Piotrek Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Mam jakieś dziwne odczucie, że jest to jedna i ta sama osoba, która potrafi wykorzystać błędy kodu forum. Wyłączoną mam komunikację via email, a jednak maile przychodzą . Mail z dzisiaj, o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 26 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Mail z dzisiaj, o której ? Nie, nie z dzisiaj, ale z wczoraj (ten od kstelmach). damian, napisał wczoraj o 20:56, a ja maila od kstelmach dostałem o 22:00. To oczywiście tylko jedna kwestia, bo komunikację via email wyłączyłem już kilka dni temu, a jednak kstelmach przesłał jakoś tego maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Chłopaki coś podziałali i już powinno być dobrze. Jeżeli ktoś dostanie tego typu wiadomość niech informuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Października 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 kstelmach został zablokowany. Proszę o informację gdy proceder się powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 na bank nie jest to zwykły user - ja dostałem niedawno maila na skrzynkę firmową gdzie nigdzie tego maila publicznie na forum nie podawałem (tylko przez PM oraz adres www mam w profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Założyłem temat w dziale Szukam pomocy. Po kilkunastu godzinach został usunięty. Czy szanowni administratorzy mogli by wysyłać PW czy jakiekolwiek info. z jakiego powodu, co było nie tak Nie mówię tu o jakiś absurdalnych i ewidentnych przypadkach przegięcia. Fajnie byłoby wiedzieć, który w Was usuwa temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 daniel87, czy temat miał coś wspólnego z tematyką forum? Widzę, że jak raz na coś się przymknie się oko to robi się z tego norma. W tym dziale zakładamy tematy związane z kosmetyką, a nie z turbinami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 OK, dzięki wszystko jasne. Czyli na forum nie ma jako takiego miejsca na tematy typu jak napisałeś turbina itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W wolnym czasie, pracuję nad uzupełnieniem mapy partnerów - http://portal.kosmetykaaut.pl/?page_id=398 Mam nadzieję, że ułatwi to forumowiczom znalezienie sklepu/studia detailingowego w swojej okolicy . Zaktualizowałem wtyczkę Tapatalk do wersji 1.3.2, proszę wszystkich o sprawdzenie czy wszystko funkcjonuje jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeśli już było to sorki za powielanie wątku ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi Czy jest możliwość przeglądania forum na telefonie w takiej postaci jaka jest na komputerze? Szukałem jakiegoś odnośnika do przeglądania "klasycznej wersji forum" niestety nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Devdill, forum dostępne jest na Tapatalk, a styl forum jest w pełni responsywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wczorajsza awaria forum oraz portalu, była spowodowana awarią serwera na którym postawiony jest nasz VPS. Dopiero po mojej interwencji o 21:00 uzyskałem zapewnienie, że do północy dnia wczorajszego wszystko będzie działać jak należy. Serdecznie przepraszam forumowiczów oraz naszych forumowych partnerów za powstałe niedogodności, ale byłem w pracy i nie mogłem wcześniej załatwić prywatnych spraw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Czy to prawda ze chandlaze do polerowania auta uzywaja mleczka cif czy c=zegos jeszcze uzywaja do polerowania czego uzywaja do woskowania jaki wosk.= Czym handlaze zmywaja asfalt i klej z lakieru samochodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mieliśmy donosić, więc również uprzejmie donoszę : Dziś mail otrzymany od następującego idioty : nabagb@o2.pl Czyli krótko mówiąc - to samo bydlę... Treść maila "Czy to prawda ze chandlaze do polerowania auta uzywaja mleczka cif czy czegos jeszcze uzywaja do polerowania czego uzywaja do woskowania jaki wosk. Czym handlaze zmywaja asfalt i klej z lakieru samochodowego." Odpisałem idiocie niegrzecznie, żeby sobie...poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mieliśmy donosić, więc również uprzejmie donoszę : Dziś mail otrzymany od następującego idioty : nabagb@o2.pl Czyli krótko mówiąc - to samo bydlę... Treść maila "Czy to prawda ze chandlaze do polerowania auta uzywaja mleczka cif czy czegos jeszcze uzywaja do polerowania czego uzywaja do woskowania jaki wosk. Czym handlaze zmywaja asfalt i klej z lakieru samochodowego." Odpisałem idiocie niegrzecznie, żeby sobie...poszedł Dostałem identycznego maila od tego samego nadawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dalej liczycie że to zwykli userzy? też dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dalej liczycie że to zwykli userzy? też dostałem No nie, przecież po nagłówkach widać, że leci z jakiegoś systemu spamerskiego -a mail-e prawdopodobnie wyciekają z tematów o dopisanie do listy rabatowej w dziale partnerów - bo dostałem takiego samego na konto e-mail, którego nie używałem wcześniej na forum KA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 19:01 i ja dostałem tego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja też dostąpiłem tego zaszczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 16 Listopada 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxers123 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja rownież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 nabagb@o2.pl 20:46 (2 godziny temu) do mnie Czy to prawda ze chandlaze do polerowania auta uzywaja mleczka cif czy czegos jeszcze uzywaja do polerowania czego uzywaja do woskowania jaki wosk. Czym handlaze zmywaja asfalt i klej z lakieru samochodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Panowie wystarczy, że 2-3 napisze o tych mailach. Ja nic na to nie poradzę, jeśli nie są one wysyłane z naszego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tak to jest jak się swojego maila luzem w tematach podaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 W tematach o rabaty mają w czym wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi