czarekcw Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 zaakceptowane przez wszystkich zarejestrowanych poprzez samą rejestrację na forum, która poprzedzona jest akceptacją regulaminu Nie żebym się czepiał ale podczas rejestracji nie ma nic wspomnianego o moim problemie ale to pikuś Trudno- władza nic nie pisze. Będę na przyszłość pisał w temacie o możliwości zaklepywania rzeczy na PW przez osoby nie mające 10 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A się w trące Jako, że to nie portal aukcyjny i zakupy robione przez forum nie są umową kupna - sprzedaży, więc nie widzę powodu by czarekcw nie mógł sprzedać tak jak sobie to widzi. Zakupy na giełdzie raczej nie powinny być limitowane ilością postów, a długością istnienia konta + ilością godzin spędzonych na forum + ilością wejść Bo niestety 10 postów: "dzięki", "dobre efekty", "świetnie wygląda" niewiele wnoszą, a licznik bije ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 a długością istnienia konta I o to mi w tych chodzi. Gdybym dostał PW od osoby, która jest np od początku tego roku na forum to nie pisałbym tu nawet bo ten user byłby dla mnie podejrzany a tak to mam mieszane uczucia. więc nie widzę powodu by czarekcw nie mógł sprzedać tak jak sobie to widzi Znając moje szczęście w wirtualnym świecie to dostałbym warna i temat poleciałby do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 19 Lutego 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Właściciel forum zwróci każdemu kto się tutaj poczuł pokrzywdzony kasę za nieudane zakupy, czasami nawet dołoży napiwek - czekacie na coś takiego? Niedoczekanie - (jak już niektórzy słusznie napomknęli) to nie giełda akcyjna i każdy kupuje i sprzedaje na własne ryzyko. Regulamin można dopieszczać w nieskończoność, a i tak nie wszystkich zadowoli. Jak ktoś chce poczynić zakupy bez kłótni i obaw, to zapraszam do sklepów partnerskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek172-91 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam pytanko, dla czego licznik moich postów zatrzymał się na liczbie 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 jak 3 skoro masz 4? ... pomyśl, poczytaj forum, odpowiedź na twoje pytanie już padła wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Posty zliczają się tylko w niektórych działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Czy problem z zalogowaniem się na telefonie występuje tylko u mnie czy jest coś zablokowanego ? Przy próbie zalogowania się wyskakuje Błąd! Wszystkie pliki jak i historię mam wyczyszczoną w telefonie. Problem dotyczy Xperii J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Na N4 działa bez problemów, dziś się logowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 kurde od kilku dni mi tak wyskakuje nawet jak bezpośrednio z linka w mailu o PW sie próbuje zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Spróbuj zainstalować inną przeglądarkę i zobacz czy z niej się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Na Chrome którego też posiadam ta sama sytuacja. Więc to nie przeglądarka a podejrzewam,że wina leży w sofcie telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 SEBOOL2006, grzebałęś kiedyś coś w telefonie ?? ja się loguje na przemian se xperia j i laptop. nigdzie nie mam żadnych problemów. na którym andku latasz ? root był robiony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_rahzel Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam podobnie... Próba logowania i po zalogowaniu okazuje się że jestem nie zalogowany.. Dopiero kiedy się rozłączę i ponownie połączę z netem,to problem ustępuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam podobnie... Próba logowania i po zalogowaniu okazuje się że jestem nie zalogowany.. Dopiero kiedy się rozłączę i ponownie połączę z netem,to problem ustępuje... na mojej Z1 to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 SEBOOL2006, grzebałęś kiedyś coś w telefonie ?? ja się loguje na przemian se xperia j i laptop. nigdzie nie mam żadnych problemów. na którym andku latasz ? root był robiony ?? Nic nie grzebałem. Zaczęło się to dziać od jakiegoś tygodnia. Jeszcze zobaczę jak ustawienia fabryczne dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 SEBOOL2006 jesli ustawienia fabryczne nie pomogą zaciągnij sobie programik PC Companion. jest to orginalny produkt do SE. zaraz podeślę Ci go na pw. Pamiętaj żeby zgrać sobie instalki albo chociaż nazwy aplikacji i wigetów których używasz, bo niestety robi czystki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Właśnie sprawdziłem i na Samsungu Note1 + chrome wszystko jest OK , tak samo zresztą jak cały wczorajszy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 SEBOOL2006jesli ustawienia fabryczne nie pomogą zaciągnij sobie programik PC Companion. jest to orginalny produkt do SE. zaraz podeślę Ci go na pw. Pamiętaj żeby zgrać sobie instalki albo chociaż nazwy aplikacji i wigetów których używasz, bo niestety robi czystki Ok dzięki wielkie [ Dodano: 25 Luty 2014, 13:10 ] Po zastosowaniu ustawień fabrycznych wszystko wróciło do normy i błędu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszer Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 SEBOOL2006, No to świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Fiszer ale przydał mi się też program i forum androida także :piwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy tematy/ posty usuwane mogły by mieć informacje w postaci mail-a do autora? Dziś widać założyłem topic sprzedaży nie zgodny z punktem 6. regulaminu, o czym zorientowałem się dopiero jak przeczytałem po raz drugi regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 26 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy tematy/ posty usuwane mogły by mieć informacje w postaci mail-a do autora? Nie ma takiej opcji. Ale ja zawsze wysyłam kwiaty w ramach przeprosin za usunięcie nieregulaminowego postu/tematu i obszerne wyjaśnienie telegramem - widocznie jeszcze nie doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy tematy/ posty usuwane mogły by mieć informacje w postaci mail-a do autora? Nie ma takiej opcji. Ok Ale ja zawsze wysyłam kwiaty w ramach przeprosin za usunięcie nieregulaminowego postu/tematu i obszerne wyjaśnienie telegramem - widocznie jeszcze nie doszło Pewnie sobie ktoś na 8mego ukradł już... A pkt.6 giełdy jest dziwny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 26 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A pkt.6 giełdy jest dziwny... A co tam jest takiego dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi