kamilgt Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 pbskarpy, zrób listę tych skrótów których nie rozumiesz i podeślij na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 pbskarpy, A tutaj nie ma http://forum.kosmetykaaut.pl/faq.php ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dział - testy - z zewnątrz , pokazuje brak tematow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eratez Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kliknij w szary pasek z napisem "z zewnątrz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Klikam , i pisze brak tematów w dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Klikam , i pisze brak tematów w dzialeJak jesteś w dziale, na górze po prawej stronie kliknij „Pokaż ignorowane tematy”.Nadal nic nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nic , dziwne , często tam czytałem tematy , a teraz pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kliknij na ten pasek gdzie jest strzałka. MUSI działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ok , działa , wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a ja mam taką propozycję. może tematy w "giełdzie" po sprzedaniu bądź kupieniu przenosić do kosza ?? albo auto kasacja po np 2 tyg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fiszer, idee słuszne ale nie odkrywcze . Jeśli zerkniesz na taki temat jak: Regulamin działu sprzedam, z akcentem na punkt 14, to zobaczysz że kwestie które poruszasz, zostały już uregulowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Za konstruktywne uwagi, nie trzeba przepraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushido Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Moj temat wyladowal w koszu a sam nie wiem dlaczego , wszystko bylo ladnie i estetycznie chcialem sie jeszcze dowiedziec kilku rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 bushido, na stronie głównej masz taki "dość wyraźny" podpięty temat. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 742#456742 Myślę, że to było powodem usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushido Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Rozumiem, To przecież mogę zmienić, można przywrócić temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 bushido, Posty które nie będą spełniały powyższego warunku, będą usuwane z forum bez uprzedzenia autora, stąd prośba do wszystkich o przyswojenie sobie nowej zasady, aby uniknąć nieporozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Mam pytanko Mam coś takiego że w dziale "TESTY" w zakładce "Z zewnątrz" jeżeli się pojawiają nowe poty czy tematy nie zaświecają mi się te z lewej strony na czerwono strzałeczki - cały czas są szare. Czy Wy też tak macie, czy może ja coś skuśkałem i teraz mam karę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czy jest mozliwosc dodania dzialu, gdzie beda przenoszone tematy(linki do tematow) definitywnie zalatwione wyjasnione? Tematy oczywiscie zamkniete ktore nie wymagaja dodatkowego rozpisywania sie. Mysle ze to moze wszystkim ulatwic zycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Maja 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 faraon3021, a to na forum są takie tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 faraon3021, a to na forum są takie tematy? TAK: "Co pod Colli?, IPA czy cleaner" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Eryczek, klikasz zamkniety zaminim sie rozbufa i voilà Mniej pisza - wiecej czytaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Maja 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Temat trudny do zrealizowania. Faraon3021, trafił w sedno problemu. Część forumowiczów woli zadać pytanie niż poszukać na nie odpowiedzi. Nie wspominam już o sytuacjach, że często zadawane są pytania na które odpowiedzi znajdują się na tej samej stronie wątku, dosłownie kilka postów wyżej Jeśli zaczniemy zamykać "definitywnie zakończone" tematy to nie wyobrażam sobie co zacznie się dziać w "krótkich pytaniach". Dziś padło tam np. pytanie (od doświadczonego stażem forumowicza) czy po korekcie, przed nalozeniem wosku należy użyć cleanera - zdębiałem . Sytuacja kiedy podstawowe pytania zadają doświadczeni forumowicze to jednak rzadkość. Klu problemu leży w użytkownikach, którzy weszli tu na chwilę, nie chce im się ani niczego szukać ani czytać, chcą zadać pytanie i dostać na nie szybką odpowiedź Pytanie - co z takimi ludźmi robić? - kasować ich posty, dawać ostrzeżenia? Tematy które przywołał g.pajak, np: Co pod Colli, przewijają się po stokroć przez forum. Na to samo pytanie z tą samą odpowiedzią wpadam kilka razy dziennie wertując forum. Odnoszę jednak wrażenie że tylko ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A może po prostu zrobić dział Piaskownica, w którym użytkownicy z krótkim stażem będą mieli dział taki jak Krótkie pytanie, krótka odpowiedź? W pozostałych tematach nie mogliby pisać przez określony czas - pytanie tylko czy phpby przemo na to pozwoli, raczej takiej rzeczy po zmianie silnika forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Odnoszę jednak wrażenie że tylko ja... Czyli co? Juz czas cos z tym zrobic, bo lepiej to juz bylo Yasiek, a to nie skonczy sie tak, ze amator amatorowi bedzie udzelal " fachowych" rad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi