scrabit Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Rozrasta mi się liczba kosmetyków i zaczyna mi brakować miejsca pomyślałem by zakupić torbę/organizer na kosmetyki i akcesoria (kosmetyki, MF, pady polerskie, nawet i polerkę) Znalazłem tylko Meguiar's Trunk Organizer. Czy ktoś z Was posiada takową torbę/organizer?
etiv Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 jak dla mnie jest to samo co zwykła torba jedynie z logiem Megsa, kup zwykła torbę..
proximo Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 ja bede kupowal na dniach pojemnik ikea + przykrywka wymiary optymalne no i cena kolo 20 zl calosc
kuflik Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja po raz kolejny zaproponuje torbę narzędziowa:) Yato ma takie rzeczy, albo proline, stanley czy cokolwiek innego;)
MetalMagnes Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Każdy ma swoje rozwiązanie;-) Ja mam cztery pojemniki/kontenery i zwykłą dużą torbę sportową. Pojemniki kupowałem w marketach zwykłym i budowlanym. A wybór sportowych/niedrogich toreb jest na allegro. Każdy znajdzie coś dla siebie.
kocos Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 ja mam zamiar to kupić http://mrcleaner.pl/Torba-do-Kestrela-D ... p1102.html prócz tego mam plastikowy pojemnik curver 14 litrowy ( kupiłem w biedronce dobra cena bo 11 zł )
scrabit Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 kocos, też ją widziałem o nOxa... tylko to na polerkę+akcesoria. potrzebowałbym zatem drugiej na buteleczki, atomizery, aplikatory, MF itd itp
kocos Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli najlepiej jakaś z przegrodami w środku coś tędy nr aukcji allegro 1053157949
scrabit Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 nie wklejaj linków a jedynie nr aukcji...
malkolm Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 ja mam Meguiar's International Kit Bag, mieści się w niej das-6 z 6 padów kilka butelek mikrofibr i aplikatorów, jest w sumie za mała, i strasznie droga, ja ją dostałem jako gratis
red Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Torba Dodo jest fajna: Dodo Juice Tooled Up Detailing Bag Zamówiłem sobie jedną, choć ta cena to zdecydowanie przesada
kuflik Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 red, tu masz to samo ze wspomnianego yato;p Model torby to YATO YT-7435 koszt- 75pln, zależy od miejsca zakupu. Ja osobiście czaje się na taki zestaw: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=153720
scrabit Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 kuflik, z tą drugą propozycją trafiłeś w sedno!
kocos Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ja osobiście czaje się na taki zestaw: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=153720 http://www.buckandhickman.com/find/keyw ... 79?image=4
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 W kauflandzie za 17zł są ciekawa pojemniki plastikowe z wysuwaną rączką i na kółkach. ( wygląda podobnie jak ta z linku wyżej tylko komora jest jedna i bez pokrywki a wysokość taka że każdy spray wejdzie bez problemu i nie będzie wystawał). Ciekawe rozwiązanie dla tych co trzymają kosmetyki w pojemnikach a tu są do tego kółka i wysuwana rączka
scrabit Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jak zakupię [ Dodano: 9 Sierpień 2010, 14:42 ] zrobiłem na szybko fotkę - nie kupiłem jednak bo ostała się jedna "uszkodzona" sztuka...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 scrabit, Dokładnie to ten "Model"
scrabit Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, to u Ciebie też tak wyglądało? bo ja znalazłem tylko ten jeden uszkodzony bez opakowania - także nie wiem czy to kompletny towar..
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 scrabit, tak to kompletne , ona się składa na płasko, po złożeniu zajmuje mało miejsca ok tyle co 2 laptopy położone jeden na drugim.
aro_77 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dokladnie - ja widzialem je w sobote w K, to jest skladany kosz tyle, ze ma koleczka i rozkladany uchwyt, calkiem sprytne.
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 odkurzę trochę temat, przez jakiś czas woziłem kosmetyki w ruchomym warsztacie stanleya Na dłuższą metę wożenie tego zestawu było uciążliwe z jego ciągłym rozkładaniem plus nie wszystkie butelki z QD mieściły się w dolnej części. Postanowiłem trochę poszperać i coś zanabyć. Torba Yato wspomniana wcześniej było faworytem ale do czasu. Znalazłem torbę Stanleya (niestety 2x droższa) większą od Yato, 2x lepiej wykonaną i z mnóstwem kieszeni dodatkowych. Detale torby: Wykonana z mocnego tkanego nylonu 1200x12000 Denier Wtopione polipropylenowe dno zabezpieczając przed wilgotnym podłożem Wygodne ergonomiczne ramiączko Metalowa uchwyt z ergonomiczną bimateriałową nakładką Sztywna konstrukcja ścian torby ułatwiająca przegląd i dostęp do narzędzi Pojemne kieszenie boczne Zasuwana kieszeń na piłę Wymiary: 60 x 30 x 35 cm A więc sporawa. Byłem w pełnym szoku ile się w niem zmieściło. Torba wyglada tak: Jakby ktoś był zainteresowany to mogę wrzucić foty real plus pokazać ile się zmieściło Cena to około 150 zeta więc nie mało ale z doświadczenia wiem że te torby są pancerne...
rogo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 daniels - wrzuc real foto jak to wygląda zapakowane [/b]
Rekomendowane odpowiedzi