ghost Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Dajcie znać jak wynik realnej trwałości wzrokowo
Aivars Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 Czy ktos juz moze okreslic trwalosc tego dressingu ? @Domel ?
Moderator Domel Opublikowano 30 Maja 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 1 godzinę temu, Aivars napisał: Czy ktos juz moze okreslic trwalosc tego dressingu ? @Domel ? Jeszcze niestety nie.
damiano2007 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jestem jak dziecko dzisiaj przyszedł Janus, a już wczoraj od razu po zamówieniu oponka gotowa do zabawy była 3 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zamieszamy link do tematu z bardzo fajnie przeprowadzonymi testami JANUSA 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 6 Października 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 ...dressing do opon JANUS wystarczy na zabezpieczenie nawet 70 kompletów opon?
marcineke Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 Jakieś 2 tygodnie temu nałożyłem Janusa na opony, wyczyszczone porządnie, wyschnięte, efekt bajka, byłem zachwycony niby połysk ale taki nie świecący a mokry....i pracę mówiąc po tygodniu połysk znikł, hydro dalej dobre ale po 2 tygodniach już nałożyłem inny środek choć tylko umyłem opony delikatnie bez ściągania starego dressingi i nałożyłem coś innego . Wygląd rewelacja ale nie spotkałem jeszcze dressingi do opon który wytrzymałaby więcej niż 2 tygodnie w niezmiennym stanie a mam ich 22 rodzaje..... Reasumując Janus będzie moim ulubionym, napewno w top 3 moich dressingów. 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2022 @marcineke Trwałość samego połysku i przyciemniania to jedno, jednak większość dessingów zdecydowanie dłużej zachowuje swoje właściwości samooczyszczające, dzięki czemu opona prezentuje się o wiele lepiej niż gdyby nie była zabezpieczona Cieszymy się, że efekt wizualny tak przypadł do gustu
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Lipca Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lipca Dołączyłem do fanów Janusa Na oponkach efekt jest rewelacyjny: Zużycie 10 gramów na komplet 19ek. Dołączony aplikator bardzo praktyczny. Poza kształtem, trzeba zwrócić uwagę że ma bardzo zwartą strukturę przez co nie pije zbyt dużo produkty i nie ugina się pod naciskiem w czasie aplikacji. 1
Rekomendowane odpowiedzi