Avernus Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Siema. Możecie powiedzieć, o ile to nie tajemnica jakiego odkurzacza używacie i narzędzia do usuwania mocno wżartego piasku itp z dywaników, podłogi samochodu bez niszczenia materiału. Dzięki pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMCzysci Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 https://www.pielegnacjaaut.pl/monster-shine-metal-cleaning-brush-ii-metalowa-szczotka-do-odkurzania-i-czyszczenia-tapicerkiWyryte w skale z S20 5G FE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gardor Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 8 godzin temu, Avernus napisał: narzędzia do usuwania mocno wżartego piasku Jak masz dostęp do mocnego kompresora to Tornador robi robotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejay24h Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Wkrętarka,szczotka, odkurzacz, i tak do usranej.. kompresora się jeszcze nie dorobiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiziorDZN Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Karcher WD3 i szczotka druciana, jeszcze nie miałem nigdy problemu żeby coś nie wyszło albo, żeby zniszczyło materiał. Fakt, tornador był by lepszy ale przede wszystkim szybszy i łatwiejszy w obsłudze bo szczotką trzeba się nieźle namachać przy szczurach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkelinho Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Jak masz dostęp do mocnego kompresora to Tornador robi robotę Cześć, polecił byś może jakiś dobry kompresor pod tornador, który by dawał by radę z tornadorem?Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold_Car Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 @KiziorDZN chyba nie robiłeś grande punto? , tam jest wykładzina beznadziejna, mechaci się strasznie przy odkurzaniu a co dopiero jak by ją potraktować szczotką, nawet nie myślę ile kłaczków byś musiał zbierać .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Do takiej większej polecam dokupić małą metalową szczotkę od adbl Little rascal Gold. I takim zestawem można bez problemu objechać wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts