spons Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Na ja jak narazie sam na sobie przekonalem sie ze nano sie trzyma a zwykly sealant znikl po zimie
Master kecav Opublikowano 7 Lutego 2011 Master Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 ja jak narazie sam na sobie przekonalem sie ze nano sie trzyma a zwykly sealant znikl po zimie To może napisz nam, jakie to nano i jaki to zwykły selant?
spons Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Pisalem w innym temacie, nie zasmiecajmy Jankowi topicu.
Dystrybutor Michas Opublikowano 7 Lutego 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Pisalem w innym temacie, Też bym się chętnie dowiedział a nie wszystko da się znaleźć. Jakbyś podsunął link do tematu to myślę, że autor wątku też chętnie przeczyta.
spons Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Prosze bardzo http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... start=1875 strona chyba 127 lub 126.
Administrator Evo Opublikowano 7 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 To co masz na aucie,i to co jest na Allegro nie ma ze sobą nic wspólnego
Jan Wronowski Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie mam zamiaru bawić się w "nano" powłoki Biorę Duraglossa, bo dużo jeżdżę i lubię szklisty połysk (tu zawiódł mnie wosk naturalny). Co do zasmiecania, jeśli rozmowa jest o tym o co zapytałem to nie jest to raczej zasmiecanie Jesli rozmowa przeniosłaby sie na tarcze lub olej to już tak
spons Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 bo dużo jeżdżę i lubię szklisty połysk (tu zawiódł mnie wosk naturalny). To tez wlasnie jest to czego potrzebujesz Evo, zdaje sobie z tego sprawe
Jan Wronowski Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Jakoś nie jestem przekonany btw nie należe do osób leniwych w detailingu a denerwuje mnie tylko brak tego sealantowego połysku Więc miał ktoś do czynienia z qd CG Hybrid V7?
Jan Wronowski Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Mas zmoże jakieś zdjęcia po tym C1?
spons Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Tu cos jest na 2 stronie ale za wiele nie obrazuje ;/ http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=15 Poszukam czegos jeszcze na kompie, moze cos znajde.
Jan Wronowski Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 OK, z góry dzięki Czy produkt 303 do plastików (cos a`la Aerospace protectant ?) mozna stosować na oponach? Jaki to da efekt? I jaka będzie wytrzymałość...?
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Jan Wronowski, a propos V7... użyłem go dopiero raz, więc nie mogę powiedzieć nic specjalnego, ale z pierwszych spostrzeżeń... 1) ładnie pachnie 2) trzeba go dobrze wetrzeć w powierzchnię i najlepiej poprawić miękką fibrą, ponieważ potrafi zostawić smugi 3) zostawia bajeczny szklisty blask 4) jest drogi Wcześniej z takich ulepszonych detailerów stosowałem QD+ i jest dla mnie cały czas The Best... ale V7 kupiłem aby współgrał z sealantowym zestawem
lakikwap Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 do selanty to chyba QD FK by pasował dobrze.
Wax Paradise Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Do sealantów Duragloss najlepiej sprawdza się QD Fast Clean & Shine #921 oraz warto co miesiąc-dwa zastosować Duragloss Aquawax #951 (aby nadać jeszcze większej szklistości). Nie zostawiają smug, super pachną i wydajność jest niesamowita One się łączą na lakierze z sealantami Duragloss.
Jan Wronowski Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 ok, dzięki w takim razie kupie #921
Jan Wronowski Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam po długiej nieobecności W związku z wolną sobotą zrobiłem lekko korektę lakieru (ręczną ) i nałozyłem Duragloss #111 Zewnątrz: - glinkowanie BH - Meguiars UC - Meguiars SwirlX - dwa aplikatory "tri colour" - Duragloss Bonding Agent - Dwie warstwy #111 Opony: - wymyte APC i nałożony dressing Turtle - czekam na jego skończenie... Srodek: Plastiki APC i 303 Aerospace Przepraszam za mało zdjęc ale po skończonej robocie nie miałem na nic siły... Efekt przerósł moje oczekiwania... Nie zdecydowałem się na wosk naturalny ponieważ dużo jeżdżę i prawie nigdy nie mam czasu na pełen proces - cleaner + wosk.. Więcej zdjęć wkrótce... Pozdrawiam
R0N1N Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Auto wygląda naprawdę rewelacyjnie.
kaffel123 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Fajna furka i co dla mnie ważne nie jest to kolejne z bmw w czarnym kolorze. Twój kolor naprawdę fajnie pasuje do tego auta a co do samej pracy bardzo w porządku.
Jan Wronowski Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzięki, do idealnego lakieru jeszcze trochę brakuje (tylko praca ręczna) - na tylnym zderzaku jeszcze trochę głębszych rysek pozostało. Ale i tak jestem zadowolony z efektu, natomiast moje ręce nie szczególnie...
kaffel123 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Drobne ryski zawsze powstaną. Jak to mówią jak nie jeździsz nic się nie stanie. Ale auto wywołuje respekt na ulicy. Sam mam od czasu do czasu pośmigać x5 kuzyna to jest po prostu czołg he he.
Jan Wronowski Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie tylko dobrze wygląda ale tez dobrze jeździ Zawsze jest łyso kolesiom z 4.2 TDI w Q7 lub nawet a6 avant
DAMIAN1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Swietny Kolor Dobra robota i nie złe BMW Gratki za pracę
yukon Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jan Wronowski nie rób z siebie typowego gościa z BMW jaki masz motor? bo mnie nie wzięła jeszcze żadna X6 czy X5 w dieslu
Rekomendowane odpowiedzi