Avernus Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Siema. Możecie powiedzieć, o ile to nie tajemnica jakiego odkurzacza używacie i narzędzia do usuwania mocno wżartego piasku itp z dywaników, podłogi samochodu bez niszczenia materiału. Dzięki pozdrawiam.
MMCzysci Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 https://www.pielegnacjaaut.pl/monster-shine-metal-cleaning-brush-ii-metalowa-szczotka-do-odkurzania-i-czyszczenia-tapicerkiWyryte w skale z S20 5G FE
Gardor Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 8 godzin temu, Avernus napisał: narzędzia do usuwania mocno wżartego piasku Jak masz dostęp do mocnego kompresora to Tornador robi robotę
deejay24h Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Wkrętarka,szczotka, odkurzacz, i tak do usranej.. kompresora się jeszcze nie dorobiłem
KiziorDZN Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Karcher WD3 i szczotka druciana, jeszcze nie miałem nigdy problemu żeby coś nie wyszło albo, żeby zniszczyło materiał. Fakt, tornador był by lepszy ale przede wszystkim szybszy i łatwiejszy w obsłudze bo szczotką trzeba się nieźle namachać przy szczurach.
Enkelinho Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Jak masz dostęp do mocnego kompresora to Tornador robi robotę Cześć, polecił byś może jakiś dobry kompresor pod tornador, który by dawał by radę z tornadorem?Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Gold_Car Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @KiziorDZN chyba nie robiłeś grande punto? , tam jest wykładzina beznadziejna, mechaci się strasznie przy odkurzaniu a co dopiero jak by ją potraktować szczotką, nawet nie myślę ile kłaczków byś musiał zbierać ....
Lukaso Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Do takiej większej polecam dokupić małą metalową szczotkę od adbl Little rascal Gold. I takim zestawem można bez problemu objechać wszystko
Rekomendowane odpowiedzi