atvmmz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dziki, Dostałem tego samego maila Oczywiście zignorowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek4359 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Utworzenie nowych działów 1. Pokaż Swój Garaż 2. Pokaż swój zestaw ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 radek4359, Twój arsenał http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=35&t=8246&view=unread#unread Nasze małe CAR SPA - czyli pokaż nam swój garaż http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=35&t=10984&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek4359 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 cholerka czy ja forum do konca nie znam haha ? Cóz ide dalej sie dokształcać w topografi forum Pozdrowionka i dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Czy tylko u mnie tak jest czy wszyscy tak mają, że ilość postów w okienku użytkownika (te po lewo przy wpisie użytkownika) naliczane są co 2-3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dante05, posty naliczane są jedynie w działach tematycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ok teraz rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 13 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Czytając ostatnio forum ręce mi opadają jak nowi zadają odwiecznie jedne i te same pytania. Można by wprowadzić np zakaz pisania postów poniżej iluśtam spędzonych godzin na forum? Użytkownicy którzy będą chcieli pozostać, będą czytać i po uzyskaniu odpowiedniej ilości godzin spędzonych jest szansa że nie będą zadawać tych poniżej poziomu pytań. Ot taka luźna propozycja, by podwyższyć poziom na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 23 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pojawiło mi się od niedawna problematyczne działanie forum na Chrome. Objaw jest taki. że podczas przewijania, pewne fragmenty strony pojawiają się w różnych miejscach. Coś jakby zatrzymana grafika w danym miejscu. Tzn. reszta się przewija, a pewien wycinek nie. Tak jakby brak było odświeżania. Najlepsze jet to, że dzieje się to tylko na Chromie. Sprawdzałem na trzech kompach. Spotkał się ktoś z takim działaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 To raczej wina przeglądarki. Chrome jest ciężki i czasem ma takie loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 23 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chrome jest ciężki i czasem ma takie loty. No, może i racja, ale to tak od około 2 tygodni. W tym czasie 'przytył' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Używam osobiście Chrome i nie mam żadnych problemów z forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 kecav, problemów upatrywałbym w Twoim sprzęcie. Na innych stronach tak Ci się nie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Od zawsze Chrome i nie mam żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 23 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 problemów upatrywałbym w Twoim sprzęcie. Na innych stronach tak Ci się nie dzieje? Być może masz rację. Ja nie winię tutaj samego forum. Na innych stronach też się to czasem pojawia. Problem jednak w tym, że pojawia się ten efekt na różnym sprzęcie i różnych systemach. W dodatku dotyczy to tylko chrome. Przesiadłem się teraz na liska i jest OK. Teraz będę dumał, czy czegoś nie instalowałem wszędzie, bo gdyby efekt był tylko na jednym kompie, to sprawa wydawała by się jasna i prosta. Myślałem, że może google zrobiło jakiegoś głupiego update i dlatego zapytałem, czy ktoś spotkał się jeszcze z takim problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 kecav, u mnie na chromie przy szybkim przewijaniu góra/dół jest taki efekt jakby nie nadążał wyświetlać strony i migocze jakby ekran budował kawałkami. Czyli jak przewinę szybko w dół, to mam chwilę czarny ekran i po chwili wyświetla zawartość. To jest mignięcie co trwa ułamek sekundy, ale zauważalne i też na to zwróciłem uwagę. Na innych stronach nie zauważyłem takiego problemu, ale może być to spowodowane tym, że ta ma czarne tło i się bardziej to rzuca w oczy. Zauważyłem, że to tylko się dzieje przy przewijaniu na touchpadzie. Na myszce scroll działa OK, tak samo jak scrolluje suwakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 24 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Prośba do Modów : Można kolejnego frajerka jakoś skutecznie przyblokować ? kstelmach@o2.pl Niestety mimo zablokowania w ustawieniach możliwości wysyłania do mnie maili, znów kilku parchów i tumanów pisze i zadaje dziwne pytania... Klika dni temu również przyszedł mail ze spamem, niestety zapomniałem i go usunąłem. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dziki, sprawa musi z mojej strony poczekać do przyszłego weekendu, pracuję od 9 do 20 i jedynie w weekend znajduje teraz czas na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Również dostałem wspomniane dziś i wcześniej wiadomości - naprawdę myślicie że to jakiś jeden czy drugi użytkownik wysyła te zapytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Myślę, że tak. Skąd nasze maile i sprawy pytających "buraków i cebulaków" związane z detailingiem i ogólnie powiązane z tym Forum ? Wydaje mi się, że to faktycznie userzy/osoby już tutaj zarejestrowane tak zatruwają nam życie. Strasznie to denerwujące i krew mnie zalewa, jak czytam te bzdury... Faktycznie warto by było pomyśleć o jakichś ograniczeniach dla tych tępaków w tej kwestii. Nie koniecznie już na dziś, ale w niedalekiej przyszłości można by coś z tym zrobić. Tym bardziej, że np. mi nie działa ta blokada niechcianych maili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 kstelmach@o2.pl to jest osoba z forum. Dzisiaj już napisałem, żeby nie spamował forumowiczom. Jak dalej będzie pisał to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinUp Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 kstelmach@o2.pl to jest osoba z forum. Oho! Dołączam do listy spamowanych. Ta sama historia z: nabagb@o2.pl mazale@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 26 Października 2015 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 kstelmach@o2.pl to jest osoba z forum. Dzisiaj już napisałem, żeby nie spamował forumowiczom. Jak dalej będzie pisał to dajcie znać. Daję znać Mam jakieś dziwne odczucie, że jest to jedna i ta sama osoba, która potrafi wykorzystać błędy kodu forum. Wyłączoną mam komunikację via email, a jednak maile przychodzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi