Qn666 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 podobno Car Pro ma różne włosie ? jakie jest najlepsze i w którym sklepie polecacie kupić ? tutaj widzę że jest promocja http://showcarshine.pl/700-car-pro-wool ... katna.html Kolego ja kupiłem właśnie w tej promocji kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony Inny wymiar mycia
kamil_rosen Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Można kupić taniej, ale to tak po za tematem Ja wiem o przynajmniej 2 sklepach gdzie jest kilka złotych niższa cena
Taisho Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Mam świadomość, ale jak kolega powiedział jest różna długość włosia i oto mi właśnie chodziło.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Lipca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 czupiradełko za 6,99zł
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Lipca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 hmm na pewno warta swojej ceny,jest delikatna włosie syntetyczne do ogarnięcia auta przed polerką akurat a nie wiem czy bałbym się jej użyć po polerce, jak ją zobaczyłem w sklepie i jej cenę myśałem że
michu Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 e36ace, to jeszcze kolego napisz gdzie ją kupiłeś w jakim sklepie?
pepe Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 wygląda ładnie, w którym norauto była? tak po prostu na półce czy jakaś speszlaj akcja?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Lipca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 wygląda ładnie, w którym norauto była? tak po prostu na półce czy jakaś speszlaj akcja? tak po prostu na półce przypadkowo mi w łapy wpadła
pepe Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 e36ace, a jakie miasto, jeśli można?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Lipca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Żory. Nie radzę się aż tak podpalać Carpro to to nie jest
pepe Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 a nie, pytam z ciekawości, do Żor się nie wybiorę specjalnie ;-)
Piotrek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Na rynku jest nowy gracz, rękawica Gyeon Woolie. Po pierwszym "macaniu" wiem, że to były dobrze wydane pieniądze. Chodziły pogłoski, że to jest to samo co WWL Artemis, fakt włosie ma podbne, ale jest mniejsza i mniej puszysta. U MX porównaliśmy również z Car Pro, i Gyeon jest większy. Gyeon ma też bardziej białe włosie. Żeby nie było, że zmyślam, to macał też Evo i Paweł. Jedyny minus , to mniejsza kieszonka na ręke niż w Car Pro.
Moderator Eryczek Opublikowano 24 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 U MX porównaliśmy również z Car Pro, i Gyeon jest większy. Owca owcy nie równa. A porównałeś dwie rękawice Gyeona? - były IDENTYCZNE? Gyeon ma też bardziej białe włosie to rasizm?
SJake Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 piotr13, "Gejon" od Artemis różnią się na pewno kolorem nici szwu i metką. O i tyle...
kamilgt Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 O właśnie, przy okazji rękawic - jak wymawiać nazwę producenta rękawicy Gyeon Q2 Woolie?
DS_Tomek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 O właśnie, przy okazji rękawic - jak wymawiać nazwę producenta rękawicy Gyeon Q2 Woolie? Dżajon łuli
michałoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 W kwestii formalnej - wymowa nazwy jest umowna, z racji tego że pochodzi z jęz Koreańskiego. Koledzy w Wielkiej Brytanii wymawiają to jako "dżajon"
kamilgt Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Uf i od razu mi lepiej w myślach to wymawiać
Piotrek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Eryczek,, Nie, tylko jedną. Tak to rasizm, opony i plastiki mam czarne. SJake, Już jeden z bardziej doświadczonych userów mi wyjaśnił. Musiała mi się trafić lepsza partia. Widać dużo zależy od partii, jak się trafi.
kamil_rosen Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Eryczek,, Nie, tylko jedną. Tak to rasizm, opony i plastiki mam czarne. SJake, Już jeden z bardziej doświadczonych userów mi wyjaśnił. Musiała mi się trafić lepsza partia. Widać dużo zależy od partii, jak się trafi. To w końcu Gyeon jest większa czy mniejsza od CarPro. Kto ma możliwość niech cyknie fotę. Na Detailing World było, że CarPro jest większa. W ogóle fajnie by było jak by ktoś wziął i wkleił zdjęcie porównawcze tych 4-5 graczy z rynku rękawic, żeby zobaczyć co i jak
Moderator krd Opublikowano 24 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 To w końcu Gyeon jest większa czy mniejsza od CarPro. Kto ma możliwość niech cyknie fotę. Na Detailing World było, że CarPro jest większa.W ogóle fajnie by było jak by ktoś wziął i wkleił zdjęcie porównawcze tych 4-5 graczy z rynku rękawic, żeby zobaczyć co i jak Wszystko zalezy od konkretnego egzemplarza. Dla przykladu mam 3 rekawice, 2 sztuki CarPro i WWL Artemis. Jedna CarPro jest sporo wieksza od Artemisa, a druga znacznie mniejsza. Wszystko zalezy jaka owca sie trafila do wyprodukowania danego egzemplarza.
kamil_rosen Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Kurczę myślałem, że to zależy tylko jeśli chodzi o długość włosia, wtedy rozumie, co owca to inna. Ale wielkość samej rękawicy? Myślałem, że każdy producent ma jakiś szablon z którego wycina kawałek skóry/futra. Przecież taka rękawica jest robiona z jakiejś tam części dziesiątej całego futra owieczki No ale widocznie coś chyba inaczej to funkcjonuje Moja CarPro wydaję się całkiem spora, aczkolwiek nie mam porównania do innej (owieczkowej) jedynie syntetyki.
kuchar Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Używał ktoś Showcarshine Mitt - rękawicy z bawełny ? Szukam czegoś w niskiej cenie a ta SCS Mitt kosztuje tylko 39zł. Moja Megsowa się po prostu już tak zajechała, że nadaje się mycia nadkoli i kół.
Rekomendowane odpowiedzi