Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @MikeLBN Przykro nam, że produkty nie spełniły Pana oczekiwań.
DZIADZIA Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W dniu 17.03.2021 o 16:40, Karbo napisał: @Fireball a jak z aplikacją na mokry lakier? Nadaje się do aplikacji na wilgotny lakier na którym jest powłoka? Lepiej niż na sucho W dniu 24.04.2021 o 11:49, Marcin napisał: można kłaść go na szyby boczne, tylne ? czy tylko zalecane na lakier i szyby omijać ? Można 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @DZIADZIA Możesz się podzielić wrażeniami, jak udało Ci się już przetestować produkt My mamy dla Was nagranie z hydrofobowością produktu: https://www.facebook.com/fireballpoland/videos/773326033706441
DZIADZIA Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, FIREBALL napisał: Możesz się podzielić wrażeniami, jak udało Ci się już przetestować produkt Film muszę film skleić i pojawi się pierwsze podejście z produktem.
DZIADZIA Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Jestem w trakcie przesyłania na YT, pierwsze podejście... 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 6 Września 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 @DZIADZIA Dzięki za realizację testu. Niestety zapach faktycznie jest mocnym minusem tego produktu Co do aplikacji, to prawda, że należy go dozować bardzo oszczędnie, aby nie mieć problemu z docieraniem. Cieszymy się jednak, że testy ogólnie wyszły pozytywnie. 1
marcineke Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 Wczoraj robiłem podejście do Pirouette na czarnym Hyundaiu, na aucie 2 tygodniowy CC Water Gold, mycie Optimum No Rinse i na to poszedł QD. Pierwsze wrażenie....nakladalem mikrofibra z grubszym włosem i tragedia po nałożeniu na maskę i błotnik miałem ochotę wziasc coś innego na dokończenie,strasznie tępe docieranie żadnej przyjemności , ale dałem mu szansę i zmieniłem mikrofibre na krótki włos z AutoGlym, różnica kolosalna, świetnie się dotarł i wygląda fajnie, niestety ciężko porównać efekt bo na aucie był dobry QD i auto było tylko przykurzone więc efektu WOW nie było ....ale sam Pirouette fajny środek , niestety bez żadnego zapachu.... 1
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2022 @marcineke PIROUETTE świetnie wyciąga połysk Jeśli chodzi o przyjemność z aplikacji, mega robotę robi nasz nowy produkt GRACE, przy którym śliskość pojawia się od razu w trakcie aplikacji. PIROUETTE zyskuje dobrą śliskość dopiero po czasie i warto nie przesadzić z ilością produktu, aby łatwo go było dotrzeć. @DZIADZIA Dzięki za materiał
Moderator Eryczek Opublikowano 16 Września 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 Dziś otwierałem niedawno nabyty 4 litrowy baniaczek i przyjemnie się zdziwiłem. "Plomba" w dużych opakowaniach kosmetyków to rzadkość 4
Dystrybutor FIREBALL Opublikowano 2 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Pozwalamy sobie udostępnić krótkie usystematyzowanie quick detailerów z naszej oferty od @Eryczek 2
Rekomendowane odpowiedzi