Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rozrasta mi się liczba kosmetyków i zaczyna mi brakować miejsca :-]

pomyślałem by zakupić torbę/organizer na kosmetyki i akcesoria (kosmetyki, MF, pady polerskie, nawet i polerkę)

Znalazłem tylko Meguiar's Trunk Organizer.

Czy ktoś z Was posiada takową torbę/organizer?

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jak dla mnie jest to samo co zwykła torba jedynie z logiem Megsa, kup zwykła torbę..

Posted

Ja po raz kolejny zaproponuje torbę narzędziowa:) Yato ma takie rzeczy, albo proline, stanley czy cokolwiek innego;)

Posted

Każdy ma swoje rozwiązanie;-) Ja mam cztery pojemniki/kontenery i zwykłą dużą torbę sportową. Pojemniki kupowałem w marketach zwykłym i budowlanym. A wybór sportowych/niedrogich toreb jest na allegro. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Posted

kocos, też ją widziałem o nOxa... tylko to na polerkę+akcesoria. potrzebowałbym zatem drugiej na buteleczki, atomizery, aplikatory, MF itd itp :)

Posted

czyli najlepiej jakaś z przegrodami w środku

coś tędy nr aukcji allegro 1053157949

Posted

ja mam Meguiar's International Kit Bag, mieści się w niej das-6 z 6 padów kilka butelek mikrofibr i aplikatorów, jest w sumie za mała, i strasznie droga, ja ją dostałem jako gratis

• Partner forum
Posted

W kauflandzie za 17zł są ciekawa pojemniki plastikowe z wysuwaną rączką i na kółkach. ( wygląda podobnie jak ta z linku wyżej tylko komora jest jedna i bez pokrywki a wysokość taka że każdy spray wejdzie bez problemu i nie będzie wystawał). Ciekawe rozwiązanie dla tych co trzymają kosmetyki w pojemnikach a tu są do tego kółka i wysuwana rączka ;)

Posted

jak zakupię :)

[ Dodano: 9 Sierpień 2010, 14:42 ]

zrobiłem na szybko fotkę - nie kupiłem jednak bo ostała się jedna "uszkodzona" sztuka...

937090820101422.jpg

Posted

CAR CRAZY, to u Ciebie też tak wyglądało? bo ja znalazłem tylko ten jeden uszkodzony bez opakowania - także nie wiem czy to kompletny towar..

• Partner forum
Posted

scrabit, tak to kompletne , ona się składa na płasko, po złożeniu zajmuje mało miejsca ok tyle co 2 laptopy położone jeden na drugim.

Posted

Dokladnie - ja widzialem je w sobote w K, to jest skladany kosz tyle, ze ma koleczka i rozkladany uchwyt, calkiem sprytne.

• 8 months later...
Posted

odkurzę trochę temat, przez jakiś czas woziłem kosmetyki w ruchomym warsztacie stanleya

get_image.php?mode=full&image_name=STA193968

Na dłuższą metę wożenie tego zestawu było uciążliwe z jego ciągłym rozkładaniem plus nie wszystkie butelki z QD mieściły się w dolnej części. Postanowiłem trochę poszperać i coś zanabyć. Torba Yato wspomniana wcześniej było faworytem ale do czasu. Znalazłem torbę Stanleya (niestety 2x droższa) większą od Yato, 2x lepiej wykonaną i z mnóstwem kieszeni dodatkowych. Detale torby:

Wykonana z mocnego tkanego nylonu 1200x12000 Denier

Wtopione polipropylenowe dno zabezpieczając przed wilgotnym podłożem

Wygodne ergonomiczne ramiączko

Metalowa uchwyt z ergonomiczną bimateriałową nakładką

Sztywna konstrukcja ścian torby ułatwiająca przegląd i dostęp do narzędzi

Pojemne kieszenie boczne

Zasuwana kieszeń na piłę

Wymiary: 60 x 30 x 35 cm

A więc sporawa. Byłem w pełnym szoku ile się w niem zmieściło. Torba wyglada tak:

get_image.php?mode=full&image_name=STA193957

Jakby ktoś był zainteresowany to mogę wrzucić foty real plus pokazać ile się zmieściło :D

Cena to około 150 zeta więc nie mało ale z doświadczenia wiem że te torby są pancerne...