czarekcw Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Felxipads merino to trochę strata kasy. Zakupiłem w lutym i we wrześniu juz zaczęła się sypać. Tylko jedna osoba ma z nią takie problemy czy ona ma to już "wrodzone"?
Borek123 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Też kupiłem w lutym i moja nadal się trzyma .
PitBull89 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Kurde jakiś ranking by się przydał rękawic co wybrać itd... sam teraz jestem na etapie kupna i się zastanawiam już drugi miesiąc co kupić . Może coś doradzicie ? Zależy mi by nie rysowała lakieru. Co sądzicie - FLEXIPADS MERINO SUPER SOFT LAMBSKIN WASH MESH MITT Jakieś propozycje ??
czarekcw Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Jeszcze nią nie myłem ale pod względem miękkości jestem zadowolony. http://www.flexipads.pl/produkt/609/kos ... -flexipads
bienek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Przecież w każdym miejscu na forum jeżeli jest tylko mowa o rękawicach pada zawsze CAR PRO! I to jest najlepsza rękawica i wszystkie pochodne typu Gyeon, WWL Artemis są podobne i to jest idealne rozwiązanie do mycia! Nie wiem nad czym sie zastanawiać przez miesiąc czasu...
W1Michal Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 mi bardzo podchodzi rękawica Meguiarsa
bienek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 No i dobrze, każdemu może podchodzić co innego pytanie tylko czy używałeś car pro?? Innymi rękawicami też się fajnie myje, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo przed zarysowaniami to wełniaki są najlepsze.
PitBull89 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 FLEXIPADS MERINO SUPER SOFT LAMBSKIN WASH MESH MITT tez jest wełniak jaka roznica z car pro ? Długość włosia ?
grzes12 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Co tu sie zastanawiać,, bierz Car Pro i będziesz zadowolony
bienek Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 PitBull89, No moja CP ma dłuższe włosie i jej trwałość jest prawdopodobnie dużo lepsza. Po 2 latach wygląda jak nowa i nic się z nia nie dzieje.
dominiczek9518 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 A co powiecie np na Flexipads Merino Soft Wool Wash Mitt, też włochacz i do tego najtańszy
Altay Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 dominiczek9518, ja chyba mam tę rękawicę chyba, bo kupowałem w lokalnym sklepie gdzie chłopaki mieli mnóstwo różnych rękawic i niczym się nie różniły. zapłaciłem jakoś w granicach 80zł, póki co przeszła kilka myć i jest super
PitBull89 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 A co powiecie np na Flexipads Merino Soft Wool Wash Mitt, też włochacz i do tego najtańszy Wyglada jak bliźniak CP ciekawe jak się spisuje.
MatthewG Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Ten Flexi ma dłuższe włosie od CP i kilka osób twierdzi, że jest lepsza.
W1Michal Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 ja miałem Flexipadsa kiedyś i nie wiem czy tak one mają czy nie ale wkurzało mnie że wyłaziło mi strasznie włosie, nawet podczas mycia zdarzało się że zostawiała na lakierze pijedyncze włosy. Nie wiem czy trafiłem na felerną, nie wnikam ale mi ona nie podeszła i się zraiłem do tego typu rękawic
dominiczek9518 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 ja miałem Flexipadsa kiedyś i nie wiem czy tak one mają czy nie ale wkurzało mnie że wyłaziło mi strasznie włosie, nawet podczas mycia zdarzało się że zostawiała na lakierze pijedyncze włosy. Nie wiem czy trafiłem na felerną, nie wnikam ale mi ona nie podeszła i się zraiłem do tego typu rękawic I na co się przesiadłeś?
zegarek Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 W1Michal, piszesz o Flexipads Merino Wool Wash Mitt czy Flexipads Soft Wool Wash Mitt? Nazwa podobna, ale to zupełnie inne rękawice i ta ala carpro jest stosunkowo od niedawna na rynku, więc zastanawia mnie, bo napisałeś "kiedyś".
dominiczek9518 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Ma ktoś może pozytywną opinię na temat gąbki Chemical Guys BONE?
Mateusz00 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie jak wygląda sprawa z bardziej budżetowymi rękawicami? Np. http://showcarshine.pl/1428-showcarshin ... fibry.html Jak oceniacie taką rękawicę?
rustin Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Mam dokładnie tą samą. Lepiej mi się myje rękawicą z carefura z MF za 10zł.
malkolm Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 nie bardzo, podobna do megsa, a ta ma zbyt krótkie włosie
silver200 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 a co sadzicie o Flexipads Merino Soft Wool Wash Mitt?? duzo gorcza od Car pro? juz przeczytslem strone wczesniej. A moze ktos cos dopisze?
dominiczek9518 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Teraz rozumiem co widzicie w tych futrzakach Nowy nabytek od flexi we wczorajszej akcji Kilka słów: Jak dotąd nie miałem okazji umyć taką rękawicą auta, jednak teraz wiem nie żałuje zakupu Wrzucając futrzaka do wodopoju i wyciągając zrobiłem łał, napił się zdrowo więc już byłem zadowolony. Później przyłożenie do lakieru i niesamowity poślizg, normalnie nie chciał się oderwać i pływał po lakierze jak szalony W czasie mycia czułem że rękawica ma dobry poślizg i nie jest to szorowanie a głaskanie lakieru. Szczerze polecam, chociaż nie mam porównania z konkurencją z wyższej półki
kita33 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Czym najlepiej wyczesać rękawicę po praniu aby nie wypadały z niej włosy? Jaka jest wielkość rękawicy Flexipads Finger Merino Soft Wool Wash Mitt
Rekomendowane odpowiedzi