaniu nowych faktur za serwer i techniczne wsparcie (znów znacznie wyższe), postanowiłem nie przedłużać umów - stąd ta informacja o zamknięciu forum.
Natomiast nie spodziewałem się tak pozytywnego rezonansu.
Jestem zaskoczony, więc pracuję nad tym, aby forum dalej istniało.
Dajcie mi / nam parę dni na przygotowanie rozsądnego planu.
Mnie również zależy na tym, aby te wszystkie informacje i wypociny nie poszły do kosza. 

Pozdrawiam Wszystkich

• Lubię to 7
  • Super 11
Opublikowano

Właśnie otworzyłem ten temat i... Szok !!! Podpisuję się pod wszystkimi powyższymi postami - nie można i nie wolno zamykać forum !!! Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale (poza DW) jest to najprężniej działające i rozwinięte forum o tematyce detailingowej w Europie !!! Zakończenie działalności KA będzie dla polskiego detailingu tym, czym byłoby dla kultury zamknięcie Muzeum Luwr w Paryżu... KA to skarbnica wiedzy i doświadczeń. Bez tego forum "starzy detailerzy" jakoś sobie poradzą, ale zaczynający (lub planujący rozpocząć) przygodę z detailingiem / valetingiem będą mieli zdecydowanie pod górkę. YT i grupy na FB / Insta to nie wszystko... Zdaję sobie sprawę, że wprowadzenie opłat za członkostwo KA spowoduje odpływ części forumowiczów, ale 150 PLN rocznie to nie majątek - to raptem wyjście na jedną sobotnią imprezę (czasem takie wyjście generuje większe koszty). Liczę na to, że uda się utrzymać działanie forum i czekam na dalszy rozwój (pozytywny) sytuacji.

• Lubię to 9
  • Dystrybutor
Opublikowano

@CleanerFreak my także jako marka oferujemy wsparcie finansowe  🙂 rzeczywiście mozna tutaj  merytoryczne i pogadać, przekazać wiedze a także wsłuchać sie w głosy użytkowników.  Niestety żadna grupa na fb tego nie da 😞