zmorka Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Eryczek, bardzo dziękuję za powierzenie mi tak poważnego zadania ale ja niestety nie mam bladego pojęcia o tricolorach, wszystko co do tej pory robię przy swoim aucie uczę się właśnie tutaj, wnętrze już ogarniam po zakupie odpowiedniego sprzętu i materiałów, natomiast lakier dalej jest dla mnie czarna magią, ale OK, powiedz gdzie taki temat moge umieścić a z pewnością koledzy z odpowiednim doświadczeniem podzielą się swoimi uwagami i spostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 zmorka, temat past, które można używać zarówno do pracy ręcznej jak i maszynowej (jak np UC) jest poruszany na forum chyba co dziennie.O tricolorach chyba faktycznie nikt jeszcze nie złożył tematu, więc śmiało - bądź pierwszy Eryczek, bardzo dziękuję za powierzenie mi tak poważnego zadania ale ja niestety nie mam bladego pojęcia o tricolorach, wszystko co do tej pory robię przy swoim aucie uczę się właśnie tutaj, wnętrze już ogarniam po zakupie odpowiedniego sprzętu i materiałów, natomiast lakier dalej jest dla mnie czarna magią, ale OK, powiedz gdzie taki temat moge umieścić a z pewnością koledzy z odpowiednim doświadczeniem podzielą się swoimi uwagami i spostrzeżeniami. Wydaje mi się, że Eryczek powiedział to z przekąsem, ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 z tym że nie ma obsługi tapatalk`a to strasznie słaba opcja , muszę się przyznać że przez to sporo rzadziej forum odwiedzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 20 Marca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 z tym że nie ma obsługi tapatalk`a to strasznie słaba opcja , muszę się przyznać że przez to sporo rzadziej forum odwiedzamCzy Ty jesteś "czytalny"? Czy Ty przeczytałeś parę postów wyżej? Dla mnie Twój post jest nic nie wnoszącym spamem. Zamiast lubię to, dam Tobie punkcik następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Czyt tylko ja mam problemy z tagami YouTube ? Nie mogę poprawnie zamieścić filmu na forum .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Marca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tworek, usun "s" i zostaw http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki, nie wiem czemu mój FireFox generuje takie linki, nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Marca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Od niedawna wszystkie uslugi wujka googla przechodza na protokol szyfrowany. Stad te "s" po http Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W Dziale Sprzedam są 4 strony ogłoszeń, ale jak przechodzę do trzeciej lub czwartej to wyświetla mi się komunikat : "Nie ma żadnych postów na tym forum Kliknij na przycisk Nowy Temat aby coś napisać" Czy tak macie? Przeglądarka Firefox na kompie, miniOpera w Xperii. Jeśli tak jest to po co tyle stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Błędy forum, jeszcze chwilę trzeba z tym żyć. Potem będą nowe błędy związane z przeniesieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarooN Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dlaczego jak zakładam nowy temat o nie krwawiącym Iron Offie to już 3 raz wylądował on w koszu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Masz dystrybutora, masz sprzedawce z nimi pierwsze załatwiaj sprawę, a jak Cię oleją i nic to nie da to wtedy pisz na forum. Po za tym masz multum tematów w których możesz pisać na takie tematy, choćby dział Testy tego produktu i tam możesz to wkleić, nie musisz nowego tematu zakładać Po za tym przetestowałeś produkt na czymś innym? Nawet jeśli masz nie krwawiącą wersję to ona i tak działa, to chyba nie jest problem na miarę III wojny światowej. A tak BTW mam Dragona i on wcale szybko nie zaczyna krwawić, tylko jest dość ospały, więc trochę to dziwne co pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarooN Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Próbuję rozwiązać sytuację ze sklepem, w którym kupiłem produkt. W sumie masz rację napisze w dziale testy w temacie o tym produkcie, nie krwawi i nic nie działa felga jaka była taka jest dalej. Dragon nie mówiłem że działa szybko, stwierdzam że w ogóle działa nawet bardzo dobrze w porównaniu z moim Ironem. Próbowałem na innych felgach i na takim mega zapuszczonych coś tam krwawi ale zmywa tylko ten pył z klocków nic więcej nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapess Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Aby nie zamęczać was głupimi pytaniami chciałbym skorzystać z wyszukiwarki O ile panel wyszukiwania raczej ogarniam to wyniki wyszukiwania są bezużyteczne. W jaki sposób znaleźć określoną stronę, na której zawarte jest słowo np. Lodgy jeżeli wątek ma kilkaset stron. Jak przejść z wyników wyszukiwania do wątku na stronę, na której występuje szukane słowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 "Pokaż wyniki jako posty" "szukaj wszystkich słów" zaznacz te dwie opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapess Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 OK, i co dalej? Otwiera mi się strona, z postami. Jak teraz przejść do wątku w miejsce, gdzie wystąpił post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Klikasz w czerwoną nazwę tematu nad postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapess Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pomógł, podziękował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 grapess, super może podwiesić ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 chyba najrozsądniejszy post od nowego użytkownika od x czasu na forum, temat do podwieszenia bo się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junakw Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No cóż, grapessa już z nami nie ma, wywalił go http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=19262, Ja też jestem nowy, ciekawe kiedy mnie wywalą????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 junakw, jak nie będziesz zadawał pytań na które odpowiedź można znaleźć w kilka chwil na forum to nigdy forum nie powstało wczoraj i pytania typu "jaki wosk kupić" "jaki zestaw do 200zł" "jaki zestaw do nowego samochodu" "co zrobić, żeby samochód mniej się brudził" nie są nowością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 3 ostrzeżenia to ban? Jaki jest limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 MatthewG, 3 to ban na pisanie, 6 to ban ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbskarpy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam, od kilku tygodni mam problem z Waszym/Naszym forum. Chodzi o to, że w dziale PSB użytkownicy używają często tylko sobie znanej nomenklatury. Ja, żeby nie zadawać non stop pytań często odwiedzam ten dział w ramach szkolenia. Ale często użytkownicy używają jakiegoś slangu i cholera wie o co chodzi... Może w tym dziale pozwolić tylko na oryginalne nazwy produktów, typów produktów itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi