Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Tedek564 napisał(a):

Jakie woski polecacie które maksymalnie łatwo się docierają. Cena w sumie nie gra roli. Do srebrnego auta.

FunkyWitch, łatwizna, przyjemne. Z b.dobrymi właściwościami

• Lubię to 1
Posted

Dodo Juice - wiele wersji, do każdego typu lakieru. Typowe letniaczki do smarowania przy piwku z super zapachami i bdb wyglądem. 

• Lubię to 1
Posted
1 godzinę temu, lukeu napisał(a):

Dodo Juice - wiele wersji, do każdego typu lakieru. Typowe letniaczki do smarowania przy piwku z super zapachami i bdb wyglądem. 

Jednak widziałem wideo, ze np. purple haze łatwiej się makłada niz Blue Velvet. Ktore z tych rodzai docierają się najfajniej?

36 minut temu, AudiBlask napisał(a):

@Tedek564 wosk Gyeona 

a jaki dokladnie?

Posted

@Tedek564 nie wiem, lata temu miałem trzy rękawice od nich. Z każdej z nich po paru tygodniach wyłaziło garściami włosie. Od tamtej pory obiecałem sobie, że już nigdy nie kupie nic z tej firmy.

Posted

Mikrofibrowe? Brat myje q2m już kilka lat, wszystko z nią git.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Posted

Na YT pewien ziomeczek poleca wosk Uber truskawkowy, podkreśla to ,że aplikacja bajeczka, uderzejnie zacne. Nie mge tego znaleźć na necie do kupienia

Posted

@Tedek564 Dodo Juice Rainforest Rub,  wspomniany Gyeon,  Funky Witch, Infiniti Wax Diablo, Pinacle Souveran... Wszystkie mega przyjemne w aplikacji i dotarciu 🙂

Posted
6 godzin temu, Tedek564 napisał(a):

Na YT pewien ziomeczek poleca wosk Uber truskawkowy, podkreśla to ,że aplikacja bajeczka, uderzejnie zacne. Nie mge tego znaleźć na necie do kupienia

i nie znajdziesz, bo uber takiego nie produkuje. https://autonablask.pl/sklep/?q=uber .    a kolega /ziomeczek pewnie nie tą dziurką wciąga i bajdurzy ;-)

• Haha 1
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...