krzysiek555 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2023 Witam czy ktoś używa dyfuzora, czy jest zadowolony? Jakiej firmy polecicie?
DaV Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2023 @krzysiek555 Chodzi ci o zapachy mocowane w kratkę nawiewu? Dostałem kiedyś do większego zamówienia w aso bmw coś takiego Zapach jak to w przypadku każdego innego w kratkę nawiewu długo się unosił, zdecydowanie dłużej niż wszystkie zawieszki i psikane z atomizera ale zdecydowanie nie wart swojej ceny. Jeśli miałbym za to płacić to w życiu bym tego nie kupił. Natomiast bardzo lubię Stosunek cena/jakośc całkiem fajny jeden z moich ulubionych form zapachu w aucie na dzień dzisiejszy Nie wiem czy miałeś na myśli zapachy w kratę czy nie bo dyfuzor to szerokie pojęcie
krzysiek555 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 No tak źle określiłemmysalem o takim elektrycznym z Basesusa na olejki
grochu70 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 Prostaff ma w swojej ofercie dyfuzor na baterie - może coś takiego Tobie przypasuje . Z opisu wynika , że to bardziej neutralizator zapachów , ale zostawia ponoć delikatny zapach.
MMCzysci Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 Mogę tylko napisać, że A5, które czyściłem miało takie urządzenie. Producenta ani rodzaju zapachu nie znam, ale działało to genialnie, won bardzo przyjemna, dawka taka, że i nienachalna przy okazji.Wyryte w skale z S20 FE 5G
krzysiek555 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dokładnie o ten mi chodzi https://allegro.pl/oferta/baseus-nawilzacz-powietrza-do-domu-samochodu-11510157519 W A5 miał coś podobnego?
MMCzysci Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Tak, w ten deseń. Co jakiś czas sobie psikało, ale nie czułem, żeby było jakoś za mocno, albo żebym miał tego zapachu dość - to zresztą pewnie do ustawienia jest. Jeśli o mnie chodzi - kupiłbym.Wyryte w skale z S20 FE 5G
krzysiek555 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 No właśnie zapachów jest mnóstwo, można coś pod siebie znaleść,zamówię go zoabczymy jak będzie działać
analyzator Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Na nawiew nie kupuję. Lata temu jeden mi pociekł i uszkodził optycznie element kratki. Psikam czasem, raz na rok wrzucę coronado pod fotel. Dzisiaj akurat kupiłem mój hit - k2 truskawkę. Po dychu w biedrze, przez przypadek. Cieszę się jak dziecko.
MMCzysci Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 A ja tradycyjnie... niebieski albo czarny WB. Śmiejcie się jak chcecie #mojelusterkomojwybor#wobroniechoinekWyryte w skale z S20 FE 5G
powalla Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Poniże 30zł jest "Odświeżacz powietrza dyfuzor Glade 269 ml 540 g" i ustawiając automatyczne psiknięcie co 36minut trzyma to 2 miesiące . Niby duże toto ale przy kombi lub hb dając w bagażniku fajnie zapach się roznosi po aucie , a w sedanie zawsze można np. pod fotel wsadzić lub pod kokpit.
krzysiek555 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2023 Jeszcze Panowie jest taki na aku bez kabli tylko nie wiem jak z uzupełnianiem. Wczoraj kupiłem ten co wyżej leje się wodę i daje zapach jaki chce, będę testował dam znać co i jak. Poniżej myślę o tym Baseus Dual 229,99 zł 30%OFF | Baseus odświeżacz powietrza do samochodu dwuportowy perfumy inteligentna kontrola aplikacji zapach samochodowy z światło RGB do automatycznej bezstopniowej regulacji dyfuzor samochodowyhttps://a.aliexpress.com/_ExrB8L7
Rekomendowane odpowiedzi