keza Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Domel ale Ty tylko odpisałeś. Bardzo mnie to cieszy
Slovak Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ja jestem w piątek na dniu zamkniętym dla studiów i w sobotę na dniu otwartym 1
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ja będę @Slovak cos więcej o sobocie? Od której do której? Itp. i pytanie o parking? Bo nie wiem jak się przygotować
xadamx Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 O ile nic złego się nie wydarzy będę ja @PiterG i @robo
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Streat napisał(a): Ja będę @Slovak cos więcej o sobocie? Od której do której? Itp. i pytanie o parking? Bo nie wiem jak się przygotować Nie spodziewałbym się parkingów wolnych wokół siedziby MRC podejrzewam, że będą setki gości i aut Ale parkingi masz wokoło - czyli centrum handlowe https://www.google.pl/maps/@50.2686302,19.0622985,801m/data=!3m1!1e3 Można sobie spacerkiem podejść Możemy się spiknąć gdzieś wcześniej i podjechać razem - ja będę jechać od strony Warszawy Do MRC mam jakieś 10km.
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Domel napisał(a): Ale parkingi masz wokoło - czyli centrum handlowe darmowe czy płatne orientujesz sie? bo pod centrami handlowymi lubią być płatne parkingi a wole wiedzieć wczesniej zeby przygotowac sie z drobnymi
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Streat napisał(a): darmowe czy płatne orientujesz sie? bo pod centrami handlowymi lubią być płatne parkingi a wole wiedzieć wczesniej zeby przygotowac sie z drobnymi Powiem szczerze ostatni raz w tych sklepach bylem 3 lata temu Ale z tego co wiem nie ma tam płatnych parkingów - @Slovak robisz tam zakupy? są parkometry? Jak coś potrzeba wal do mnie na whatsupie możemy sie spiknąć wcześniej i razem podjedziemy Podejrzewam ze nie ma sie co pchac pod siedzibe MRC bo bedzie gruuuuuuuubo tłoczno
keza Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ja raczej będę koło 9 tej bo mam trochę kilometrów do przejechania . @Domel będę się kontaktował z Tobą. Dajcie znać jak z tymi płatnościami za parking. To trzeba będzie chyba jednak wcześniej wyjechać
Slovak Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Domel, nie byłem tam nigdy Ikea ma chyba płatny parking. W sobotę z @Gardor będziemy coś po 8 na miejscu 1
Slovak Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @keza, bogactwo 60zł za 160km autostrady
keza Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Slovak tego jeszcze nie wiem czy skorzystam z autostrady. Możliwe że w waszą stronę tak będzie ale z powrotem będę mógł pojechać drugą stronę. Na tą chwilę rozważam trasę bo jadę z całą swoją ferajną a jeszcze trzeba przystanek uwzględnić. Mam czas do soboty rano na decyzje
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 13 minut temu, Slovak napisał(a): będziemy coś po 8 na miejscu Grubo Ja bede jeszcze spać o tej porze No chyba ze mnie obudzicie po drodze haha 24 minuty temu, keza napisał(a): To moja wycieczka jedź góra przez Olkusz i się spikniemy 1
xadamx Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Domel napisał(a): Halo, halo. Ale tu na mapie "jest ściernisko"
Administrator AreK Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ja niestety obstawiam AutoNostalgię w Warszawie.
doniek77 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Też się wybieram, prawie 3h drogi także po 6 rano muszę wyjechać
wojtecki Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Jedzie ktoś z Wrocławia może i chce mnie zabrać ?
osiolek1204 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Panowie wszystkie zaznaczone parkingi są darmowe i nie ma problemu w godzinach porannych zaparkować. Można również zaparkować koło serwisu BMW natomiast może się robić ciasno koło południa. 1 1
D@ViD Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Jesteśmy po pierwszy dniu. Zapraszamy Wszystkich na stanowisko @Funky Witch bedziemy gotować wosk na żywo ni i powstał FussoWitch jak ktoś nie będzie chciał woskować, to te dwa ziomki z foto zajmą się Wami @nervus 6 3
osiolek1204 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Streat Ktoś tu stanął na zakazie. Fajnie się świeci Honda . Veni, vidi, Kupici. Pierwsza imprezka zaliczona. @Funky Witch Fajne smakołyki na stojakach. 3 3
xadamx Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Gardor@Slovak pozdrowienia dla was i dzięki za pogaduchy. @D@ViD dzięki za spotkanie. Do następnego. 2
Moderator Domel Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Dzieki wszystkim za super spotkanie było mega brakło czasu zeby ze wszystkimi na spokojnie obgadac 3
aeropro Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W dniu 19.04.2023 o 11:02, Slovak napisał(a): @Domel, nie byłem tam nigdy Ikea ma chyba płatny parking. W sobotę z @Gardor będziemy coś po 8 na miejscu żebym ja wiedział, że z Niepołomic ktoś jedzie to też bym się wybrał...
keza Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Domel dzięki bardzo, fajnie było pogadać 14 godzin temu, D@ViD napisał(a): dwa ziomki z foto zajmą się Wami Ten drugi grozniejszy 3 godziny temu, xadamx napisał(a): @Gardor@Slovak pozdrowienia dla was i dzięki za pogaduchy. Szkoda chłopaki, że się nie poznaliśmy bo byliśmy blisko siebie. Mam nadzieję, że następnym razem to poprawimy 1
Rekomendowane odpowiedzi